reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Witam

Ja dzis troche zalatana...

Zakladamy jednak te drzei mezowi sie podobaly! I w sumie mi sie zaczynaja podobac;-)

Pozniej wstawie te kiecke corki;-)

Zouza &&&&&

Jugoslawa &&&&&&

Co do karmienia piersia...hmmm powiem tak chcialam corke karmic ale problem z pokarmem mialam...wyszlo tak corka plakala i ja! Czulam sie strasznie, wszedzie slyszalam ze powinam srete tete i depresja gotowa;/ jesli kiedykolwiek doczekam sie malenstwa idzie na MM i ja bede szczesliwa i dzidzius;-)
Podsumowujac bardzo zle doswiadczenie mam z karmieniem piersia

I dokladnie to sprawa indywidualna kazdej kobiety;-)

reklama
Monisia
A to to juz w ogole jest okropne! Nawet nie bede takiej postawy komentowac bo sie noz w kieszeni otwiera. Czasy sie zmienily ale czesc osob jeszcze zyje tymi dawnymi.

Zouza
Mi sie nie zmienila po luteinie tempka. :-)

Julcia
Dobrze ze z drzwiami juz ok :-) no z tym karmieniem to przeszlas. Nie ma co siebie katowac bo i dziecko wtedy nieszczesliwe. :-)

Pojadlam, tylek wywietrzylam z mlodym i leglam odsapnac. Pozniej znajomi przychodza wiec niedziela minie jak z bicza. Niech ten czas leci bo za 3 tyg. Do szpitala i czas odliczam... chcialabym juz byc po.

U mnie obiad był zupełnie nie niedzielny, bo każdy miał co innego.
TŻ dojadał rybę po grecku, a ja zrobiłam sobie placki z cukinii i zjadłam z pastą z tuńczyka :)

Ja jestem dzisiaj jakaś taka poddenerwowana, mam wrażenie, że zaraz przyjdzie @. Tak mnie czasem coś tam w środku na dole siepnie dziwnie. I mnie TŻ za cyc próbował złapać to myślałam, że mu krzywdę zrobię...Zobaczymy czy przyjdzie jutro.

Ja też jestem coś poddenerwowana, a @ dopiero gdzieś za 9 dni.. wczoraj to cały świat wydawał mi się podły, dzisiaj z racji słoneczka trochę mi lepiej, ale już zachodzi i dół mnie bierze.

Chciałabym się czymś zająć konkretnie, jedynie moje zajęcie to planowanie mojego ogrodu i wnętrza w przyszłym domu, ale to nie są konkrety, to jedynie przeglądanie stron www i gazet, które już znam na pamięć ;p

Jeśli teraz mi się nie udało zaciążyć, to od nowego cyklu badania trzeba porobić, aż mnie trzepie jak sobie pomyślę o tym stresie, co mi pewnie przy tym będzie towarzyszyć..

Witam się i ja :)
Widzę debata na temat karmienia piersią a ja sama nie wiem zapewne będę próbować ale jesli dzidziuś bd potrzebował mm do dlaczego nie :) Moja kolezanka ma chyba słaby pokarm i bardzo często karmi ost jak u niej byłam to co poł godziny ooo masakra a jak dała mm to spał i spał ;-)
Jugosławia a bierzesz jeszcze duphatson? czy odtawilas?
Miss a to na szew idzisz tak?? wcale się nie dziwie ze chcesz byc po..ale czas szybko leci ;-)
A ja już zostałam sama, M na pkp odwiozłam, musiał pojechac na śląsk bo tam się laduje i tam zostawił samochód... buuuu:-(

Samiec przyszedł i przeprosił :D Dziewczyny a ja właśnie coś nie mam nerwów jak na @. Ale wiecie jak to jest. Człowiek cieszy się z objawów na ciążę, a i tak przychodzi @... Jugosława trzymam kciuki, by @ jednak się nie pojawiła. Za resztę też trzymam. Mocno! I Wy trzymajcie za mnie heh.

Lux u nas pogoda nawet nawet;-)

Jugoslawa licze ze uda sie Tobie i czekam na relacje z jutrzejszego ranka;-)

Moniusia a ktory to twoj cykl staran bedzie?
A planowanie jest fajne;-)

Tinus no moj rano wyjezdza i tez caly tydzien sama zostane:/

Maz corke juz kapie, bo ta troszke zmeczona:/ maz zadowolony z pokojh coreczki;-)
W przyszlym tygodniu ambitny plan;-) kupno reszty mebli zlozenie , malowanie salonu a do tego tata imieniny obchodzi;-)

Julcia no to zapowiada sie ciekawy przyszly tydzien i malowanie i imieniny :)

Mnie jakos zimno bylam na spacerze z psem i wymarzlam niesamowicie.Wiecie ze jeszcze sa kleszcze i to w sporych ilosciach? Myslalam ze takich Temperatur nie przetrzymuja :-/

reklama
byliśmy dziś na kolejnym spacerku i to prawie godzinę :-D

mały zarówno w nocy jak i po 16 wypił mleko z obydwu piersi i musiał dostać butlę, bo dalej głodny był....

Do góry