reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Hej

Corke zawiozlam do przedszkola, miala troche oporow ale w koncu dala sie namowic.

Chyba Wam niemusze mowic jak mi sie niechce:/ dzis do pracy na poludnie...

Miss no mam nadzieje ze kolejka sprawnie pojdzir;-) a ty jak sie czujesz? Idziesz na wizyte w tym tyg?

Zouza no u mnie tez dom, praca i tak w kolko;-)

Anula88 no u nad pogoda w miare;-)

reklama
Witajcie kochane:-)

Noelka26 witaj i powodzenia:-)

Kornelia hehehe to dobrze, ze tak szybko przeprosil i o to chodzi:-D

Julcia wspolczuje tych popoludni w pracy, trzymaj sie kochana;-)

Missiiss oby Cie babcie nie pozarly w tej poczekalni :-D

U nas pogoda bura, korki na miescie takie, ze w pracy bylam na styk i wszystko w biegu.

Milego dnia dziewczyny :-)

Dzień dobry,

anula: dzisiaj to mam wrażenie, że nikomu się nic nie chce :D wyglądam za okno a tam wszystko jakby w lekko zwolnionym tempie.

zouza: jak to mówią "lepiej że się nic nie dzieje niż miałoby się dziać" :D Pozostawiam do luźnej interpretacji :D

missiiss: o kurcze :/ Na babeczki w sędziwym wieku trzeba uważać, bo udowodnione medycznie, że im się agresor szybko włącza. Mam nadzieję, że już jesteś po badaniach :) A jak się dzisiaj czujesz?

julia: widzę, że nie tylko nam dorosłym się nie chce :)

jazza: udanego dnia i może coś uda się popsocić w robocie dzisiaj :D Zawsze to dzień szybciej i przyjemniej minie :D

akatsuki, ania: co tam u was? Jak wam się wtorek zaczął?

Ja dzisiaj też senna. Zaczynam brać duphaston, bo mam 16 dc. Macie z nim jakieś doświadczenia?

Udanego dnia!

Hej ja dopieri wyszlam :Oo_O padam. Ale oplacalo sie tu pojsc bo zaoszczedzilam 130 zl. Bo w tym labo co zawsze robie to maja ceny z kosmosu! Np. Przeciwciala do kreinek rh w bylym 70 zl a tu 30.... no comment jaka przebitka dwie ulice dalej..

Julcia
Cos chyba jest z tymi dzieciakami bo moj tylko glowe podniosl rano z poduszki i na pol spiocha oznajmil ze on nie chce dzisiaj do przedszkola
! A przeciez i tak nie idzie ;-) milej pracy . Nigdy nie lubbialaam popoludniowych zmian bbrr. To jak za
12 dni testowanko ?:-) z anula?:-)

Jazza
Szkoda ze z ta nowa praca nie wyszlo. Ale moim zdaniem nic nie dzieje sie bez przyczyny. Jestes na tyle madra i energiczna kobitka ze szybko ci sie uda cos znalezc za co trzymam mocno kciuki ! :-)

Ania
Jak sie czujesz? Ciesze sie ze usg w porzadku
:-) i jestes troche spokojniejsza. Tez bym bylam z pewnoscia przerazona. Niezle w tym szpitalu zamieszania.

Kornelia
A ty kiedy idziesz na usg?:-)

Jugoslawa
Ja bralam i lutke i dupka i ok :-) i u mnie np zaden nie powodowal bolow w piersiach tak jak w ciazy czy wyzszej tempki. Ale pewnie na kazdy organizm inaczej dziala. &&& ;-) ej fajnie bedziecie we 3 razem testowaly :-) dzis sie nic nie chce ale plus taki ze zaczynamy tydzien od srody :-D

Blair, zouza, melka , watpliwosci jak tam?:-)

Juz ta godzina a ja jeszcze z mlodym musze do lekarza leciec na 11... padam na ryjek a na wadze znow minus 0,5 kg o_O. Wczoraj bylam na szyszkach. Ale jux nie ma takich ladnych... na szczescie sasiadka mi przytargala wor takich slicznych bo spotkalam ja w lesie jak byla w zrodelku :-) czas zaczac sw. Ozdoby :-D
Nie bylo mnie pare dni bo brzuch pobolewal i juz zglupialam czy to jelita czy co. Wszystkie flaki bolaly i nospa nie pomagala wjec to jelita zakichane pewnie. Dzis na kiblu zasiadlam i jest ok :p dziekuje ze pytalyscie o mnie :-*

hej dziewczyny! Ja dziś zarządzam dzień lenia, nie wychodzę nigdzie z domu, nie ubieram nic oprócz dresów i ciepłych skarpet, mam zamiar spędzić miło czas z córką, trochę pokupować online, wyleczyć katar, i odpocząć w miarę możliwości.

Wczoraj po przytulaniu znowu zaczęłam krwawić ... teraz to już sie dzieje praktycznie po każdym razie ... Myślałam że to jakieś bubu ale czy z czasem nie powinno się wyleczyć? Od ostatniego krwawienia mieliśmy tydzień przerwy ... -_-
Mój spanikował i kazał mi iść do lekarza ale w moim wypadku to wyprawa do innego miasta i jakoś średnio mi sie uśmiecha...

Z innej beczki: rozwaliły mi sie kozaki zimowe, gdzie mogę kupić cos fajnego online? Najlepiej jakieś strony miedzy narodowe bo mieszkam w UK.

A ja nadaje z pracy ... no kurcze nie chce mi się ...juz się obrobilam ze wszystkim a do 15 daleko ...

Cyce mnie wręcz nap...ja ...dalej wciąż ....wykorkuje chyba ....

Miss no to ładnie z tymi cenami.moj mloddy o 6:20 wstal .... ale kazalam mu jeszcze lezec do 7 bo na 8 do szkoły ....

Jazza u nas tez szaro-lipnie ... i zimno ...

Akatsuki dziwnie z tym krwawieniem ... idz moze faktycznie do lekarza ....

Czesc Dziewczyny
Ja nadal w domu Bole juz sa zadkie Nie wiem co mam dalej robic czy siedziec w domu czy do pracy wrocic (bo serio to juz bym chciala do pracy wrocic tylko sie boje czy Fasolce nie zaszkodze a to jest dla mnie Naj naj naj -wazniejsze)
Dzis wybiore sie na bardzo krotki spacerek i zobacze

Doradzcie prosze Was bardzo

Jazza jednyny pozytyw ze sie wysypiam;-)

Jugoslawa no ona za bardzo ostatnio niechce chodzic so przedszkola mowi mi ze sie nudzi..

Miss i jeja duza przebitka!!! Dobrze ze szukalas gdzies indziej;-)
No myslalysmy by za 10dni testowac hehe

Ania jak bedziesz sie dobrze czula i nic niebedzie cie bolalo i praca pozwala ci w ciazy byc tam to dlaczego mialabys siedziec w domku...

Nic szykuje sie do pracy:/

Jugoslawa dzien szybko w pracy mija bo mam co robic caly czas, poleniuchowac nie daja niestety :-). Milego dnia kochana :-)

Missiiss rzeczywiscie ceny z kosmosu:eek: ciesze sie, ze sie dobrze czujesz kochana :-)

Akatsuki moze skonsultuj te plamienia z lekarzem...

Ania jesli sie dobrze czujesz to mysle, ze mozesz pracowac, ale tu decyzja nalezy do Ciebie :-)

Julcia milego popoludnia w pracy :-)

A ja dalej mam uszy zapchane i czekam na ich cudowne przepchanie :-) czuje sie dziwnie jak w bance mydlanej heheh

reklama
Akatsuki na twoim miejscu odwiedzilabym lekarza...moze masz nadzerke? Lepiej sprawdzic...

Jazza kochana zazdrosze ze dzien szybko ci mija;-) a ja mam prace ktora uwazam za cofanie sie w rozwoju:/ nielubie tego strasznie, niestety mialam wrocic na swoje poprzednie stanowisko ale ze wzgledu na to ze poszlam do pracy by tylko zaciazyc niechcialam robic przelozonej problemow bo i z chodzeniem na zwolnienia juz tak latwo niebylo:/ wiec obiecalam sobie ze jakos dam rade!

A u nas szarawo ale cieplo;-)

Do góry