reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Witam;-)

Melka kurde no:/ ostatnio ciezko cos o pozytywne testy:/

Tinus jak sie masz?

Anula jak tam przygotowania do swiat sa?;-)

Miss moja ma juz 4,5 roku;-)
Ona ogolnie zawsze bardzo grzecznym dzieckiem jest;-)

Chodzilo mi zeby sobie odpuscic leczenie, nic na sile...moze zajde w ciaze moze nie...

Na forum zostane bo ono mnie nie nakreca na ciaze;-)
Jestem na takim etapie ze przykro mi ze cos we mnie nie dziala, a nie ze juz niejestem w ciazy...

Jugoslawa corka powiem ci ze chyba lepiej ciezko stwierdzic z samego rana;-)
Trzymam &&&&& za wizytr, na ktora masz?

Co do watku to z tego co pamieta. Bedzie trzeba nowy utworzyc, nazwy sie niezmieni...

melka: eh szkoda, że tempka spada :/ Coś ta końcówka roku nie jest jednak łaskawa :/

julia: wizytę mam na 9.40, więc pewnie ok. 10 wejdę :) Ooo to najwyżej nowy temat się założy :) Najważniejsze, żebyśmy na nim zostały i pisały, bo jednak fajnie jest :)

Zamiast lewego jajnika czuję swędzenie brodawek :D
hyhyhy może mój organizm się pomylił :p

Hello

Noelka
;-)

Lux
Ja bez wspomagania owulacje mialam raz ( w porywach ) do dwoch razy na rok wiec wiesz ;-)

Jazza
Sama prawda
:-) a zalamki sie kazdemu zdarzaja bez wyjatkow, to fakt. No chrzestna Jasia jeszvze nie dotarla- daleko ma-dwa domy dalej :p cos czuje ze w sb przyjdzie.

Jugoslawa
Ja tez nie lubie wstawac gdy za oknem ciemno... alejeszcze 3 tygodnie i bedzie noc sie skracala :-) co do mnie to dziekuje tak czuje sie dzis lepiej bo wczoraj cos znow zdychalam. Narazie sie napawam tym ze mam nos odetkany :-D co prawda jakis gil sie tam szwenda ale nie jest zle :-) oczywiscie &&& za wizyte :-) jak bedzie trzeba zrobimy strajk lewym jajnikom moze to cos pomoze ;-) bedzie git :-) &&&&

Noelka
Ehh glupia tempka... a moze tylko na chwilke spadla i nie duzo?

Julcia
Rozumiem. Bo u mnie z tym dzialaniem to tez kiepscizna... jsk pisalam jak dwie owu na tok to szczyt jest dla mojego organizmu. Dlatego chyba podswiadomie chcialam szybko dzieci. Hmm... ale z tym masz racje spontan radosc i wydaje mi sie ze zanim sie nie obejrzysz bedziesz mama 2015 :-)
Moj to skonczyl teraz 4 latka ale jeden rocznik :-)

Ja dzis moge oddychac jupii :-D milego dnia kochane:-).

Witajcie kochane :-)

Mychunia zdrowka dla Ciebie i syncia;-)

Jugoslawa pingiwin dziekuje hihi, a z tym docenianiem to masz racje, wiec ja sie ciesze, ze mam wszystko zrobione i sama sie pochwale. Kciuki za wizyte kochana :-)

Julia kciuki za to, bys zaszla w niespodziankowa ciaze kochana, wiem, ze smutno, ale wierzyc trzeba i w to, ze wszystko bedzie wynagrodzone;-)

Melka smutno, ze spadek temperatury, ale pamietaj jeszcze nic straconego:tak:

Missiiss super kochana, ze juz lepiej ze zdrowkiem :-). A odnosnie chrzestnej to coz szkoda slow

Rozbudzam sie wlasnie, mialam poranny dyzur z dziecmi i juz siedze w swoim office i zabieram sie do pracy. Ciesze sie, ze ten czas szybko leci, szybciej beda swieta. Powoli zabieram sie za porzadki i liste zakupow:-).

Milego dnia :-)

Witam wszytskie kobietki :-D dołączam do staraczek. Z narzeczonym świadomie zdecydowaliśmy się na to, że chcemy mieć dziecko, trochę się stresuję bo moje 2 ostatnie cykle trwały 40 dni (normalnie trwają 30 dni). Dodam do tego, że chorowałam na nerwicę i leczyłam się rok i mam niedoczynność tarczycy która jest cały czas monitorowana. Mam nadzieje, że nam się uda :happy2: Pozdrawiam wszystkie kobietki i biegne zażyć kwas foliowy :)

melka, jeśli nie za ten to 3mam za następny cykl :)

Julka,
witaj :)

Rozpisujecie się, że ledwo nadążam :))

Do mnie dzisiaj przychodzą testy owu, termometr, no i pozytywny oczywiście :p test ciążowy :p gdzieś od jutra działamy ;))

reklama
Julka witaj :)

Monia tylko żeby te obserwacje miały sens musisz się trzymać zasad mierzenia temp i robienia testów. Powodzenia w działaniach ;)

Do góry