reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

mychunia: ooo to ładnie chłopak rośnie :) Może jak katarek minie to i zacznie lepiej spać. Nie wiem co takiemu małemu daje na katarek :( Odciągać pewnie jakoś można, a co do inhalacji noworodków to nie mam zielonego pojęcia.

missiiss: przecudny mikołaj :D Aż mi się normalnie świąt szybszych zachciało :D Bardzo fajny :D A to będzie do powieszenia na choince czy jako ozdoba taka do domu?

annamaria: co do ruchów to chyba bardzo indywidualna sprawa. Jedne dziewczyny już w 16 tygodniu odczuwają, a inne bliżej 20. Do poniedziałku już blisko. Nie zamartwiaj się na zapas, bo maleństwo to czuje i też się stresuje razem z tobą. Może lada dzień poczujesz :)

reklama
no to dobrze :D to znaczy ze mam jeszcze troche czasu:D pewnie jak na wizycie w pon okaze sie ze wszystko ok to bede cos pomalu czuc :D pozostalo czekac te kilka dni ... :)

Mychunia a jak tam twój słodki Franus? ale super ze juz jest na swiecie :) ja juz sie doczekac nie moge zeby ten czas zlecial :)

AnnaMaria jak sie czujesz?? Masz jakieś przeczucie co do płci?? :))

Julka - w barze za barem :)

Missis a to chrupka przebiegła no :) ale wszystko wskazuje na dziewusie nie?? tAK i tego sie trzymajmy hihi!! A Ty przeczucie jakieś masz??:)

Jugoslawa moze w brzuszku pływa mała rybnna kijaneczka???:D życzę z całych will by tak było :))

Anula88 jak tam u Ciebie??:))

Aschle czy dzisiaj jest ta Twoja rozmowa?? A co u Twojej corci??:)

Ja sypialnie wyczyscilam i jeszcze w kuchni wszystkie zakamarki :)) tak jak myślałam za szafa ta wielka w sypialni pająk jakiś porobil sobie chyba płac zabaw i zjeżdżał na pajeczynie od rana do nocy :p no ale tak czy siak chyba zabawil sie na śmierć bo jego zwłoki też wylądowały w odkurzaczu :D no to zostało umycie płytek w łazience i normalne bierzace pracę domowe Uff :)
Wszystkie ciemne zakamarki zaliczone :))
Jakoś sie lepiej czuje jak wiem ze nie ma kurzu i syfu pod meblami ani pająków żadnych :))

Edit Mychunia a Ty jak sie czujesz po porodzie? Dochodzisz do siebie?:) w ogóle opowiedz nam jak poród wyglądał, długo trwał?:))

Ostatnia edycja:
Dzieki ;-)

Jugoslawa planuje na klamki powoesic :-) jeden pojedzie do kuzynki do Paryza napewno ;-) albo gdzies hmmnie wiem przy oknie bo on za duzy na choinke ;-)

Ryby bleeee.... nie lubie bardzo :p

Watpliwosci
Nooo co do pluci jakies przeczucie mam ze to moze byc dziewczynka bo calkiem inna ciaze mam niz z chlopakami. O 180 stopni normalnie. Ale jakos szkoda mi sie napalac. Choc mam ogromna nadzieje na pipulinde :-) haha padlam z tych zwlok pajaka :p ales sie napracowala dzisiaj :-) szacun bo ja zmusilam sie na jednego mikolajka , wstawienie i wysieszenie prania, spanie :p i teraz musze poslady ruszyc do mlodego :p a taka cisza blogaaa;-)

Mychunia
Hmm moze twoj syncio sie w brzuszku wyspal ;-)o_O a pytalas lekarza czy poloxnej czemu tak? Moze to pokarm? Jak masz inhalator zapytaj lekarza czy takiemu msluszkowi juz mozna. Ja mam w zestawie smoczek do inhalacji ale nawet nie wiem od kiedy mozna w sumie...

Ostatnia edycja:
Jak zaczne dzis lutke to fl mi wyjedzie 12 dni
Nie wiem czy nie za krotko ..

Trzeba beac strikte 10dni czy mozna np. 12? :p

Kurde nie wiem co robic ...

Zouza
Faze lutealna zaczyna sie dzien po owulacji. Jezeli zaczynasz brac w 3 dniu po owu to 10 dni jak bierzesz to bedzie miala 13-15 dni fl zalezy kiedy dostaniesz okres.

reklama
Do góry