Missiiss kochana idz do lekarza i dbaj o Was i odpoczywaj ile się da i zaciskam kciuki i wiem, ze wszystko będzie dobrze, przytulam i wiesz jak ja mowie, ze będzie dobrze to będzie;-)
Moniusia widze, ze się zbroisz na ten cykl i dobrze i pamiętaj eksploatuj chlopa az biala flage wywiesi,
zaciskam kciuki
Jugoslawa no kochana jak pisalam wczesniej ja wlasnie bylam w takiej sytuacji, ze moja przyszla tesciowa weszla do pokoju wlasnie takim momencie hehehe pozniej przez dlugi czas nie umiala spojrzec mi w oczy, no ale pukac się nauczyla haha.
Lux może Twój pracodawca zajety jest i skoro jest słowny to na pewno z Toba porozmawia i będę trzymac kciuki za podyzke. A co do codziennych bzykanek to kochana jak nie wieczorem to go dorwij z rana i jaki potem dzien będzie mega udany haha
Anula oj tak kochana na luzie jest lepiej, kochamy się kiedy chcemy na spontanie, troche szaleństwa, spontaniczności i odkrywamy ta sfere na nowo po raz kolejny, nie myslimy tylko jak mamy ochote to rzucamy się na siebie i git, przez to satysfakcja i humor lepszy ;-)
Lux ja uwielbiam gotowac, a tez bym nie wiedziała czy make pszenna czy tortowa
, wiem jaka jest roznica miedzy nimi i wiem, ze im wiekszy numer maki tym lepiej i zdrowsza, ale to tyle. A co do szwagierki to szkoda slow
A co do chrzestnych to hmmm mój M ma siostre, jest bardzo dziecinna i malo odpowiedzialna i nie widze jej jako chrzestnej naszego Babla, a mój brat ma 11 lat wiec znow za smarkaty i za malo kontaktu mamy ze soba, ja widze jako chrzestnych naszych dzieci naszych przyjaciol i chyba tak zostanie, bo i zaufam i powierze ta wazna funkcje;-)
Aschlee bardzo ciekawa jest twoja praca, ja jestem wrazliwa i bym chyba nie dala rady, mi się rece trzesa jak krew widze i slabo mi bardzo i zawsze czuje jej zapach, kiedy czuje ten zapach żelaza to mi slabo. Kiedys chciałam być prokuratorem, a dziedzina która mnie najbardziej interesowala wymaga jezdzenia na miejsca wypadkow i oglądania scen zbrodni i wypadkow np. samochodowych, nie wiem czy dałabym rade, ale pewnie im dłużej bym w tym była tym bym przywykla i potem byloby to normalne.
Mychunia zdrowka dla synka i super z tym mieszkaniem kochana:-)
Missiissja co prawda skończyłam historie i pare roznych rzeczy, ale robiłam specjalizacje pedagogiczna. A i jeśli kochana uwazasz, ze 26 to ze stara jestes to ja ju o lasce w takim razie, bo mam 29, a w lutym kocze 30, looo matko nie wiem jak ja to przezyje hehehe, mój M już skończył 30 w tym roku, ale facet inaczej podchodzi do wieku, a ja już zmarszczek szukam i siwych włosów, nie chce mieć 3 z przodu hehhe
na szczescie piersi i tylek i uda jeszcze jedrne w miare hahaha
U nas tez zimno, wiatr jest okropny, goracy ale naprade goracy prysznic, bo ja prawie wrzatek leje pomogl mi na chwile tylko ehhh...
w ta sobote do pracy idziemy, ale tylko jedna wiec ok.
Zneczona i spiaca jestem , baterie mi padaja musze lulu.
Dobranoc kochane :-)