reklama
Witam;-)
Melka kurde no:/ ostatnio ciezko cos o pozytywne testy:/
Tinus jak sie masz?
Anula jak tam przygotowania do swiat sa?;-)
Miss moja ma juz 4,5 roku;-)
Ona ogolnie zawsze bardzo grzecznym dzieckiem jest;-)
Chodzilo mi zeby sobie odpuscic leczenie, nic na sile...moze zajde w ciaze moze nie...
Na forum zostane bo ono mnie nie nakreca na ciaze;-)
Jestem na takim etapie ze przykro mi ze cos we mnie nie dziala, a nie ze juz niejestem w ciazy...
Jugoslawa corka powiem ci ze chyba lepiej ciezko stwierdzic z samego rana;-)
Trzymam &&&&& za wizytr, na ktora masz?
Co do watku to z tego co pamieta. Bedzie trzeba nowy utworzyc, nazwy sie niezmieni...
Melka kurde no:/ ostatnio ciezko cos o pozytywne testy:/
Tinus jak sie masz?
Anula jak tam przygotowania do swiat sa?;-)
Miss moja ma juz 4,5 roku;-)
Ona ogolnie zawsze bardzo grzecznym dzieckiem jest;-)
Chodzilo mi zeby sobie odpuscic leczenie, nic na sile...moze zajde w ciaze moze nie...
Na forum zostane bo ono mnie nie nakreca na ciaze;-)
Jestem na takim etapie ze przykro mi ze cos we mnie nie dziala, a nie ze juz niejestem w ciazy...
Jugoslawa corka powiem ci ze chyba lepiej ciezko stwierdzic z samego rana;-)
Trzymam &&&&& za wizytr, na ktora masz?
Co do watku to z tego co pamieta. Bedzie trzeba nowy utworzyc, nazwy sie niezmieni...
Jugosława
Fanka BB :)
melka: eh szkoda, że tempka spada :/ Coś ta końcówka roku nie jest jednak łaskawa :/
julia: wizytę mam na 9.40, więc pewnie ok. 10 wejdę Ooo to najwyżej nowy temat się założy Najważniejsze, żebyśmy na nim zostały i pisały, bo jednak fajnie jest
Zamiast lewego jajnika czuję swędzenie brodawek
hyhyhy może mój organizm się pomylił
julia: wizytę mam na 9.40, więc pewnie ok. 10 wejdę Ooo to najwyżej nowy temat się założy Najważniejsze, żebyśmy na nim zostały i pisały, bo jednak fajnie jest
Zamiast lewego jajnika czuję swędzenie brodawek
hyhyhy może mój organizm się pomylił
missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
Hello
Noelka
;-)
Lux
Ja bez wspomagania owulacje mialam raz ( w porywach ) do dwoch razy na rok wiec wiesz ;-)
Jazza
Sama prawda
:-) a zalamki sie kazdemu zdarzaja bez wyjatkow, to fakt. No chrzestna Jasia jeszvze nie dotarla- daleko ma-dwa domy dalej cos czuje ze w sb przyjdzie.
Jugoslawa
Ja tez nie lubie wstawac gdy za oknem ciemno... alejeszcze 3 tygodnie i bedzie noc sie skracala :-) co do mnie to dziekuje tak czuje sie dzis lepiej bo wczoraj cos znow zdychalam. Narazie sie napawam tym ze mam nos odetkany co prawda jakis gil sie tam szwenda ale nie jest zle :-) oczywiscie &&& za wizyte :-) jak bedzie trzeba zrobimy strajk lewym jajnikom moze to cos pomoze ;-) bedzie git :-) &&&&
Noelka
Ehh glupia tempka... a moze tylko na chwilke spadla i nie duzo?
Julcia
Rozumiem. Bo u mnie z tym dzialaniem to tez kiepscizna... jsk pisalam jak dwie owu na tok to szczyt jest dla mojego organizmu. Dlatego chyba podswiadomie chcialam szybko dzieci. Hmm... ale z tym masz racje spontan radosc i wydaje mi sie ze zanim sie nie obejrzysz bedziesz mama 2015 :-)
Moj to skonczyl teraz 4 latka ale jeden rocznik :-)
Ja dzis moge oddychac jupii milego dnia kochane:-).
Noelka
;-)
Lux
Ja bez wspomagania owulacje mialam raz ( w porywach ) do dwoch razy na rok wiec wiesz ;-)
Jazza
Sama prawda
:-) a zalamki sie kazdemu zdarzaja bez wyjatkow, to fakt. No chrzestna Jasia jeszvze nie dotarla- daleko ma-dwa domy dalej cos czuje ze w sb przyjdzie.
Jugoslawa
Ja tez nie lubie wstawac gdy za oknem ciemno... alejeszcze 3 tygodnie i bedzie noc sie skracala :-) co do mnie to dziekuje tak czuje sie dzis lepiej bo wczoraj cos znow zdychalam. Narazie sie napawam tym ze mam nos odetkany co prawda jakis gil sie tam szwenda ale nie jest zle :-) oczywiscie &&& za wizyte :-) jak bedzie trzeba zrobimy strajk lewym jajnikom moze to cos pomoze ;-) bedzie git :-) &&&&
Noelka
Ehh glupia tempka... a moze tylko na chwilke spadla i nie duzo?
Julcia
Rozumiem. Bo u mnie z tym dzialaniem to tez kiepscizna... jsk pisalam jak dwie owu na tok to szczyt jest dla mojego organizmu. Dlatego chyba podswiadomie chcialam szybko dzieci. Hmm... ale z tym masz racje spontan radosc i wydaje mi sie ze zanim sie nie obejrzysz bedziesz mama 2015 :-)
Moj to skonczyl teraz 4 latka ale jeden rocznik :-)
Ja dzis moge oddychac jupii milego dnia kochane:-).
jazza
Fanka BB :)
Witajcie kochane :-)
Mychunia zdrowka dla Ciebie i syncia;-)
Jugoslawa pingiwin dziekuje hihi, a z tym docenianiem to masz racje, wiec ja sie ciesze, ze mam wszystko zrobione i sama sie pochwale. Kciuki za wizyte kochana :-)
Julia kciuki za to, bys zaszla w niespodziankowa ciaze kochana, wiem, ze smutno, ale wierzyc trzeba i w to, ze wszystko bedzie wynagrodzone;-)
Melka smutno, ze spadek temperatury, ale pamietaj jeszcze nic straconego
Missiiss super kochana, ze juz lepiej ze zdrowkiem :-). A odnosnie chrzestnej to coz szkoda slow
Rozbudzam sie wlasnie, mialam poranny dyzur z dziecmi i juz siedze w swoim office i zabieram sie do pracy. Ciesze sie, ze ten czas szybko leci, szybciej beda swieta. Powoli zabieram sie za porzadki i liste zakupow:-).
Milego dnia :-)
Mychunia zdrowka dla Ciebie i syncia;-)
Jugoslawa pingiwin dziekuje hihi, a z tym docenianiem to masz racje, wiec ja sie ciesze, ze mam wszystko zrobione i sama sie pochwale. Kciuki za wizyte kochana :-)
Julia kciuki za to, bys zaszla w niespodziankowa ciaze kochana, wiem, ze smutno, ale wierzyc trzeba i w to, ze wszystko bedzie wynagrodzone;-)
Melka smutno, ze spadek temperatury, ale pamietaj jeszcze nic straconego
Missiiss super kochana, ze juz lepiej ze zdrowkiem :-). A odnosnie chrzestnej to coz szkoda slow
Rozbudzam sie wlasnie, mialam poranny dyzur z dziecmi i juz siedze w swoim office i zabieram sie do pracy. Ciesze sie, ze ten czas szybko leci, szybciej beda swieta. Powoli zabieram sie za porzadki i liste zakupow:-).
Milego dnia :-)
Julka89.89
Cudzie trwaj..
Witam wszytskie kobietki dołączam do staraczek. Z narzeczonym świadomie zdecydowaliśmy się na to, że chcemy mieć dziecko, trochę się stresuję bo moje 2 ostatnie cykle trwały 40 dni (normalnie trwają 30 dni). Dodam do tego, że chorowałam na nerwicę i leczyłam się rok i mam niedoczynność tarczycy która jest cały czas monitorowana. Mam nadzieje, że nam się uda Pozdrawiam wszystkie kobietki i biegne zażyć kwas foliowy
reklama