reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2014 :)

Missiiss no cos Ty przeciez 26 to nie duzo nawet na medycyne ;) pielegniarstwo tez chyba jest zaoczne :tak:
Hmm pomysl z gabinetem calkiem fajny tylko duzo papierologii z pozalatwianiem ale wszystko jest do przeskoczenia.A dziecieca tez jest wiec robilabys to co Ci sie podoba :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Aschlee
Tylko pomostowe :-( a jak czytalam to chodzi o to ze to takie ala weekendowo wieczorowe ale tam tylko osoby moga isc po zawodowej pielegniarskiej... jednym slowem ktore juz cos kumaja. Przeszukalam wszystkie szkoly medyczne w opolskim i dolnoslaskim i tylko dzienne i pomostowe. A co do medycyny hmm szkoda ze zaocznej nie ma :p a moze i nie szkoda. ale w sumie bym nie chciala wiekszosci wiedzy przyswajac z ksiazek nie majac jakiegos slownego wytlumaczenia. Cos se znajde i sie pochwale :-) do wrzesnia jeszcze czas.

Missiiss kochana idz do lekarza i dbaj o Was i odpoczywaj ile się da i zaciskam kciuki i wiem, ze wszystko będzie dobrze, przytulam i wiesz jak ja mowie, ze będzie dobrze to będzie;-)

Moniusia widze, ze się zbroisz na ten cykl i dobrze i pamiętaj eksploatuj chlopa az biala flage wywiesi,:-D zaciskam kciuki:tak:

Jugoslawa no kochana jak pisalam wczesniej ja wlasnie bylam w takiej sytuacji, ze moja przyszla tesciowa weszla do pokoju wlasnie takim momencie hehehe pozniej przez dlugi czas nie umiala spojrzec mi w oczy, no ale pukac się nauczyla haha.:-D
Lux może Twój pracodawca zajety jest i skoro jest słowny to na pewno z Toba porozmawia i będę trzymac kciuki za podyzke. A co do codziennych bzykanek to kochana jak nie wieczorem to go dorwij z rana i jaki potem dzien będzie mega udany haha:-D
Anula oj tak kochana na luzie jest lepiej, kochamy się kiedy chcemy na spontanie, troche szaleństwa, spontaniczności i odkrywamy ta sfere na nowo po raz kolejny, nie myslimy tylko jak mamy ochote to rzucamy się na siebie i git, przez to satysfakcja i humor lepszy ;-)
Lux ja uwielbiam gotowac, a tez bym nie wiedziała czy make pszenna czy tortowa:-D, wiem jaka jest roznica miedzy nimi i wiem, ze im wiekszy numer maki tym lepiej i zdrowsza, ale to tyle. A co do szwagierki to szkoda slow:no:
A co do chrzestnych to hmmm mój M ma siostre, jest bardzo dziecinna i malo odpowiedzialna i nie widze jej jako chrzestnej naszego Babla, a mój brat ma 11 lat wiec znow za smarkaty i za malo kontaktu mamy ze soba, ja widze jako chrzestnych naszych dzieci naszych przyjaciol i chyba tak zostanie, bo i zaufam i powierze ta wazna funkcje;-)
Aschlee bardzo ciekawa jest twoja praca, ja jestem wrazliwa i bym chyba nie dala rady, mi się rece trzesa jak krew widze i slabo mi bardzo i zawsze czuje jej zapach, kiedy czuje ten zapach żelaza to mi slabo. Kiedys chciałam być prokuratorem, a dziedzina która mnie najbardziej interesowala wymaga jezdzenia na miejsca wypadkow i oglądania scen zbrodni i wypadkow np. samochodowych, nie wiem czy dałabym rade, ale pewnie im dłużej bym w tym była tym bym przywykla i potem byloby to normalne.
Mychunia zdrowka dla synka i super z tym mieszkaniem kochana:-)
Missiissja co prawda skończyłam historie i pare roznych rzeczy, ale robiłam specjalizacje pedagogiczna. A i jeśli kochana uwazasz, ze 26 to ze stara jestes to ja ju o lasce w takim razie, bo mam 29, a w lutym kocze 30, looo matko nie wiem jak ja to przezyje hehehe, mój M już skończył 30 w tym roku, ale facet inaczej podchodzi do wieku, a ja już zmarszczek szukam i siwych włosów, nie chce mieć 3 z przodu hehhe:-D na szczescie piersi i tylek i uda jeszcze jedrne w miare hahaha :-D

U nas tez zimno, wiatr jest okropny, goracy ale naprade goracy prysznic, bo ja prawie wrzatek leje pomogl mi na chwile tylko ehhh...

w ta sobote do pracy idziemy, ale tylko jedna wiec ok.
Zneczona i spiaca jestem , baterie mi padaja musze lulu.

Dobranoc kochane :-)

Jugoslawa no to teraz &&&& za twoje pecherzyki;-)
Aschlee bardzo ciekawe zajecie;-) podziwiam;-)

Miss no to ja mam nadzieje ze uda ci ske spelnic marzenia!!!

Jazza a jak tam z praca sie odezwali?
No prokurator piekna sprawa...;-)

Nic ide spac dalej do rana kochane;-)

Ja sprawdzam w nocy jak sie corka ma w swoim pokoju bo dotychczasowo u mnie w sypialni spala...a teraz w drugim koncu mieszkania:/

Witajcie kochane :-)

Julia niestety nie odezwali sie i rece mi opadaja, bo rozmowa byla super, ale jak widac nic...

Zimno dzis, ale zapowiada sie piekny sloneczny dzien ;-)
Jajniki mnie pobolewaja, wiec trzeba mezczyzne wykorzystac :-D

Milego dnia :-)

Dzień dobry :D

U mnie widać trochę niebieskiego nieba :D Chociaż z samego rana pogoda nie była zachęcająca i nie wróżyła nic dobrego. No nic, zobaczymy ile się utrzyma ten piękny błękit :) Zimno co prawda, ale jakoś jak widzę, że niebo ładne to mi jakoś lepiej :)

missiiss: jak się czujesz?

julia: oj bardzo bym chciała, żeby była owulacja z tego jajnika lewego...odpoczywaj. Przyzwyczaisz się kochana do tego, że córcia w nowym lokum :) Tak jak i ona się przyzwyczai. Pokoik wypasiony, idealne miejsce do spania i spędzania czasu :) Wiadomo, zmiany :)

jazza: dobrze, że teściowa się pukać nauczyła :D To bardzo cenna umiejętność :D hihihihi...Jak tylko jedna sobota to ok, szybko zleci i będzie z górki. A co do wyziębienia to masz może termofor? Ja jak przychodzę przemarznięta to jest idealny. Szybko działa i rozgrzewa organizm. Polecam.

A ja znowu nie zmierzyłam temperatury...ze mną gorzej niż z dzieckiem w tej materii. Wrrr...Dni płodne za pasem. Mój TŻ pompki robi :D Dobrze, dobrze....niech trenuje :p Ja chyba zaryzykuję i kupię testy owu. Sprawdzę czy się pokryją z tym co gin powie na wizycie.

Udanego dnia miłe moje :)

Hej
Jazza
Haha ale ja nie mowie ze stara w sensie wieku tylko za stara na medycyne ;-) zeby ja rozpoczynac w wieku 26 lat ;-)
A co do rozmowy hmm jest szansa zeby sie jeszcze odezwali? Moze cos lepszego czeka na ciebie?:-)

Julcia
I jak corcia po nocce w swoim pokoiku?:-)

Ide zaraz do gina bbbrr w nocy mnie blizna po cc napierdzielala mam nadzieje ze to nie nic gorszego. &&& prosze!

reklama
Do góry