Jaja to beda, gdy ona sie dowie, ze on mi pi cichu bedzie dokladac do wyplatyJulcia
Ja w tym tygodniu zrobie . Ciotka zawsze robi koncem listopada poczatkiem grudnia. :-) zastanawiam sie tylko jak je przechowywac czy nie lepiej w szczelnym pudeleczku albo sloiku tym szerokim. Bo ciotka je chowa do tekturowego pudelka. Ale ja sie boje ze wyschna. Nie wiem sama juz.
Lux
No brak mi slow.... trzymam kciuki za piatek by sie udalo tak jak ty chcesz. Jaja jakies naprawde.:-\
Noelka
Dokladnie tak jak melka pisala z tymi testami :-)
Melka
O to wielkie odliczanie :-) &&& mocne :-) ale fajnie znow sie szykuje kolejna tura :-)
Jazza
Dzieki :-*:-)
reklama
missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
A no to fakt jeszcze pomysli cos sobie i bedzie ;-)
Miss widzisz ja tez dzis dostalam wyplate i okazalo sie ze kasy brakuje...wscieklam sie i przypomnialo mi sie ze zapomnialam wypelnic druczek Z 15 zeby za ten czas mi wyplacili pieniadze... ehhh
Nic z oszczednosci pozycze;-)
Nic z oszczednosci pozycze;-)
missiiss1301
Julcia
Niezle. :-) co za listopad no.
Moj pies spi i wygial sie jak paragraf takiemu to dobrze no. Ma cieplo jesc dadza smakolyka dadza tylko czasem niewdzieczne sa. Np. 2 nocy temu mi sie zesraly w pokoju.... najpierw jeden jak szlam sikac o 2 w nocy to wdeplam... kur...walam jak szewc...a po dwoch godzinach stary wstawal sie odlac i tez wdepnal bo sunia poprawila. Kosmos jakis .... obudzil mnie wyklinaniem... jak to sprzatalam w nocy malo sie nie porzygalam bleeee. Ot takie kochane stworki male kuwety juz nie maja i czasem im sie nie chce w nocy mnie podrapac : e pancia, cisnie mnie, wez no znies mnie po schodach i wypusc na sekundke" no... a teraz tak slodko spi...
Mnie czacha boli :-\ i chyba mam pecherz chory... zapodalam pol szkl wody z polowa cipitrynki... bleee
Niezle. :-) co za listopad no.
Moj pies spi i wygial sie jak paragraf takiemu to dobrze no. Ma cieplo jesc dadza smakolyka dadza tylko czasem niewdzieczne sa. Np. 2 nocy temu mi sie zesraly w pokoju.... najpierw jeden jak szlam sikac o 2 w nocy to wdeplam... kur...walam jak szewc...a po dwoch godzinach stary wstawal sie odlac i tez wdepnal bo sunia poprawila. Kosmos jakis .... obudzil mnie wyklinaniem... jak to sprzatalam w nocy malo sie nie porzygalam bleeee. Ot takie kochane stworki male kuwety juz nie maja i czasem im sie nie chce w nocy mnie podrapac : e pancia, cisnie mnie, wez no znies mnie po schodach i wypusc na sekundke" no... a teraz tak slodko spi...
Mnie czacha boli :-\ i chyba mam pecherz chory... zapodalam pol szkl wody z polowa cipitrynki... bleee
missiiss1301
Aschlee
Juz sie pogodzilam... ale najwazniejsze ze w grudniu wyrownaja za listopad a w styczniu jak dostane l4 od 1-31 to bede miala calosc wyplacona plus wyrownanie z grudnia. Mam przynajmniej taka nadzieje.
Hej zouza watpliwosci anulcia? Blair pokazcie sie choc chwilunie
Chyba rutinoscorbin na noc wezme...
Juz sie pogodzilam... ale najwazniejsze ze w grudniu wyrownaja za listopad a w styczniu jak dostane l4 od 1-31 to bede miala calosc wyplacona plus wyrownanie z grudnia. Mam przynajmniej taka nadzieje.
Hej zouza watpliwosci anulcia? Blair pokazcie sie choc chwilunie
Chyba rutinoscorbin na noc wezme...
reklama
missiiss1301
Lux
Oby duza! W sumie to ciekawe czy ten koles z nia o tym gadal i co mu powiedziala. Bo to wiesz slowo przeciw slowu. A z tym zebysobie nic nie pomyslala to chodzi o afere i ewentualne rozstanie sie z toba. Mam nadzieje ze bedzie ok :-)
Zimno mi cos bbrr. W ogole eklerka bym opylila....
Oby duza! W sumie to ciekawe czy ten koles z nia o tym gadal i co mu powiedziala. Bo to wiesz slowo przeciw slowu. A z tym zebysobie nic nie pomyslala to chodzi o afere i ewentualne rozstanie sie z toba. Mam nadzieje ze bedzie ok :-)
Zimno mi cos bbrr. W ogole eklerka bym opylila....