reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Aschlee gratulacje!

Ja po wizycie, jest ładny pęcherzyk, i pęcherzyk żółtkowy, wielkościowo 6t0d ale serduszka nie było słychać jeszcze, ale na tym sprzęcie podobno rzadko kiedy na tym etapie coś słychać :p za 2 tygodnie mam kolejną wizytę i wtedy jak będzie Ktosiowi serducho biło to dostanę skierowania na badania i założy mi kartę ciąży :)

reklama
Kornelia super gratki;-)

Anula88 poprostu sie nie napalam ze cos z tego bedzie;-)

Kurcze boli coraz mocniej a musze sie szykoeac do snu...jestem padnieta:/ jeszcze jutro pobudka o 4 i wolne;-)

Julcia
Super ze z firanka sie udalo:-) bedzie git w sb zbiorowe testowanie i chwalenie sie :-)

Aschlee
Fajnie ze sie udalo :-) a to jakis bank czy cus?

Kornelia
Super ze wizyta udana:-) u mnie na tym etapie tez jeszcze nie bylo widac serduszka wiec luzz:-)

Anulcia
Dzieki :-) ej ty wszystkim zawsze cos napisEsz a o sobie nic no! Nunu:-) pisz co tam zebysmy i my mogli ci poodpisywac no :-D ktory to dc kiedy testowanko :-)

Julia zadowolona ale i zestresowana chyba jeszcze to ze mnie nie zeszlo...modle sie tylko zeby nie dostac sie na oddzial onkologii dzieciecej bo psychicznie bedzie ciezko...

Missiiss kochana nie...ja i bank to nie mozliwe z matematyki bylam zawsze kiepska ;)

no onkologia to moja ulubiona dziedzina medyczna i boje sie ze troche dzieki mojej glupocie wlasnie na ten oddzial mnie przydziela.

Ostatnia edycja:
Aschlee gratuluje :)
Zadowolenia z pracy :)

Ja ostatnio mialam nieprzyjemnosc byc na onkologii, jeszcze mnie chyba nie opiscil wstret do szpitali. Sam zapach poteguje u mnie herzklekoty i słabość ..

Troche jestem zla ze nam sie nie udalo w tym cyklu, i nie uda przez kolejne .. No ale co zrobic

Zouza to dla mnie przykre i zarazem wkurzajace patrzec na cierpienie ludzi i smierc i na to ze nie ma skutecznego na to cholerstwo leku :(

nie bede sie rozpisywac na ten temat za bardzo bo stwierdzicie ze nawiedzona jestem hihi

Ostatnia edycja:
reklama
No ja przez 8 mies dzien w dzien po x godzin z Tata w szpitalu. Co prawda nie onkologia ale to nie ma wiekszego znaczenia. Dzieci, mlodzi, starsi .. Jęczący, krzyczacy, tracący przytomnosc, majaczący .. I ta bezdradnosc ..

Nawet nie chce sobie przypominac

Do góry