reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Melka nie nazwala bym tego opieka naopowiadali mi roznych mozliwosci i wyslali do domu bym czekala na telefon o ktorej godzinie usg mam miec

reklama
Witam sie porannie :-) julia &&&& za wizyte!
Jazza zdrowka!!!
Ania trzymaj sie tam! Mam nadzieję że to nic groznego!!!&&&&&
Jugoslawa &&&& za udany cykl, dzialajcie jeszcze :-) :-)

ania: a może skoro odesłali do domu to nic poważnego ci nie jest? W sensie nic co zagraża życiu. Trzeba szukać pozytywnych znaków. W domu może mniej się będziesz stresowała niż gdybyś leżała w szpitalu wśród ludzi chorych. W domu też mniej zagrożeń, bo jednak szpital to siedlisko różnych dziwnych chorób.
Spróbuj się uspokoić, bo stres tylko potęguje doznania.
Zawsze jak się gorzej poczujesz to możesz wezwać pomoc <przytul>

Nie rozumiem czemu mi odrazu usg nie zrobili by sprawdzic czy wszystko ok a nie roznych rzeczy nagadali i do domu puscili zebym sie z myslami meczyla

Ja w sumie też nie rozumiem, bo usg to normalna, standardowa diagnostyka.
Może aparat mieli zajęty, albo uszkodzony. Nie wiem :/
Może maja taką dziwną politykę.
Musisz się czymś zająć, nie wiem poczytać, posłuchać muzyki, żeby chociaż na chwilę odciągnąć złe myśli.

anula: bardzo dobry sen :D Oby proroczy :D

ania: ciężko tak powiedzieć. Może niedługo zadzwonią, pojedziesz na usg i wtedy wszystko się wyjaśni. Szkoda, że tam tak dziwnie do człowieka podchodzą :/

reklama
Do góry