reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
hej !!
Dawno mnie nie bylo :) ale mówię napisze chociaz zadna ze mnie staraczka teraz...
Julia ja wierzę że w tym cyklu bd II kreski..Twoja kolej nadeszla hehe:-)
Jugosławia co do dupka ja brałam 2 cykle tez od 16dc i mnie po nim cycki bolaly, mdlosci mialam...co do brania jeszcze to mi kazala brac az do testowania nie przerywac bo mozna poronic...ja i tak dostalam @ podczas brania ok 3h po tabletce wiec na drugi dzien juz odstawilam;-)
Jazza dostaniesz wymarzona pracę, widocznie tamta nie bylaby dla Cb odpowiednia hehe
Mississ co do cen w lab to są roznice sama jak robilam sobie kiedys badania to zaplacilam 60zl mniej wiec oplaca się poszukac gdzie taniej ;-)
Anula mnie tez cyc boli ale tylko jak dotkne eh te cyce :p
Ania jesli czujesz się dobrze to wróc do pracy ;-)
a u mnie leci czas jakos powoli...w sob wizyta u androloga mąż ma dostac leki...teraz 3 miesiące czekania..najgorsze 3 miesiące bo jesli wyniki nasienia się nie poprawią to musimy zacząc mysleć poważnie o in vitro...:no:

Anula88 zglaszam sie na testowanie 20.11 hehe a co mi tam

Jugoslawa kochana wiesz co skonczony bedzie zaraz na poczatku grudnia bo musialam na ti poswiecic 3 wyplaty , tak wiec czekam za przelewem by dokupic wszystko i zobaczycie fotke w grudniu obiecuje;-)
Co do dupka to tez wrazliwe piersi mialam i mdlosci mnie meczyly:/:/
Testuj z nami;-) i tam jak Tinus pisze nieodstawiaj dopuki testy niewykaza negatywa!

Tinus kochana dziekuje i trzymam kciuki by mezowi nasienie sie poprawilo po lekach.ciesze sie ze zagladasz;-)

Dzięki za miłe przyjęcie :)
ja mam teraz 6 dc, jestem dopiero co po @, więc trzeba się brać za starania :D także u mnie jeszcze daleko do testowania ;) ale trzymam kciuki za Was!

Jula okeyo ;-)

Tinus kciuki kochana ...
No cyc nawala dziwne jakby po bokach i oromieniuje do środka grr ..
No ale nie napalam się ;-)

tinuś: mnie niby gin powiedział, że mam brać od 16 do 25 dc, więc wynika z tego, że mam przerwać. No nic zrobię test i wtedy zobaczę, najwyżej pójdę szybciej do lekarza. Mnie już trochę lepiej, ale wzdęcia nadal mam :/ Zobaczymy co będzie dalej. Trzymam kciuki, żeby nasienie męża się poprawiło.

julia: no ja właśnie mam małe wątpliwości co zrobić z dupkiem. Mam niby go odstawić po 25 dc...i czekać na @. Jestem trochę skołowana :/ Co do pokoju to nie mogę się doczekać fotek :) Na pewno będzie śliczny :)

noelka: okres płodny już blisko, zbieraj siły :D

anula: &&&&

reklama
Dziewczyny jade autobusem i zaraz chyba zwymiotuje:/:-:)-(
Niedobrze mi jest:/
Oby sie nie okazalo ze zlapalam wirusa od kumepli corki bo bylam dzis na kawie a ona chora lezala w pokoju obok...:-(
Mam nadzieje ze dotrwam do wyjscia jwszcze z 10 min drogi

Ufff dojechalam do domu!! Pije wlasnie herbatke mietowa, nam nadzieje ze w nocy mnie niezaatakuje...

Kumpela tez tak mila ze niepowiedziala ze mloda chora :/

Ostatnia edycja:
Do góry