reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Dziewczyny, przynajmniej macie wypłaty :p u mnie praca się skończyła i już drugi miesiąc siedzę na du*ie a widoków na nową żadnych, może teraz po zmianie wójta i starosty coś się ruszy, bo to siedzenie w domu mnie dobija już, za dużo mam czasu na myślenie :p mąż źle nie zarabia, ale wiadomo, że jak dojdzie dziecko to wydatków się namnoży....a ja dalej nie mogę uwierzyć, że będziemy mieli dziecko, takie prawdziwe, małe płaczące :p nie dochodzi to do mnie heheh może jak ruchy zacznę czuć to dopiero inaczej będzie, bo tak to tylko spanie i mdłości i nic więcej :p

Lux - mam nadzieję, że załatwisz to po swojej myśli :)

reklama
Kornelia
:-) gdybym nie miala to na ciazx bymsie nie zdecydowala. Szkoda ze moj chlop nie zarabia juz tyle co kiedys... no ale moze w przyszlosci...;-) mowisz ze mdlosci sa? A mi przeszly:-) teraz mam tylko ciutke jak kwasne zjem a raczej malo jem.

Kornelia, jeszcze 8 miesiecy i nam napiszesz: jest noc, godzina 3-40, mały ssak chce jesc, jest 5-50, dziecko ma mokro, dziewczyny, jest 8 rano, chcę spaaaaaać :D
A o swoja kase bede walczyc i to ostro, dodalyscie mi odwagi.

Missiiss ja tez pod kocykiem leze bo mi zimno a w przyszlym tygodniu zapowiadaja snieg to juz wogole...brrr nawet nie chce myslec.Maz sobie jakas gre kupil na mikolaja wczesniejszego wiec chyba Wieczorek spedze z ksiazka ale w sumie brakuje mi tego :)

Kornelia trzymam kciuki zeby jakas fajna praca sie znalazla:tak:

Lux no jak siedzisz z nimi tyle czasu to pewnie ze powinnas wiecej zarabiac.Mam nadzieje ze dadza podwyzke i wszystko bedzie ok :tak:

Ostatnia edycja:
Aschlee dziwne ale wyspana jestem ;-) pewnie wieczorem kryzys przyjdzie jak drzemke w autobusie zrobie;-) jeszcze 3 nocki...

No nic dzis pierwsza noc Ameli u tescuowej bo bratowa dzis niemogla...wiec ratuje sie jak moge:/

Mi tez wyrownaja w grudniu a wyplate dostane tez wczesniej przed swietami;-) musze sobie obuecac ze ich nieruszam;-)

Miss tez cos dobrego bym zjadla;-)

Kornelia no poczatki macierzystwa niesa latwe ale i tak czlowiek chce dzieci:-D bo poznien nam to wynagradzaja;-)

Mississ tez sie ciesze ze cos tam sie dzieje..... Egzamin zdany , jutro normalnie juz praca, ale chce zeby tn tydzien sie skonczyl.... remonty sa fajne tylko ile na nie kasy idziel..... Zycze ci w brzuszku ksiezniczki :)

Julia jeszze troche i jak to moj mąż mowi będzie TARTAK ;D hahahahah

Ashleee niech rośnie i coś się zmienia w tym kierunku.... boo zwariuje;D CHce isc na l4 i leżec nbrzuchem do gory;D

Jugosława Ty bidulko ...wszystko na raz ... mam nadzieje ze sie lepiej juz czujesz ?

Smerfik dobre;-)

Ja tez juz bym chciala byc na l4 , wiecie jakos wydaje mi sie i mezowi mowilam ze juz pewnie w ciaze niezajde...mialam juz szanse:/

Lux - dziwne trochę zasady.. ja opiekuje sie jednym dzieckiem i mam płacone za godzinę .. ile w najgorszym wypadku masz na godzinę z średniej miesiąca?? Ta polska to kpina jakąś w ogóle .. tu w niemczech absolutne minimum to bralabym 6-7e na godzinę( tak tu biorą minimum ) .. walcz o swoje bo 3 dzieci za 450zl to kpina jakaś ...
Ja też mogę jeść co chce u Niej, kawę zrobic,tv oglądać .. to juz by byl szczyt bezczelnosci zeby to byl jakiś niby powód udogodnienia twojej pracy .. nie pracujesz w koszarach.. ahh współczuję ..

reklama
Do góry