reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Noelka, ja miałam kiedyś zeza i podczas operacji uszkodzono mi nerw. I przy każdym większym wysiłku oczy zachodzą mi mgłą. Julia, ja mam termin @ na środę. O ile znów nie pokicka mi się cykl.

reklama
Niefajnie to jest, gdy się np śpieszę i muszę szybko biec. Wtedy automatycznie oczy zaczynają słabnac :( jeszcze rok temu mogłam spokojnie pocwiczyc na stepperze, a teraz mogę o tym zapomnieć, bo wystarczy, że pocwicze głupie 10 min i już słabo widzę :( lekarze mówią, że to jest nieodwracalne. Muszę po prostu uważać.

lux: dobranoc, do jutra. I przyjemnych snów, bo pisałaś ostatnio, że masz jakieś dziwne.

julia: współczuję nocek :( Może chociaż lewy jajnik się odwdzięczy piękną owulacją :) Oooo to masz jakieś duże imprezy :D W sumie fajnie tak się zabawić na koszt pracodawcy :D No ale jak ci się nie chciało to zrozumiałe :D Mnie się ostatnio wielu rzeczy nie chce :D

moniusia: ooo to już blisko początek budowy. Taaaak papierologia to jest coś wspaniałego :/ Powodzenia, żeby się udało wszystko szybko załatwić :) A jaki chcesz mieć ogród?

tinuś: oo to fajnie, bo jednak jak ktoś jeszcze w domu to tak lżej trochę. Jakby tak siedzieć samemu to smutno trochę.

noelka: taaaaaak ludziom to się ciągle spieszy :/ Ja też nie znoszę jak wyjść nie można, a ktoś już się pcha. Najgorzej to jak się ma bagaż większy to wtedy to można sobie krzywdę zrobić jak się wyjść chce :/ Masakra.

Zmykam i ja spać. Dobrej nocy dziewczyny!

My na szczęście bagaż mieliśmy niewielki, ale i tak... Nie wiem, jak bym wysiadła, gdybyśmy jechali np. z dzieckiem. Ech :/

Dobranoc, dziewczyny :)

Miss kohana pomozesz mi poszukac ostatnia wklejana liste? Eghh zawsze mialam zapisane gdzie wklejalam, ale ktos mi usunal:/

Spac mi sie chce ale taki fajny serial leci...i niewiem co zrobic ale chyba wazniejszy sen;-)

A ja cos spac nie moge.Czytalam sobie w koncu dzisiaj troche ale oczy mi juz padaja wiec chyba musze wymyslec cos innego.

Witajcie kochane:-)

Aschlee kochana kutia to mak z pszenica i bakaliami i miodem, bardzo słodkie, ale przepyszne danie bożonarodzeniowe ze wschodu, mi zasmakowalo po raz pierwszy jak moja znajoma Rosjanka mnie poczęstowała i od tamtej pory zajdam:-D

A co do pytan w trakcie rozmowy o prace to niestety, ale dziwne sa mega. Na jednej rozmowie zapytano mnie jak wyobrażam sobie siebie za kila lat hehe. To ja mowie, ze widze siebie pracujaca, czerpiaca satysfakcje z pracy, pnaca się po szczeblach kariery itd. Itd. Aby tego człowieka zadowolic, a on mnie o zycoe prywatne, coz odpowiedziałam, ze chciałabym mieć rodzine, meza i dzieci, wiesc szczesliwe zycie u ich boku, to on do mnie „no wlasnie, jak każdy.. czy to Pani największe marzenie?” odpowiedziałam, ze tak, to on”ze ta praca niestety wymaga większego zaangażowania”. He.. ta to skomentuje.:no:

A na innej rozmowie spytali mnie c zemu szukam pracy i po co ona mi potrzebna.. nie wiedziałam wtedy czy ta babeczka mnie pyta serio czy zartuje, ale zachowalam kamienna twarz udając, ze cycki mi nie opadly i powstzrymujac czjacy się uśmiech, odpowiedziałam, ze szukam pracy, która da mi satysfakcje i spełnienie itd. Itd… kurcze rozwalila mnie na łopatki wtedy.. no kurde szukałam pracy bo mi się kurde nudzi w domu… no z eszkurna kto im kaze takie durnoty zadawac? Mieszkam w tym kraju, tutaj mam rodzine zakładać itd., to przeciez każdy glupie wie, ze do tego potrzebna jest praca i kasa… ja nie wiem co za ludzie z nami rozmawiaja….:baffled:

Missiiss kochana moja wspolczuje Ci tej sytuacje z zasłabnięciem.. martwie się, bo takie rzeczy nigdy się z sufitu nie biora… a zwłaszcza serce.. ja w przeciągu roku trzy razy miałam migotanie przedsionkow, każdy z nich spowodowany był stresem, miałam szereg badan, bo raz to wyglądało jak zawal i M i ojciec wiezli mnie na sygnale do szpitala.. po badaniach wiem co mi jest i ze to nic zagrażającego zyciu.. zrob badania kochana… ja kiedys miałam zasłabnięcia, szum w glowie, osuwanie się na ziemie i tez wiem czym było spowodowane wtedy i wiem, ze to może stracha napędzić jak nie wiem:tak:

Noelka ja jeszcze nie mam prezentow, ale pomysły już tak hehe, biore się za zakupy od grudnia:-)

Lux tuta na forum znajdziesz ogromne wsparcie, jak kazda z nas, ja tez je dostalam i uwielbiam te dziewczyny:-D

Missiiss ja tez jestem koneserem uszek i pierogow:-D, zajadam się nimi razem z barszczykiem, nawet jak w stanach bylam to jadlam i powiem wam, ze w niektórych supermarketach maja pierogi paczkowane i normalnie podpisane „pierogi”, jak ze zobacyzlam wtedy to pomyślałam, ze przezyje hehehe:-D

Lux co do testowania i wierzenia w to, to powiem, ze jak ja zaszlam w ciaze (a była to niespodzianka) to nie mogłam uwierzyc, ze jestem w ciazy, był to dla mnie szok ogromny, który przerodzil się w szczescie, no a potem wyszlo jak wyszlo…

Aschlee kochana powiem Ci, ze jak rok temu myślałam, ze w te swieta będę labo w ciazy albo z dzieciatkiem na rekach, ale dalej czekam, zobaczysz nadejdzie nasz czas, przytulam

Mychunia super, ze znaleźliście przyczyne i synus już spi normalnie, calusy dla niego. Gratulacje ze spadku wagi, kochana zdrowka dla Was:-)

Aschlee wspolczuje @, przytulam kochana, u mnie wczoraj się skończyła i tez przylazła bez pytania, kciuki kochana za nastepny cykl

Tinus zobaczysz wszystko będzie dobrze i zobaczysz swój pęcherzyk, trzymam za to kciuki i za Twój cud;-)

Jugoslawa ciesze się, ze u dentysty poszlo sprawnie kochana. I przytulam kochana, zobaczysz uda się nam doczekac naszego cudu;-)

Julia ciesze się kochana, ze corcia już lepiej. Super, ze drzwi okazaly się jednak nie takie zle:-)

Missiiss ja tez lubie zapach benzyny hehehe i jeszcze zapalonych zapalek hahaha i to żaden ze mnie piroman:-D:cool2:

Anula kochana z tymi przytulankami bez myslenia to masz racje, tak smakuja inaczej, mnie to rozpalilo w tych sprawach na nowo:-D

Moniusia witaj:-)

Kornelia pieknie, ze rodzice Wasi ucieszyli się z fasolinki, cudnie:-)

Co do karmienia piersia to ja bardzo chce i nie mogę się tego doczekac, tyle opowieści słyszałam jaki to piekny czas, ze czekam niecierpliwie, a jak się nie uda to nie będę robic nic na sile;-)

Missiiss hahaha kochana ja tez uwielbiam jak M bawi się moimi piersiami:-D, to mnie kreci najbardziej, a jak mu powiedziałam, ze w ciazy nie będzie mogl to powiedział, ze teraz musi nadrobic na zas hehehe:-D

Julia mam termin niechcianej jedzy na 17.12

Udalo mi sie nadrobic wszystko i jstem z siebie dumna :-). Piatek jak zawsze z M na miescie szalenstwa haha, a tak to sprzatanie, gotowanie i inne czynnosci godne perfekcyjnej pani domu :-D no i M zaczynam meczyc, bo @ sie skonczyla :-D i wreszcie w ruch poszla sexy bielizna, ktora juz wczesniej czekala :-D. No to humorek git, ale jutro sie popsuje pewnie jak do pracy pojde, ze tez ja sie musze wszystkim w tej zakichanej robocie przejmowac, ale taki juz ze mnie typ, ktory chce miec wszystko dopiete na ostatni guzik, stara sie, wypruwa z tego flaki, a nikt tego nie doceni, a potem na swieta dostanie jedynie kubek i paczke kakao hahaha tak kubek i kakao dostaniemy na swieta od szefowej, sama zamawialam, no to premie mamy z glowy :-D jaja jak berety :-D

Dobranoc kochane :-)

reklama
Jazza mam dokladnie tak jak Ty zawsze chce wszystko miec dopiete i wykonanr najlepiej jak sie da...co dosc czesto wiaze sie z nerwami i przejmowaniem sie najmniejsza drobnostka ;)
No to jak wredna @ sobie poszla to dzialaj kochana i czekamy na kolejne dwie kreseczki :tak:

Dobra Kobietki zmykam do lozka bo jutro sporo zalatwiania mnie czeka wiec juz o 5 wstaje.

Dobranoc.Spokojnej nocy

Ostatnia edycja:
Do góry