reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
julia: mnie właśnie ta senność dopada. Mdłości nie mam na szczęście. Co do testów w domu to ja jakoś się trzymam w postanowieniu, żeby ich nie ruszać. Za dużo ich zrobiłam i nic :/ W zasadzie to nawet boję się zrobić.

kornelia: dzięki :) No weekend nas nie rozpieścił pogodą :/ Mam nadzieję, że chociaż w tygodniu będzie znośnie. Ja to w zasadzie czekam na taki lekki mrozik, słonko i śnieg. Uwielbiam taką słoneczną zimę.

missiiss: a może to płyn cię podrażnia? ja jak stosowałam lutkę to myłam po prostu w wodzie. Płyny potrafią podrażnić, bo one zwykle są do stosowania zewnętrznego bardziej.

noelka: ja myślę, że to normalne, że człowiekowi robi się smutno jak się dowiaduje o ciąży wśród znanych mu osób, kiedy sam się stara i mu nie wychodzi:( A najbardziej przykro to chyba wtedy, kiedy ktoś mówi, że wcale nie chcieli dziecka i tak dalej :(

Po drzemce czuję się rewelacyjnie. Nic mnie nie boli, czasem jajniki czuję, ale bardzo delikatnie. Piersi wydaje mi się, że nie są wrażliwe. Nic nie zwiastuje @ ani ciąży. Heh...może mi dupek przestawi długość cyklu.

Niedawno, podczas spaceru, widziałam jak dwie kobiety próbowały iść z wózkami po niezbyt równym chodniku. Nie wiem jakie miały modele wózków, ale wychodziło to masakrycznie. Wózek w ogóle nie współpracował, jakiś koszmar normalnie. Jednak wybór wózka to ważna sprawa, bo się potem człowiek użera :/

Jugoslawa
Myslisz? Hmm ja specjalnie tak robilam bo ten moj plyn ma niskie ph a wiadomo tam tez jest niskie. W sumie przeciez plucze woda pozniej i wycieram dokladnie. Eh nie wiem ale od jutra biore pod jezykowo bo oszaleje chyba. Pewnie znow bede musiala cos brac na to :-( oby nie nystatyne bo jej to juz w ogole nie wsadze taka jest okropna kanciasta:-\
A co do wozka ja nie wyobrazam sobie kolek przednich bez skretnych kol ale musza byc blokowane. I wlasnie po wertepach z blokada a po rownym odblokowujesz i sa skretne :-) i na pompowanych o wiele lepiej sie jezdzi :-) to takie moje odczucia.

Miss no raczej w piatek...zobaczymy

Noelka przynajmniej milo ci wekeend minal;-)
No ja odpukac narazie tak niereaguje na inne ciaze...ale czas to pewnie z weryfikuje

Tak mi zal corki, tak sie meczy;:-(
Mialam problem z oddychaniem przez nos wlaczylam jej mucofluid i wszystko jej sie zaczelo urywac dusi sie flegma:-(

Dzieki dziewczyny na szczescie zasnela...jeszcze na antybiotyk musze ja obudzic:/ ale mam nadzieje ze nocka bedzie dobra a jutro juz lepiej bedzie sie czula

missiiss: z tym płynem to możesz pokombinować, ale teraz i tak jak masz podrażnienie to nawet jakbyś przestała myć nim ręce to trochę czasu musiałoby upłynąć, żebyś przestała czuć dyskomfort. Ja jakiś czas temu oglądałam wózki w necie i stwierdzam, że można dostać pomylenia z poplątaniem. Tylu producentów, mnóstwo modeli...normalnie można zgłupieć :)

julia: zdrówka dla córeczki. Po tym leku powinno być lepiej.
Co do testowania to u mnie najwcześniej w piątek, a najlepiej gdybym poczekała pewnie do terminu spodziewanej @. Eh...zobaczymy. Jeszcze tyle czasu :)

Ale weekend szybko zleciał...jutro już poniedziałek.

Dziewczyny nie odzywam się, bo tak jest lepiej dla mnie... żeby nie myśleć o staraniach, bo Was mi brakuje, ale nie mogę tu być, bo myśl o staraniach mnie dobija. Z resztą nie jestem staraczką chwilowo, nic nie obserwuję, nie łykam, a na wykresie mam jedynie zaznaczony 1dc, nie wiem który mam dc, nie zaglądam na ovuf. Zajęłam się pozostałymi rzeczami w moim życiu, odchudzam się, chodzę na fitness, organizuję ślub i wpadłam w wir pracy. Planujemy gdzieś z G wyskoczyć sobie na weekend za granicę może jeszcze w tym roku, może w przyszłym, w ogóle zamierzamy zwiedzić tak trochę świata...
Za Was trzymam wciąż zaciśnięte kciuki :*

reklama
Blair kochana rozumiem teoje odciecie...ciesze sie ze znalazlas sobie Cel i niemyslisz o staraniach! Mam nadzieje ze zycie cie pozytywnie zaskoczy;-)
Mimo wszystko wpadaj raz na jakis czas sie zameldowac;-)
Pewnie korzystajcie z zycia;-)

Do góry