reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Jazza kochana mam nadzieje ze @ nieprzyszla;-) i jak jutro testujesz?

Jugoslawa jaki nawilzacz?

Zouza jak tam dni plodne sie zbilzaja?;-)

A ja kupilam juz firanke do corki pokoju kolorowa z myszka miki;-)
Tylko musze dac do skrocenia
A za 2 tygodnie jedziemy po reszte wyposazenia jej pokoju i wstawie Wam obiecana fotke;-)

Noelka trzymam kciuki bys dostala oferte pracy wymarzonej;-)

julia: nawilżacz kupiłam firmy HB taki stojący z dużym pojemnikiem na wodę i opcją jonizacji powietrza. Mamy go już kilka lat i rewelacyjnie się sprawdza w sezonie grzewczym :)
Już się nie mogę doczekać fotki pokoju córki :D

mychunia: hej hej mamuśko :D To dobrze, że synek ciekawy świata :D A z mężem coś poważnego? Czy po prostu z emocji przyplątało mu się przeziębienie? :) Ponoć niektórzy faceci tak mają, że jak im się dzieci rodzą, emocje opadają to od razu przeziębienie ich łapie :)

Jugosława on raz w roku ma tak, że atakują go zatoki, spływa mu to po gardle, nie dobrze mu, nie chce jeść, jest osłabiony, strasznie kaszle... Był dziś u lekarza dostał to co zawsze, więc myślę, że do końca tyg będzie lepiej :tak:

Hej

BLAIR
Dobrze ze sobie radzisz i jest ok. A pomysl z podrozowaniem jest wspanialy :-)!

Jazza
Ja lubie tez tatoo ale co do facetow to ed sheeran mi ostatnio wpadl w oko haha :p ale moj m nie chcialabym zeby tyle mial ;-) ale ed ma fajne. Moj ma tygryaka z kubusia puchatka na posladku :p i jakies stwory na cycu i ramieniu male. My slub mielismy mega spontan. Zaczelismy byc ze soba jakos koncem kwietnia w czerwcu poszlismy do usc ze chcemy juz slub ! Ale najszybszy termin byl na 14 sierpnia :-D ale bylo cudnie :-) zycze wam pieknego niezapomnianego przezycia :-)
Co do ciastek musze wyruszyc na jakies poszukiwania :-D niestety u mnie lidla nie ma alr jak pojade do gina to wstapie :-) no i kciuki za tescik ;-)

Noelka
Zeby humor sie poprawil polaz po sklepach albo jak lubisz czytac to kocyk gorace herbatka i dobra kniga ;-) kciuki za prace;-)

Julcia
Jak corcia? I jak ty sie cxujesz cos ten teges przeczuwasz?;-)

Mychunia
Oj to maly nie dal pospac. Zdrowka dla mka zeby szybko mu przeszlo i pomogl ogarnac wszystko! Chlop jak choruje to najczesciej gorzej jak z dzieckiem ;-) choc mam nadzieje ze nie masz tego problemu:-)

A ja dzis jaskowi mojemu zajecie dalam... wycinanie paskow z gazet na lancuch. Posklejalismy i wyszedl nawet dlugi.
Kupilam tez duzo ozdob i ******* do robienia ozdob :-D ale schowalam bo zaczne robic jak mlodego wygonie do przedszkola :p wszystko by mi porozwalal i poniszczyl a dosc konkretne rzeczy kupilam :-) oj bede miala zajecie :-) moze w sr juz zaczne :-) odebralam eyniki z hiva i reszty zakaznych i na szczescie ujemne ;-)

Dziewczyny testujace macie jakies przeczucia?:-D

mychunia: uhm zatoki. Wiem z czym to się je :/ Współczuję, bo to człowiek wtedy się męczy i nie można od tak pomóc, tylko trochę czasu potrzeba. Zdrówka dla męża.

missiiss: niezły spontan ze ślubem, ale to też dowód na to, że czas nie ma nic do rzeczy, kiedy jest uczucie :) Oooo widzę, że szaleństwo z ozdobami już się zaczęło :D Super :D Gratki za wyniki :)

Co do przeczuć to ja nie mam żadnych. Piersi mnie nie bolą, nie mam jakiś strasznych dolegliwości w podbrzuszu. Jedynie czuję, że tam się coś dzieje, ale równie dobrze może to być na @. Jedynie zmęczona jestem i pić mi się chce, ale podejrzewam, że to po dupku, a picie od kaloryferów. Tak więc u mnie to ryzyk fizyk :)

reklama
Czesc dawno mnie nie bylo a tu takie wiesci.
Mychunia gratuluje sliczne malenstwo.

Buziolki dla wszystkich i kciuki oczywiscie jak zawsze...

Do góry