reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2014 :)

Anula ja staram sie unikac mysli o staraniach...inaczej zwariuje:/ a tak robie sobie plany dalej niepatrzac na ciaze...;-) niepatrze jaki dzien cyklu luzz normalnie;-)
Zostan kochana z nami;-) ciesze sie ze zostajesz;-)

Maz chodzi lasi sie ale musze troche mu pokazac;-)

Jugoslawa no sennosc i mdlosci mnie meczyly na dupku:/

reklama
julia: możemy testować razem :) Będzie raźniej :) U mnie 2 testy leżą od pewnego czasu w łazience i czekają :) Dobry tekst puściłaś odnośnie leków :D:D:D hihihi...przestał chociaż panikować?

anula: co do siły to na to chyba nie ma sposobu. Ja jestem na takim etapie, że chcę mieć dziecko i będę do tego dążyła. Jak się nie uda standardowymi metodami, to kolejnym krokiem jest klinika leczenia niepłodności. Nie wiem jak to wytłumaczyć, po prostu czuję, że do całości brakuje nam właśnie bobasa. To, że się poddam niczego nie zmieni, bo i tak pragnienie nie zniknie. My się przyzwyczailiśmy, że wszystko można mieć od ręki, na szybko. Z dzieckiem jest nieco trudniej, nie u wszystkich co prawda, ale nikt nie lubi czekać, chciałby już. I może stąd to wszystko wynika, że człowiek się frustruje i poddaje. Wiem, że warto czekać :) Nie wiem na ile mi jeszcze starczy takiego myślenia, ale zamierzam to wykorzystać póki mogę :)

Jula to ja juz weszłam w etap nie starania-w sensie nie liczenia itp. Zajmie się czymś innym i juz ....swieta zaraz ... sprzątanie, prezenty. ..praca .... dodatkowo pomysł na "maly biznesik-działalnośc " ... moze na jakas siłownię się zapisze albo co .... wswszystko zeby nie mieć czasu na myslenie o ciąży ....

Hej :) u mnie senny dzień, jakoś nie mam siły na nic, a pogoda beznadziejna, zimno, wietrznie, nawet nosa nie chce się wytknąć z domu, ale na wybory poszłam :p

Anula, Julia, Jugosława - ja wierzę, że niedługo Wam się uda! :))

Miss a ty jak sie masz?
Powiedz mi na ostatniej wizycie w poniedzialek lekarz widzial ze przez pekniete pexherzyki utworzyl mi sie plyn:/ mowil ze pare dni i sie wchlonie i wczoraj wieczorem zaczalem sie z mezem przytulac ale pochwili poczulam taki bol ze musielimy przerwac:/
Niewiem czy tak jeszcze powinno byc? Co mowisz? Zglosic to lekarzowi?

Jugoslawa ja niemam testow w domu bo jak kupie to bede robix;-) wiec zaczekam do ostatniej chwili...

Kornelia a pamietan jak ja bylam senna w ciazy hehe;-) pogoda taka zeby w domku siedziec

Watpliwosci co tam u Ciebie?

Krysiulek hop hop Akatsuli co tam u Ciebie?

Ja to was podczytujr caly czas ale weny na pisanie brak...

Julcia
Plyn podraznia otrzewna wiec dlatego to moze bolec. Jezeli cie to niepokoi bardzo to zadzwon do gina i zapytaj.

Buziaczki
Jak sie tylko ogarne to bede pisac. Dzis nareszcie sie wyspalam :-) ale musze zrezygnowac z lutki dowcipnej bo znow czuje tam dyskomfort :-\ szlak mnie trafi... wstaje o 6 ide umyc dokladnie rece i palec dodatkowo plynem do higieny intymn. Wytre owijam w papier i ide na gore do lozka wiec tym palcem niczego nie dotykam po drodze a jednak znow cos nie tak :-( mam dosc... nigdy mnie tak nie meczylo a czuje ze mam tam bardzo podraznione... ehh na szczescie wizyta w sr.

Slodkich snow dziewczynki!

Miss no wlasnie podraznil ale bol jest...ze powiem ci ze zawylam z bolu, niespodziewalam sie ze cos mnie tam za boli i z prawej strony tam gdzie mualm owu...
A maz dzis sie tulil do moich piersi i sa wrazliwe wiec ....:/

Wiec oby te piersi zwiastowaly kruszynke :-) ja w tej ciazy nie wiem czy pamietasz tez mialam bardzo bolaca owu i po owu. Ale po owu sie juz nie bzykalam wiec pozniej mnie nic nie bolalo bo nie podraznialam. Zadzwon do gina jak cie to niepokoi bo wiesz ja mowie jak u mnie bylo. Lekarzem nie jestem -a szkoda ;-)

Miss z corka jak od lekarza dostalam clo zeby zajsc w ciaze z corka to tyle mialam pecherzykow ze jak pekly to zalalo mi cala jame, lezalam w sziptalu tydzien i sie tez okazali ze jest ciaza;-) tylko obawy byly bo pecherzyk z boku kolo jajnika czy jakos tak i bylo podejrzenie ciazy pozamacicznej, ale jak plyn wchlonal to corcia wrocila na swoje miejscd;-)

reklama
Melduję się i ja :)
Mieliśmy gości cały weekend, przyjechał mój siostrzeniec (7 lat) i jestem wykończona :D ale było fajnie :)

Kornelia1802, ładna łazienka :)

PCOS89, trzymaj się!

Dziewczyny, czy Wy też tak macie, że na wiadomość o ciąży wśród kogoś z rodziny/znajomych trochę Wam smutno? Bo ja miałam się nie nakręcać, ale mi nie wychodzi... Niby krótko się staramy, ale jestem jakaś niecierpliwa.

Do góry