reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Lux
Walcxz o swoje masz racje.

Watpliwosci
Nareszcie jestes
:-) jak tam u ciebie?:-)

Julcia
No co ty opowiadasz niunia ej. Bedzie gites zobaczysz! No musi byc przeciez no. Nie smuutaj sie prosze... mi gin do mnie mowil ze moze pani zajdzie a moze w ogole pani nie zajsc w ciaze... gdybym dalej do niego chodzila to do doopy bym z nim zaszla. Uwzielam sie i powiedzialam ze zajde i juz! I tobie tez kochana sie uda!

reklama
Julia no cos Ty na pewno sie uda :tak:

Watpliwosci Ty pracujesz u Polki?

Lux kochana ppgadasz i na pewno podniesie wyplate, wszedzie sa niestety ludzie ktorzy patrza wyzyskac innych za jak najmniejsze pieniadze, ale mam madzieje ze dojdzecie do porozumienia i bedzie ok

Ostatnia edycja:
smerfik: eh dzisiaj niby lepiej, ale pęcherz nadal atakuje. Nie wiedziałam, że to może być aż tak bolesne :/ W zasadzie nigdy nie miałam takiego ostrego bólu. Macicę też czuję, ale lżej niż wczoraj.

julia: ja też się podłamałam tym cyklem kochana :/ Też mnie czarne myśli nachodzą, że skoro ten cykl był taki idealny na ciążę, a nam sie nie udało, to juz się nie uda...ale kochana nie możemy tak myśleć. Trzeba wierzyć, że się uda. Mimo, że to trudne jak ch**era. Jeszcze rok się nie skończył. Mamy szansę :) Cyc do przodu :) Udanej nocki :)

lux: bardzo mało zarabiasz kochana :( To jest w zasadzie wyzysk. Wiadomo, że ważne są dobre stosunki w pracy z rodzicami i tak dalej, ale przy trójce dzieci to jest bardzo mało. Walcz kochana, bo masz o co i przede wszystkim masz rację. Mam nadzieję, że ci się uda. Poza tym to co żądasz nie jest kwotą z kosmosu. Powinni ci tyle dać.

missiiss: jak głowa? ból przeszedł?

Mój mąż w ramach poprawienia mi nastroju po wczorajszym zabrał mnie do knajpy na kolację. Miło było chociaż przez chwilę nie myśleć o tym wszystkim.
U mnie ciepła noc, ale mglista. Czuć w powietrzu zapach wilgoci i takiej jesieni. Nawet przyjemnie :)

JUlia nawet tak nie mow... uda sie napewno.... TY msz juz jedno dziecitko tak ? Jak dlugo sie staracie?

Jugoslawa bol pecherza jest masakryczny... cieple oklady na brzuch troche lagodz ,tylk onie gorace ... Wracaj do zdrowka skarbie

Aschlee, trzymam kciuki za wizytę :)

Julia0903, ja tak jak Ty w tym cyklu nie widzę śluzu... dziwna sprawa.

melka19, przed chwilą przeczytałam Twojego posta, że mam nie pić przed testem OWU :D ech...

Lux, ale jesteś z nimi 9 godzin codziennie? To sporo... podwyżka Ci się należy bez wątpienia!

Dziewczyny, ja też co roku piekę pierniczki świąteczne (z innego przepisu niż missiiss) i przechowuję je w blaszanych albo plastikowych pudełkach, do tego wkładam kawałki jabłka, żeby zmiekły (po upieczeniu są bardzo twarde).

Dobra, idę czytać ulotkę od tych testów owu i zrobię sobie jeden ;)

Noelka krecha musi być taka sama jak kontrolna albo ciemniejsza. Co do śluzu to też miałam ten problem. W tym cyklu wziełam wiesiołka pierwszy raz i przez kilka dni miałam piękny rozciągliwy tak że już bardziej się nie da ;) Można go bez problemu w aptece kupić.

Julia, będzie dobrze, już jedną pociechę masz, to widzisz sama, że jesteś zdolna do zajścia w ciążę, więc spokojnieee :)

Jeny pomyśleć, że byłam pewna, że będę prawie rodzić na te święta, a tu jeszcze w ciąży nie jestem.. nie chce mi się ich w ogóle.., od tylu lat w okresie świąt nie mogłam się doczekać kiedy zaczniemy się starać, żebym chociaż w ciąży była, a tutaj się staramy i się nie udało, ehhh nie da się mieć na zawołanie, wiem.. :) a może dostanę 'prezent' na Mikołaja... :(((( i poczuję tą magię świąt, której nie chciałam tworzyć przez te wszystkie lata, zawsze w nerwach coś odstawiałam, choinki nie chciało mi się ubierać, nic piec :(

Ostatnia edycja:
reklama
Witam;-)

Dziewczyny dziekuje za wsparcie:***

Melka a jaki w smaku jest ten wiesiolek?

Nic troszke zmeczona jestem ale spac mi sie niechce;-) pewnie ten Tiger tak na mnie dziala...

Kochane milego dnia;-) ja jade do domku

Do góry