reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
julia: mnie właśnie ta senność dopada. Mdłości nie mam na szczęście. Co do testów w domu to ja jakoś się trzymam w postanowieniu, żeby ich nie ruszać. Za dużo ich zrobiłam i nic :/ W zasadzie to nawet boję się zrobić.

kornelia: dzięki :) No weekend nas nie rozpieścił pogodą :/ Mam nadzieję, że chociaż w tygodniu będzie znośnie. Ja to w zasadzie czekam na taki lekki mrozik, słonko i śnieg. Uwielbiam taką słoneczną zimę.

missiiss: a może to płyn cię podrażnia? ja jak stosowałam lutkę to myłam po prostu w wodzie. Płyny potrafią podrażnić, bo one zwykle są do stosowania zewnętrznego bardziej.

noelka: ja myślę, że to normalne, że człowiekowi robi się smutno jak się dowiaduje o ciąży wśród znanych mu osób, kiedy sam się stara i mu nie wychodzi:( A najbardziej przykro to chyba wtedy, kiedy ktoś mówi, że wcale nie chcieli dziecka i tak dalej :(

Po drzemce czuję się rewelacyjnie. Nic mnie nie boli, czasem jajniki czuję, ale bardzo delikatnie. Piersi wydaje mi się, że nie są wrażliwe. Nic nie zwiastuje @ ani ciąży. Heh...może mi dupek przestawi długość cyklu.

Niedawno, podczas spaceru, widziałam jak dwie kobiety próbowały iść z wózkami po niezbyt równym chodniku. Nie wiem jakie miały modele wózków, ale wychodziło to masakrycznie. Wózek w ogóle nie współpracował, jakiś koszmar normalnie. Jednak wybór wózka to ważna sprawa, bo się potem człowiek użera :/

Jugoslawa
Myslisz? Hmm ja specjalnie tak robilam bo ten moj plyn ma niskie ph a wiadomo tam tez jest niskie. W sumie przeciez plucze woda pozniej i wycieram dokladnie. Eh nie wiem ale od jutra biore pod jezykowo bo oszaleje chyba. Pewnie znow bede musiala cos brac na to :-( oby nie nystatyne bo jej to juz w ogole nie wsadze taka jest okropna kanciasta:-\
A co do wozka ja nie wyobrazam sobie kolek przednich bez skretnych kol ale musza byc blokowane. I wlasnie po wertepach z blokada a po rownym odblokowujesz i sa skretne :-) i na pompowanych o wiele lepiej sie jezdzi :-) to takie moje odczucia.

Miss no raczej w piatek...zobaczymy

Noelka przynajmniej milo ci wekeend minal;-)
No ja odpukac narazie tak niereaguje na inne ciaze...ale czas to pewnie z weryfikuje

Tak mi zal corki, tak sie meczy;:-(
Mialam problem z oddychaniem przez nos wlaczylam jej mucofluid i wszystko jej sie zaczelo urywac dusi sie flegma:-(

Dzieki dziewczyny na szczescie zasnela...jeszcze na antybiotyk musze ja obudzic:/ ale mam nadzieje ze nocka bedzie dobra a jutro juz lepiej bedzie sie czula

missiiss: z tym płynem to możesz pokombinować, ale teraz i tak jak masz podrażnienie to nawet jakbyś przestała myć nim ręce to trochę czasu musiałoby upłynąć, żebyś przestała czuć dyskomfort. Ja jakiś czas temu oglądałam wózki w necie i stwierdzam, że można dostać pomylenia z poplątaniem. Tylu producentów, mnóstwo modeli...normalnie można zgłupieć :)

julia: zdrówka dla córeczki. Po tym leku powinno być lepiej.
Co do testowania to u mnie najwcześniej w piątek, a najlepiej gdybym poczekała pewnie do terminu spodziewanej @. Eh...zobaczymy. Jeszcze tyle czasu :)

Ale weekend szybko zleciał...jutro już poniedziałek.

Dziewczyny nie odzywam się, bo tak jest lepiej dla mnie... żeby nie myśleć o staraniach, bo Was mi brakuje, ale nie mogę tu być, bo myśl o staraniach mnie dobija. Z resztą nie jestem staraczką chwilowo, nic nie obserwuję, nie łykam, a na wykresie mam jedynie zaznaczony 1dc, nie wiem który mam dc, nie zaglądam na ovuf. Zajęłam się pozostałymi rzeczami w moim życiu, odchudzam się, chodzę na fitness, organizuję ślub i wpadłam w wir pracy. Planujemy gdzieś z G wyskoczyć sobie na weekend za granicę może jeszcze w tym roku, może w przyszłym, w ogóle zamierzamy zwiedzić tak trochę świata...
Za Was trzymam wciąż zaciśnięte kciuki :*

reklama
Blair kochana rozumiem teoje odciecie...ciesze sie ze znalazlas sobie Cel i niemyslisz o staraniach! Mam nadzieje ze zycie cie pozytywnie zaskoczy;-)
Mimo wszystko wpadaj raz na jakis czas sie zameldowac;-)
Pewnie korzystajcie z zycia;-)

Do góry