reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Witam

Anula88 chcialabym zebys tu byla z nami ale to by bylo samolubne...
Wierze ze w koncu ci sie uda kochana:*

Jugoslawa no ja tez mam termin @ na 24.11 , dziekuje

Pco wredota:/

Jugoslawa ma powiekszone migdalki,

Zouza co tak cicho siedzisz?;-)

Iwo mam nadzieje ze nam sie dziewczynom uda w koncu;-)

Jugoslawa corka noc miala okropna jestem niewyspana, obudzila sie kolo 1 i zaczela sie krecic, narzekac na brzuszek gardlo plakalac itd . Efekt takk ze kiedy w koncu zwymiotowala poczula sie lepiej i w koncu zasnela...
W miedzy czasie poklucilam sie z M, i niemam ochoty z nim rozmawiac:/ chwilowo mam dosc, i niewiem czy starania niezostana zaiweszone

reklama
Ja się melduje!! bylismy wczoraj u androloga męzuś dostał leki na 3 misiące i lekarz kazał walczyć...bardzo miły powiedział "to za 3miesiący powtarzamy b.nasienia no chyba ze bd ciąza " jakoś tak mi lżej na sercu się zrobiło :)
Jugosławia ja na obiad robię sałatkę gyros M ma ochotę więc mu zrobię a czy cos więcej to zobaczę;-)Ja też się jakoś kiepsko czuję chyba @ chce przyjsc w sumie to nie wiem po dupku mi się rozregulowało 26 dc potem 23 a teraz 12dc miałam owulację tak mi się wydaje i czekam na @ kóra juz być powinna zapewne przyjdzie jak bd caly dzien na uczelni i tam bd umierać :p
Julia a kiedy testujesz?;-)
mychunia Śliczny chłopak GRATULACJE!!:-)
Pozdrawiam Wszystkie cieplutko miłej niedzieli :)

Tinua kochana ciesze sie ze masz nadzieje;-) to bardzo Wazne;-)
Trzymam ckiuki by wyniki meza sie polepszyly i starania szly pelna para;-)
Kochana jakos pod koniec przyszlego tygodnia bede testowac, jakos w cuda niewierze...

Jugoslawa ja dzis na obiad karkoweczka, sos, pyzy i ziemniaki;-)

Nic trzeba wstac chyba dzis sie przejade na zakupy bo niechce mi sie nim w domu przebywac

Oooo nareszcie, dziewczyny :D:D
Smutno tu było :(

julia: może córcia się czymś zatruła? Skoro wymiotowała to może pozbyła się tego złego co jej zaszkodziło i teraz będzie lepiej. Co do kłótni to współczuję, ale ja też się ostatnio częściej z TŻ sprzeczam :/ Ja myślę, że daje nam znać stres związany ze staraniami :( Każde chce, żeby w końcu wyszło, a jak nie wychodzi to emocje się kumulują i na inne aspekty życia przechodzą :( Taka nasza ludzka natura :( Karkóweczka...uwielbiam i mój TŻ również. Ja będę na tygodniu robić. A pyzy sama robisz czy kupujesz gotowe? Ja wyskoczyłam na szybkie zakupy, ale nic nie kupiłam. Weszłam do sklepu z rzeczami dla domu i zwyczajnie zgłupiałam :/ tyle tego było :/

tinuś: obiecująca wizyta. Super, bardzo się cieszę. Dobrze, że można trafić na przyjaznych lekarzy. Sałatka gyros...mhmmm mniam! Ja jestem ciekawa czy mi dupek nie rozreguluje cykli :/ Ostatnio miałam 28 dniowe. Zobaczymy co z tego wyjdzie. Taaaak @ wie kiedy przyjść :/

mychunia: a no to super, że już masz coś na anemię. To chyba istotne, żeby szybko reagować. A co do synusia - to dobrze, że spał :D Znaczy mu się podobało i mógł robić to co robią noworodki :D

Eh ja też się czasem zastanawiam ile mi jeszcze starczy motywacji, kiedy przyjdzie ten czas kiedy się złamię i poddam :( Porażki bardzo bolą i trudno się po nich pozbierać. Mam jednak nadzieję, że uda mi się, podobnie jak wam. Jeszcze wierzę, że zostaniemy mamusiami i, że wszystko będzie dobrze. Różne historie miałam okazję słyszeć i wiem, że wszystko jest możliwe, a organizm ludzki to jedna wielka zagadka. Potrafi bardzo zaskakiwać i to jest cudowne.

Jugoslawa patrzylam w kalendarz zeby zobaczyc kiedy powinnam dostav @ i 23.11 , ciesze sie bo nawet niewiem ktory dpo mam;-)
Nie corka ma anginge powiekszone migdaly a wymoioty pewnie od ilosci lekow a niejedzeniem:/
Szis wlaczam antybiotyk bo co zbije temp ona rosnie do 39 stopni prawie...dobrze jutro mam wolne wiec posiedze z nia...
Ja niewiem dlaczego ale na kazdym kroku i pokazuje ze niepowinnismy miec kolejnego dziecka:-( nierozumiem go...gdy dziecko chore on panikuje i wygaduje takie rzeczy:/

julia: widzę, że termin listopadowej @ cieszy się uznaniem :)
A co do anginy to faktycznie wymioty mogą być od leków :/ Mam nadzieję, że przegonisz tę anginę i córka będzie się coraz lepiej czuła. W stresie mówi się różne rzeczy. Niestety często nie myśląc jakie to może wywołać emocje i skutki. Kocha córkę i się martwi. Może go to przerasta, kiedy widzi jak dziecko cierpi, jego dziecko. Nie przejmuj się takim gadaniem. Chłopy to są tylko mocni wiadomo w czym, jak przychodzi co do czego to my musimy zachować zimną krew <przytul> :)
Co do dupka to ja mam dzisiaj 5 dzień. W sumie nieźle się czuję, bo jakby mniej mnie piersi bolą, a zwłaszcza brodawki się uspokoiły. Brzuch też mniej wydęty. Senność mi została jedynie.

Blair nie ladnie tak nic nie napisac o sobie...co tam u Ciebie?

Jugoslawa masz racje to my mamy zimna krew;-)
Dzis mi sie zapytal cze corce damy leki bo juz panikuje a ja mu powiedzialam ze chetnie to jemu zaaplikuje bo gorzej niz chora corka sie zachowuje;-)
To co testujemy razem?;-)

reklama
Testujcie razem ;-) !

Blair właśnie co u ciebie ?

Jula nie znikam ale starania ida w odstawke ... chociaż zastanaeialam sie nad ostatnia szansa z okazji kończącego się roku .... sama nie wiem czy mam jeszcze siłę -skad wy ja bierzcie?

Do góry