reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Blair
Kochana no z tymi zwierzakami toniestety sie tak zdarza... a co do @ myslalam ze juz jest... a ty po terminirme przrciez juz. A probowalas jeszcze testa zrobic? Czy czujesz ze malpa za rogiem?.... masz racje nie mierz nie stresuj sie zyj chwila i badz szczesliwa a napewno dzidzia cie milo zaskoczy i wkradnie sie ukradkiem w wasze zycie kochana :* zycze zeby sie udalo znienacka :-) ja ci powiem ze na kazdym swoim slubie w ciazy bylam :p na cywilnym z antkiem i koscielnym za rok z jaskiem ;-) zagladaj tylko :-)

reklama
Ania ja bym zrobila jak Miss pisze ze gdzies w 7 tc poszla do lekarza

Miss no ja tez sie ciesze ze juz przyszla;-)
Zdrowka!!! I co robisz z praca? Podjelas decyzje?

Blair a kiedy luteine odstawilas? Bo ja po 4 dbiach dostalam @ , łe naprawde przykra sprawa z psem:/

Dzis postaram sie wkleic liste i zobaczyc kto w kolejce do testowania jest:-D

Zouza i Melka kiedy testujecie?

Watpliwosci jak tam u Ciebie?

Krysiulek halo?;-)
Hanasmietana jak dzieci lepiej?

Julcia
Noo podjelam... plamienia ustaly. . Sprobuje pojsc w nd do pracy. Jak bede sie zle czula to wroce i na l4 pojde na tydzien i pozniej urlop. I od 19 tego na l4. Jak ja juz bym chciala byc w 35 tc.... masakra .

Mychunia
Powodzenia:-) trzymamy kciuki i czekamy na wiesci :-)

Ja taknna chwilke bo mega zalatana, sprzątanie, gotowanie itd. U mnie 9 dpo. Wszystkie objawy standardowo jak przed @ więc na razie niczego się nie doszukuję. Może poza jednym nie wskazującym na @ ale nie chcę zapeszać. Testuję jutro i w dzień @ czyli 7.11. Jutro wyjątkowo choć to za wcześnie ale nie wiem czy pić imprezowego drinka ;)

Blair przykro z powodu psiaka ale na to wpływu nie mamy.

Ania nie wytrzymałabym tyle tygodni, padłabym przez zamartwianie się czy wszystko ok.

Miss bardzo się cieszę że u was ok. Pogłaskaj chrupke ode mnie ;)

Później reszte nadrobię ;)

hej:)
Melka kciuki z testa :)
Zouza za Cb tez kciuki;-) ja mam akurat plodne...mężuś w domku na urlopie ale cóż plemniczki trzeba podrasowac :p
Julia powodzenia w tym cyklu chcę widzic u Cb II kreseczki nie ma wyjscia!!:-)
odebrałam wyniki męza ma zbyt wysoką prolaktynę ma nadzieje ze to jest przyczyna słabych plemniczków...;-)

Julka gryze sie z myślami i chyba kończę starania .. do ślubu .. psychicznie wysiadam i co chwilę rycze...

Pierwsza z klasy szkoły średniej zaczęłam starania a tu dwoje juz ma dzieci.. a trzecia w ciąży .. życie jest do dupy .. i tyle

reklama
Wątpliwosci nie załamuj się...kiedys mnie pocieszalas ...musisz byc silna..wyslij narzeczonego na badania..ja wiem ze dla faceta to nie łatwe ale mi jakos lzej na sercu bo wiem w czym tkwi problem...i może im szybciej podejmiemy leczenie tym szybciej uda mi się zajsc w ciąże...Trzymaj się kochana i pamiętaj nadzieja umiera ostatnia ja sobie to codziennie powtarzam bo inaczej bym chyba w depresje wpadła.

Do góry