reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Mississ trzymaj się!!!!! :*

Moja znajoma pod koniec ciąży od synka złapała ospę, ale nie miała na szczęscie zbyt dużych komplikacji :) więc może nie będzie tak źle....

Ps. Już mam wynik bety, bo przez internet mogę sprawdzać - 34,81 mIU/ml :))

Ostatnia edycja:
Missis kochana lec do lekarza do gina i moze do rodzinnego?? Chrupka da radę :******

Kornelia wielkie wielkie gratulacje :) jesteś przeogromna szczesciara :) dbajcie o siebie :))) co Mezus na to???:) oszalał z radości??? Ahh przepiękny okres przed Tobą w życiu :))

Dziękuję :) oby tylko się ładnie rozwijało :)

Wątpliwości - tak, jestem szczęściarą :)) Mąż jeszcze nie wie na 100% bo nie ma go w domu, tylko widział te "cienie" moje rano, ale już był szczęśliwy, bo oboje pragniemy tego dzidziusia i wspieraliśmy się w staraniach, czasem on bardziej przeżywa ode mnie :))

reklama
Do góry