reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
julia: faktycznie jakiś pechowy dzień dzisiaj masz :( A z firanką klops jak się patrzy :/ Trzeba będzie rozpruć, albo wszywkę zrobić :/ Albo kupić nową firankę :( Chyba, że karnisz zmienisz...pytanie co bardziej się opłaca...

zouza: prywatnie powinno dać się szybciej. Może nawet znajdzie się coś z racji końca roku i konieczności wyrobienia norm zabiegowych. Życzę szczęścia kochana. Mam nadzieję, że uda się zabookować termin i dobrego lekarza.

tinuś: teraz musi być coraz lepiej. Wszystko jest możliwe :) Nie wolno tracić nadziei :)

aschlee: będzie w końcu dobrze. Takie dni też są potrzebne <przytul> I powodzenia na jutrzejszej rozmowie :)

mychunia: jak synek? Ładnie je?

missiiss: jak tam wizyta?

Mychunia ja mam straszny dzien:-(
Niedawno dzwonilam do M i zaczelam mu plakac przez tel a on sie smial ze mnie ze takimi rzeczami sie przejmuje...tyle wysilku to wkladam zeby zrobic jej pokoj a tu takie cos!!!
Firanke jutro biore i poswiece sie pojade do sklepu...a babka mi sie pytala jaki karnisz powiedzialam ze 19mm i tam otwor chyba jest 19mm no ale przeciez tez triche luzu musi byc do chole .ry!!!!zrobilam zdjecie zebym im pokazac! A jestem ciekawa jak zribi wiekszy otwor to zabierze mi wiecej samolotu...jestem ciekawa... wsciekne sie jesli nic z tym nie zrobia...
Ide zaraz spac bo zwariuje:-(
A ty jak sovie radzisz? ;-)

Zouza bo to kiespka sprawa:/ ale mam nadzieje ze znajdziecie gdzies szybciej i go z operuja!

Miss jak tam wizyta?

Watpliwosci a za barkiem staniesz czyli?

Aschlee a co w tej pracy mialabys robic?

Jugoslawa to co ja mam placic za jej bledy?? To chyba jakas przesada!!!!!:/
Karnisz jest nowy i firanka nowa

Ostatnia edycja:
zouza: o kurcze. A patrzyliście w innych miastach w PL? Ponoć ceny mogą się znacznie różnić. Chociaż może jak się zsumuje dojazd, nocleg to pewnie wszystko wyjdzie w miarę porównywalnie :( Wiem, że z operacjami na NFZ na oczy (zaćma, jaskra itd.) to ludzie jeżdżą np. z mazowieckiego do pomorskiego, bo tam kolejek nie ma. Próbowaliście czegoś takiego?

reklama
Nie bede tak jezdzic.
Nie opłaca mi sie to :(
Jutro jedziemy do kolejnego szpitala .. Jak juz podeszlo pod problemy meskie to ja k.rwa czekac juz nie mam ochoty ..

Do góry