reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
missiiss: to faktycznie spora oszczędność. Ceny w laboratoriach potrafią się nieźle różnić :/ A w ciąży i przed jak się człowiek leczy to dużo badań trzeba zrobić i każda różnica się sumuje. Ja po pierwszej dawce duphastonu jestem strasznie senna i mam jakiś taki brzuch "wysadzony", jak przed okresem. Dziwne to, bo to dopiero 16 dc :/ Jak zrobisz coś z szyszek to wklej :) Chętnie zobaczymy :)

akatsuki: jak tam dzień lenia? dało radę pociągnąć przez cały dzień? Może powinnaś to skonsultować z lekarzem, bo jednak krwawienia są jakimś sygnałem alarmowym. Ja bym poszła do lekarza. Co do zakupów online dotyczących butów to ja nie pomogę, bo ja wszystko muszę zmierzyć na sobie, więc zwykle w sklepach stacjonarnych kupuje, albo ewentualnie coś upatrze i wtedy przez net na stronie sklepu, albo jakiś zbiorczych.

anula: pracownikiem roku zostaniesz :) Na szczęście już 16 i po pracy :) A próbowałaś chłodnych okładów?

ania: jak po spacerku? Wiesz co do powrotu do pracy to sama musisz ocenić jak się czujesz. Lekarz rekomendował zwolenienie? Jak wszystko w porządku to lepiej chyba wrócić, bo to i czas szybciej mija i człowiek odrywa myśli.

julia: może poślij ją od razu do podstawówki :D Skoro w przedszkolu się nudzi :) Chociaż po suwaczu patrząc to niewiele jej zostało, żeby iśc do zerówki :) Co do pracy to współczuję, bo jednak dużo lżej człowiekowi jak idzie do roboty, którą lubi i która pozwala czegoś się uczyć. Niestety często tak nie ma i człowiek się męczy :/ Może znajdź sobie jakis kurs dodatkowy co cię z pracy wyślą? Jest taka opcja? Albo jakaś konferencja czy warsztaty.

jazza: próbowałaś olejku kamforowego albo innego takiego na zapchane ucho? W aptece grosze kosztuje. Tylko lepiej na wieczór wziąć jak człowiek już nigdzie nie wychodzi.

Czy wasze forum też tak zamula?Normalnie minutę mi się strona otwiera :/
Ja czuję się jak przed okresem :/ brzuch mam wielki strasznie :/ Zdrzemnęłam się trochę i senność przeszła, ale te wzdęcia jakieś i dziwne pobolewanie podbrzusza mnie irytuje :/

Jugoslawa
A nie bralas nigdy dupka wczesniej? Kazdy organizm jednak jest inny. Ceny w labo mnie powalily i zaluje ze wtedy zaplacilam 180 zl za igg i igm p.p. kardiolipinie. Tu bym zaplacila polowe z tego. Szok! A co do szyszek napewno pokaze:-) narazie moj mlody jeszcze chory i ma zostac do wt w domu. Wiec nic nie porobie z nim .

Julcia
O 10 dni to jeszcze lepiej :-) no troche bedzie testowaczek oby sie zaroilo od podwojnych kreseczek :-D jak tam w pracy Ci leci? Dajesz rade? A co do zaciazenia jeszcze troche ponad tydzien i pokazesz im srodkowwy palec :-)
A co do podziekowan przez tel. Byla ta opcja ale ja juz wylaczyli nie wiem whyo_O.

Jazza
Ja mialam zawsze kropelki do ucha nie pamietam nazwy ale chyba je moZna bylo bez recepty nawet kupic jak sie nie myle. Ale sprobuj domowych sposobow jak radza dziewczyny a noz szybko pomoze. Zdrowka !

Dzis moj mlody wychodzi z siebie. Jest taki niedobry ze szok normalnie bbrr

Mississ - fajnie, że jest lepiej :) Pochwal się wytworami jak coś zrobisz :))

Jugosława - j abrałam duphaston i miałam po nim objawy też ciążowe :p ale on tak ma :) no ale mi pomógł w 2 cykle :)

Julia - &&&& u ciebie za II :)) Ja jednak na usg nie idę jutro ale za tydzień, bo jutro coś wypadło mojemu doktorowi a on tylko w czwratki przyjmuje teraz :( no ale wytrzymam, może już serduszko zobaczę wtedy :))

Jugoslawa nie narazie dam sobie spokoj bo w kazdej chwili moge odejsc...

Miss kochana obys miala racje;-)
Jakos czas dzis leci;-) oby do 22.30 i do domku
Zdrowka dla synka!

Kornelia no szkoda ale napewno juz serduszko zobaczysz;-)

Jutro od rana musze skoczyc na zakupy bo karnisz musze kupic do malej pokoju

Hej dziewczyny. U mnie nic się na razie nie dzieje. Czekam na owu i efekty wiesiołka. Mam nadzieje że szybko zadziała. Wam też czas leci jak szalony? Ja już zaczęłam robić listę prezentów świątecznych :)

Trzymam kciuki za testujące w najbliższym czasie, u mnie testowanie jakoś po Mikołajkach :)

Kornelia to tylko tydzień ale zobaczycie serduszko, piękne chwile przed wami :)

reklama
missiiss: nie, nie brałam, to mój pierwszy cykl z dupkiem. Masz rację, że każda z nas inaczej reaguje. Może tylko tak na początku będzie, może organizm musi się przyzwyczaić. Czas pokaże. Młody pewno wariuje z nadmiaru wolnego czasu :D

kornelia: bardzo optymistyczne jest to co piszesz :D Dla takich wiadomości mogę mieć wzdęcia :D Fajnie, że serducho zobaczysz :)

julia: w sumie racja. Tak jak pisałaś, masz cel i to pozwala przetrwać, a jak pójdziesz na zwolnienie to już nie będzie cię praca denerwować :) Ooo a jak kupisz karnisz to będzie już koniec remontu w córci pokoju? Czy coś jeszcze ci zostanie?

Fajnie, że tak dużo nas będzie testować :D Hihihi...zawsze to raźniej i większe prawdopodobieństwa powodzenia :D Mnie pokazuje, że powinnam testować dokładnie 24.11. Mam w zapasie 2 testy w szufladzie. Zastanawiam się tylko jak będzie z dupkiem, bo mam go brać do 25 dc tj. 21.11, a co jeśli okaże się, że jestem w ciąży? Pewnie powinna być kontynuacja, a wizytę mam dopiero 4.12. Muszę to przemyśleć...no i nie robię sobie na zapas nadziei :)

Do góry