julia: mnie właśnie ta senność dopada. Mdłości nie mam na szczęście. Co do testów w domu to ja jakoś się trzymam w postanowieniu, żeby ich nie ruszać. Za dużo ich zrobiłam i nic :/ W zasadzie to nawet boję się zrobić.
kornelia: dzięki
No weekend nas nie rozpieścił pogodą :/ Mam nadzieję, że chociaż w tygodniu będzie znośnie. Ja to w zasadzie czekam na taki lekki mrozik, słonko i śnieg. Uwielbiam taką słoneczną zimę.
missiiss: a może to płyn cię podrażnia? ja jak stosowałam lutkę to myłam po prostu w wodzie. Płyny potrafią podrażnić, bo one zwykle są do stosowania zewnętrznego bardziej.
noelka: ja myślę, że to normalne, że człowiekowi robi się smutno jak się dowiaduje o ciąży wśród znanych mu osób, kiedy sam się stara i mu nie wychodzi
A najbardziej przykro to chyba wtedy, kiedy ktoś mówi, że wcale nie chcieli dziecka i tak dalej
Po drzemce czuję się rewelacyjnie. Nic mnie nie boli, czasem jajniki czuję, ale bardzo delikatnie. Piersi wydaje mi się, że nie są wrażliwe. Nic nie zwiastuje @ ani ciąży. Heh...może mi dupek przestawi długość cyklu.
Niedawno, podczas spaceru, widziałam jak dwie kobiety próbowały iść z wózkami po niezbyt równym chodniku. Nie wiem jakie miały modele wózków, ale wychodziło to masakrycznie. Wózek w ogóle nie współpracował, jakiś koszmar normalnie. Jednak wybór wózka to ważna sprawa, bo się potem człowiek użera :/