reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Miss kochana ja nawet na drewniane niepatrzylam tylko metalowe wchodzily w rachube;-)
Czekamy na zdjecie pokoiku;-)

No mam nadzieje ze dziewczyny zaczna sie pchac drzwiami i oknami na lipcowki i sierpniowki;-)
Ja tam karty kredytowej sie pozbylam bo dla mnie to zabojstwo hehe;-)
Ja tez uwielbiam kapuste i wymyslilam sobie ze na wekeend zrobie szare kluseczki z kapustka boczkiem i cebulka mniam mniam:-D
Dla twojego synka[*]
Zycze ci dziewczynki;-)

reklama
Julcia :-* dziekuje:-)
No z ta karta kredytowa to korci mnie niesamowicie i pewnie sie przyda na swiateczne prezenty ale ppzniej z tym splacaniem... mi wcisneli do kredytu. No niech im juz bedzie. Dobrze ze nic im nie place i limit niski. Ja tez raczej kupie metalowe karnisze sa tansze i wygladaja nowoczesnie. I fajne zakonczenia maja:-) hmmm szare kluseczki z kapustka brzmi przepysznie :-) ja dzis w drodze lenistwa otwieram sloik z bigosem ;-)

[FONT=&amp]Zouza dobre z tym lewitowaniem[/FONT]:-D:-D

[FONT=&amp]Krysiulek piekna date sobie wybraliscie na slub, a my mam nadzieje niedlugo tez pojdziemy i ustalimy sobie date. Kciuki za przygotowania [/FONT]:-)

Missiiss przytulam kochana, Antos czuwa nad Wami wszystkimi

[*] dla Antosia

Julia ale mi smaka zrobilas z tymi kluseczkami i kapustka, ja tez lubie bigos a najbardziej wigilijny :-).

A ja dzis mialam kanapki hehehe z serem zoltym, bo wczoraj juz po powrocie nie mialam sily gotowac. Ale kocham ser, a on mi sie odwzajemnia za to uczucie pysznym smakiem :-D

Zastanawiam sie co nacisnelam, ze caly post mam napisany w roznych czcionkach, ale moze nie bede wnikac juz haha

jazza: mam zamiar wypróbować twoją recepturę na inhalacje :) Ostatnio nie mogę się pozbyć kataru, tak samo jak mój TŻ. Ja też lubię żółte sery :D A najlepsze jest to, że kanapki z serem długo zachowują swój smak, więc można zrobić na zapas :D

zouza: ja podobnie miałam jak mnie wzięło na kapustę kiszoną. Nie wiem ile jej wtrząchnęłam, ale jelita pracowały jak szalone :)

krysiulek: ślub zbliża się wielkimi krokami :) Fajnie. A krawcowa na pewno się wyrobi :)

pco: cześć, witamy :) Grunt to pozytywne myślenie. Teraz wiele par ma kłopot z poczęciem dziecka, więc nie można się załamywać. Na szczęście przy obecnym rozwoju medycyny wszystko jest możliwe, więc głowa do góry. Ja jestem 6 lat po ślubie i szczerze mówiąc mam w nosie to co myślą inni. Wiele razy już było tak, że ktoś się strasznie dopytywał, a w końcu się okazało że sam się starał kilka lat. Ludzie są jacy są, więc trzeba znaleźć siłę :)

julia: właśnie dupka odkładać mam 25 dc, więc nie wiem czy beta wyjdzie. Znaczy powinna, ale wiadomo wszystko może się zdarzyć. Mam jeszcze troche czasu, żeby pomyśleć co zrobić.

missiiss: ponoć przeczucia co do płci często się sprawdzają, więc kto wie :D Może będzie śliczna dziewczynka :) Dla twojego aniołka
[*].

Dzisiaj lepiej po dupku. Może organizm już się nieco przyzwyczaił. Mogłam nawet samochodem jeździć, bo wczoraj to nie było możliwe. Cóż więcej...zaczynam robić listę świątecznych podarków dla rodziny. Tak! W tym roku uda mi się zamknąć ten temat wcześniej niż dzień przed wigilią :) Zastanawiam się co zrobić na jutro na obiad...chodzą za mną naleśniki na słodko. Ostatnio ciągle mięso jedliśmy i mam chęć na coś lżejszego.

ania, akatsuki, wątpliwości; co tam u was? jak wam się tydzień konczy?

Dzieki dziewczyny:-)wlasnie wrocilam z Jasiem z cmenntarza. Jeszcze bylismy u taty bo otwarcie mieli sklepu i pospacerowalam z Jasiem na dworze.

Krysiulek
Slub w grudniu -bajka:-) ja zawsze chcialam wtedy kiedy snieg bedzie ale niestety sie nie udalo bo ciezko to zaplanowac. Nie to co kiedys. Na pewno bedziesz pieknie wygladac :-) a welon bedziesz miala cZy cos innego?:-)

Jazza
No chleb z serem dzis wciagnelam z ketchupem po poludniu :-D tez uwielbiam mniam! W ogole to mi sie tak chce dzisiaj jakiegos torta ze hej!!

Jugoslawa
Nie napalam sie bo jak narazie stary mi dwoch chlopakow zmajstrowal :p wlasnie co do prezentow... macie jakies pomysly co swoim chlopom kupic? Bo ja pojecia nie mam o_O i to mnie przeraza... mlodemu to klocki wiadomo haha :-) ale staremu nie mam pojecia. I tez cos ridzicom i tesciowej... tej to tez ciezko.

Hej :) jej jakies przesilenie mnie zlapalo...poł dnia usypialam co za dzien ;/
Missiiss ja mojemu M kupie chyba maszynkę do golenia taką elektryczna bo mu się marzy :p a najgorzej rodzicom i bratu nie wiem co mamie to mozna jakies kosmetyki ale tacie ojej;/
Kornelia super pomysł przeczytają sobie nie będziesz musiala nic mówic :D
Julia oby Cie jelitowka nie złapała bo to nic przyjemnego..a od dzieci najłatwiej sie zarazić...
Zouza biedna:(
Krysiulek ja uwielbiałam jeździc na przymiarki sukni czułam się jak księzniczka za każdym razem :D

Tinus
Ja tez dzis jak niedorznieta kura wiec cos w powietrzu musi byc.:-) maszynka fajny pomysl napewno sie twojemu spodoba:-) moj dostal rok temu :-) goli brode sa nakladki na wlosy wiec strzyge mu jeszcze lepetynke i mlodemu :-) fajna sprawa :-)

Ja też dziś jak zombi :) rano mnie tak mdliło, że myślałam że zwrócę wszystko z kilku dni :p ale jak zjadłam śniadanie to przeszło :) im bardziej głodna jestem tym większe mdłości.... potem trochę posprzątałam, upiekłam biszkopt i poleciałam do sklepu po składniki na krem :) potem przełożyłam i mnie zmuliło, poszłam spać :) ale długo nie pospałam bo przyjechał kolego nam umywalkę montować, to musiałam się podnieść :p no i wreszcie mam łazienkę prawie skończoną :p

missiiss: hihi każdy facet chciałby mieć przewagę płci w domu :D Twojemu się to marzenie spełniło :) Ja mam koleżankę co ma 3 córki i powiem ci, że niezły babiniec :D Chłop ucieka, żeby trochę testosteronu nabyć :D hihi...wszystko żarty oczywiście, bo on zadowolony. Grunt, żeby wszystko dobrze było :)

tinuś: dzisiaj chyba taki dzień, bo kogo nie zapytać to dzisiaj półżywy chodził. Maszynka fajny pomysł. Mój sobie sam kupił, więc u mnie odpada.

kornelia: oo fajnie :D koniec każdego pomieszczenia to wielka radość i kamień z serca :) Jaki krem robiłaś? Narobiłaś mi smaka na torcik :D

Co do prezentów, to u mnie w tym roku będą królowały dodatki do mieszkań. Wiem co kto ma i czego potrzebuje, więc tylko iść i kupić. Plus jakieś pewnie słodkości, bo bez nich pod choinką smutno :D
Właśnie wcięłam słoik selera marynowanego :D

reklama
hej
biggrin.gif.pagespeed.ce.jYY3-3XSUx.gif
ja na chwilę tylko
yes2.gif.pagespeed.ce.odCVgD4k4B.gif
od wczoraj jesteśmy już w domu , w końcu
laugh.gif.pagespeed.ce.Ef0GmO-8PG.gif
mały w miarę grzeczny choć ma w ciągu doby ze 2-3 akcje, że po 2 h ciągle płacze praktycznie i chce być przy cycku
shocked.gif.pagespeed.ce.zTDkkC3Wvr.gif
po czymś takim piersi strasznie mnie bolą
angry.gif.pagespeed.ce.yGuY60n7no.gif
jak ogarnę siebie, mieszkanie itp postaram się być na bieżąco
biggrin.gif.pagespeed.ce.jYY3-3XSUx.gif

Do góry