reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2014 :)

Dzień dobry ;) dziś zabrałam się wcześniej z mężem do pracy, bo później nie miałabym auta, ale w sumie dobrze, mam dosyć dużo nauki i prac na studia ;)

julia0903 - moja data NIECHCIANEJ @ to 02.12.

lux: jejku to uważaj na siebie.. masakra.. mi też coś się dzieje z oczami, ale ja wiem, że to przez komputer w pracy, w domu praca mgr i tak w kółko, widzę czarne plamki, czasami wszystko za mgłą, normalnie jak babcia jakaś;)

Jugosława, taaak, oby tylko dostać kredyt ;) niby mamy dużą zdolność, ale mąż ma umowę na określony. Niby każą przynieść zaświadczenie tylko od pracodawcy, że są takie umowy w danej firmie, ale ryzyko istnieje, no, ale jak nie to będziemy ciułać 10 lat ;)
Aaa kiedyś chciałam dom w stylu nowoczesnym, teraz jak staram się o dziecko to wnętrza domu podobają mi się w stylu francuskim, ale i troszkę skandynawskiego, rustykalnego, prowansalskiego. Są bardziej przytulne i dlatego :) Natomiast w ogrodzie to podoba mi się wszystko :) na końcu działki będzie żywopłot a między nim biała brama z furtką, obrośnięta różami, a za nią sad.. ;) narazie wiem tyle na pewno;) choć w głowie pełno pomysłów, oczywiście jeszcze warzywnik ;)

jazza, uuu to niezła premia, haha :) ja pracuję u teściówki, ale pewnie też nic nie sypnie, bo zrobiła się strasznie zachłanna na kasę przy nowym facecie, wcześniej wszystko by oddała, ale tak to już jest ;) ważne, że jest praca ;) i że jeszcze się nie pozabijałyśmy ;)

reklama
Cześć dziewczyny,

nie wiem jak u was zaczął się poniedziałkowy poranek, ale u mnie tak wieje, że pierwszy raz cieszę się, że mam więcej kilogramów :p Przynajmniej jestem pewna, że jak wyjdę na zewnątrz to jest mniejsza szansa, że mnie wiatr porwie...o mamo! Może przestanie, bo to normalnie drzewa się kładą.
Ja też jakoś zasnąć nie mogłam.

aschlee: jak tam nocka? Coś robiłaś po czytaniu czy jednak przyszedł sen?

jazza: udanego dnia :) Ładnie nadrobiłaś ładnie :D Co do pytań o rodzinę to ich wcale nie powinno być na rozmowach o pracę. Ponoć pracodawca nie ma prawa pytać czy mamy plany powiększenia rodziny itd. No ale wiadomo - raczej się tego firmy nie trzymają. No no perfektycja pani domu z ciebie. Fajnie :D

moniusiua: rozmarzyłam się czytając opis ogrodu :) Jak z jakiejś bajki :) Ekstra. Teraz to na rynku jest wszystko czego dusza zaprganie. Tylko mieć za co kupować i można sobie zrobić tak jak człowiek chce. A jak się ma pomysł i wkłada się w to serce to już w ogóle kosmos wychodzi :) Na szczęście można się ładnie urzadzić za w miarę niewielkie pieniądze. Ja tez chciałabym miec kawałek ziemi. Swoje warzywka, trochę drzew owocowych...ale w moim przypadku to jeszcze odległe plany :)

julia: u mnie termin niechcianej @ wypada dzisiaj.

U mnie 28 dc, a @ nadal brak. Naczytałam się, że dupek może powodować przesunięcia, zwłaszcza w pierwszym cyklu brania. Miałam rano zrobić test, ale mam dzisiaj bardzo ważne spotkanie i nie chciałam się przed nim dobijać. Zrobię wieczorem, w sumie dniu spodziewanej @ to można robić o dowolnej porze.
Zrobiłam sobie ładne bordowo - czerwone pazurki i czuję się bardzo dobrze :D Poprawiło mi to humor :p Mała rzecz, a cieszy.

Udanego dnia! :D :D :D

Hej baby :) Jazza dzięki za dobre słowo. Kurczę laski kusi mnie, by dziś zrobić test, ale już byłam siku :/ chyba jutro zrobię. Szyjka wysoko, zamknięta i miękka. Jugosława Ty mi nic nie mów, bo znów miałam głupi sen. Ja nie wiem skąd to się bierze. Jugosława a jakie masz spotkanie?

Ostatnia edycja:
Witam

Luc no to wspolczuje sytuacji z oczami:/:/ to napewno bedziesz miec cesarke...

Jazza kochana w koncu do Nas zajrzalas;-) nigdy niejadlam kuti, ja na stole wigilijny zawsze wcinam rybke;-) ale nie karpia bleee tylko filety;-)
No rozmowy bardzo dziwne swoja droga to raczej oczekuja ze powiesz ze praca najwazniejsza its...a nie dziecko:/ dsiwna polityka:/ a mamy niz demograficzny...
Moja @ trwala 1,5 dnia;-)
Jazza kubek i kakao? To jakis zart? Moze dorzuci kase do tego , co?;-)
My dostajemy 400zl i maz dostanie jakis grosz...

Miss a ty jak tam dzisiaj kochana sie czujesz? Mdlosci minely?
Teraz mam naucske i zapisuje sobie w jakie dni biore Clo zeby nieprzedawkowac;-) a wtedy tak pieknie po peknieciu bylo przytulanie heh;-)
Mlody do przedszkola poszedl? Moja dzis idzie;-)

Moniusia ok wpisze cie, dsis postaram sie ogarnac te liste!
A ja lubie tez styl skandynawski;-)
Ogrod piekna wizja;-) ja mam i sad i ogrod ale zawsze jest tyle rzeczy do kupienia i zrobienia ze niewiem za co sie wziasc;-)
Jako tesciowa powinna cos Tobie dac...

Jugoslawa a tak liczylam na dobre wiesci;-)
Fakt taki ze po odstawieniu dupka okres dostaniesz do 5 dni...ja dostalam chyba po 3 lub 4 dniach
Ja jeszcze niewychodzilam na dwor ale maz mowil ze strasznie zimno wrrrrr
Ja czerwone paznokietki zrobie sobie na swieta;-) teraz mam fuksje;-)

Milego dnia kochane

Ide corke szykoeac potem szybko sprzatanie bo przyjaciolki na kawe wleca;-)

Dzien dobry chwila przerwy w zalatwianiz.U mnie nie dosc ze zimno, wieje strasznie to do tego marznacy deszcz zaczal padac...nie nawidze takiej pogody.Rece mi chyba zamarzly i mozg zreszta chyba tez bo nie moge zebrac mysli ;)

Jugoslawa ja zasnelam dopiero po 1 siedzialam z psem i ogladalam jakis film o wampirach :)

Jazza ja tez nigdy nie jadlam tego...rozmowy mialas faktycznie dziwaczne ;)

Jugosława, hehe, bo tak ma być - jak z bajki ;) często mi się śnił nawet za dziecka ogród taki 'tajemniczy' ;) gdzie jest pełno zakamarków gdzie jestem osłonięta od innych :) (choć znaleźliśmy działkę gdzie tylko pola i lasy i opuszczone 2 domy.. :)) ehhh gdyby nie te marzenia, planowanie to myśli o ciąży by mnie wykończyły :) A tak wiem, że planuję, pracuję tak naprawdę dla dzidzi :) żeby miało swoje miejsce na ziemii.. bo ja tyle razy się przeprowadzałam, że wiem co to znaczy :) moja szwagierka non stop się przeprowadza co pół roku po różnych wynajmowanych mieszkaniach, jej 3 letni synek płacze często i powtarza, że nie ma domku ;p jednak miejsce też ma znaczenie dla dziecka i przywiązanie do niego..

Lux, rób jeśli blisko @ :)

Ojjjjjj strasznie wiało rano, jak wychodziłam z domu to było jeszcze ciemno, naprawdę chciałam wrócić z powrotem :)

Ostatnia edycja:
Julia pisałas coś wczoraj, że masz teraz nocki, współczuję, nie lubilam tej zmiany. Mój facet miał teraz mieć nocki, ale zadzwonili wczoraj krótko przed jego wyjazdem, że musi przyjść na popołudnie. Jestem zła, bo on robi nocki i zmianę od rana do wieczora i na tej popołudniowce będzie stratny na godzinach i na dodatkach nocnych. Buu. Także za ciekawa wypłata nie będzie. No ale będzie moja i jego z dodatkowej pracy. Te Święta nas też na kasie pociągną. Moniusia u mnie w nocy była straszna wichura i jest do teraz. A ten test to chyba jutro zrobię :)

Jazza mój ojciec uwielbia kutie, od zawsze jest u nas na wigilie :tak:

mały znowu musiał dostać butlę :-( wypił o 24 60 ml i po 7 zaś 60 ml :szok: a w międzyczasie cały czas na cyckach...

Witajcie kochane:-)

Moniusia no dokladnie moja szefowa tez zachlanna na kase jak nie wiem, kazda zlotowke nam wydrze, a ona zyje jak ksiezniczka, kupilam jej fotel za tyle ile mam pensji hahahaha :-D normalnie czad, a ja z moja tesciowka dzieki bogu nie pracuje, ale tez jeszcze sie nie pozabijalysmy hahaha ale wpienia mnie czasem tak, ze szkoda slow, bo we wszystko by sie chciala wpierniczac, to jej powiedzialam, ze jak bedzie dalej to wnuki bedzie na zdjeciach ogladac i tyle:cool:

Jugoslawa milego dnia kochana, ja tez wczoraj pomalowalam pazurki, ale na fioletowo, dzis odzialam sie fajnie i czuje sie sexy hahahahaha:-D

Julia niestety to nie zart, dostane kubek i kakao, ktore pewne jeszcze sobie sama zapakuje hahahaha padlam normalnie:-D, no moze jeszcz emi kartke swiateczna dorzuci z wydrukowanymi zyczeniami jak zawsze, kurde , ze cycki opadaja to malo. A Wy ladne premie macie kochana, ja pomarze sobie, ze dostaje taka i co za nia kupuje hahah :-D. Moja szefowa to gorzej jak sknerus z opowiesci wigilijnej, bo on w koncu przejrzal na oczy, a czy ona kiedys to malo prawdopodobne;-)

Co do domu, to my mieszkamy w domu, mamy ogrod i sad i duzo przestrzeni, uwielbiam takie klimaty.

Lux kciuki za tesciora:-)

U nas nie wialo, ale zimno brrrr. Ja chce na barbados:-D.

A tak poza tym nie ma to jak poniedzialek, przychodze do rpacy, dostaje smsa od dyrki, ze jej nie ma caly tydzien, wiec caly tydzien bedzie wsio na mej glowie @_@ :nerd:. Hehe nie no smieje sie, bo inanczej to bym dawno juz zwariowala:cool:

Milego dnia :-)

reklama
Ja kiedyś swojej tesciowej też powiedziałam, że jeśli dalej będzie nam się wtrącać w życie to będzie oglądać wnuki na zdjęciach, a jeśli się wkurze to i na to nie pozwolę. A ona do mnie, że mieszka blisko więc to niemożliwe. A ja, że zawsze mogę przejść na druga stronę ulicy lub po prostu się wyprowadzić. Zamknęła się :D

Do góry