reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2014 :)

Melka nie nazwala bym tego opieka naopowiadali mi roznych mozliwosci i wyslali do domu bym czekala na telefon o ktorej godzinie usg mam miec

reklama
Witam sie porannie :-) julia &&&& za wizyte!
Jazza zdrowka!!!
Ania trzymaj sie tam! Mam nadzieję że to nic groznego!!!&&&&&
Jugoslawa &&&& za udany cykl, dzialajcie jeszcze :-) :-)

ania: a może skoro odesłali do domu to nic poważnego ci nie jest? W sensie nic co zagraża życiu. Trzeba szukać pozytywnych znaków. W domu może mniej się będziesz stresowała niż gdybyś leżała w szpitalu wśród ludzi chorych. W domu też mniej zagrożeń, bo jednak szpital to siedlisko różnych dziwnych chorób.
Spróbuj się uspokoić, bo stres tylko potęguje doznania.
Zawsze jak się gorzej poczujesz to możesz wezwać pomoc <przytul>

Nie rozumiem czemu mi odrazu usg nie zrobili by sprawdzic czy wszystko ok a nie roznych rzeczy nagadali i do domu puscili zebym sie z myslami meczyla

Ja w sumie też nie rozumiem, bo usg to normalna, standardowa diagnostyka.
Może aparat mieli zajęty, albo uszkodzony. Nie wiem :/
Może maja taką dziwną politykę.
Musisz się czymś zająć, nie wiem poczytać, posłuchać muzyki, żeby chociaż na chwilę odciągnąć złe myśli.

anula: bardzo dobry sen :D Oby proroczy :D

ania: ciężko tak powiedzieć. Może niedługo zadzwonią, pojedziesz na usg i wtedy wszystko się wyjaśni. Szkoda, że tam tak dziwnie do człowieka podchodzą :/

reklama
Do góry