reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Hej:)

Ja dziś zaliczam leniwą sobotę - uwielbiam to:-) śniadanie robił mąż mniam kawa do łożka:-)

Monarti po cichu gratuluje:-)
Agniecha a Ty czemu na liście w poczekalni?
Maluś trzymam kciuki by mieszkanie był ok i za jak najszybsza przeprowadzkę

My dziś z moim rozmawialismy i na poczatku marca po wynikach męża idziemy na wizytę do Invimedu we wro. Przejrzałam liste dostępnych tam lekarzy i dr Żuchowicz ma dobre opinie - poza tym jest to urlog i androlog - wiec idealnie. Może któraś była u niego na wizycie?
Chyba nic innego nam nie zostało obecnie. Do tego czasu próbuje zająć sobie głowę czymś innym. Ale trudno tu nie zaglądać tak się jakoś przyzwyczaiłam:-)

A co planujecie dziś na obiad, bo brak mi pomysłu

reklama
Cynria moje tsh to 2.46 ... myslisz ze za wysokie i moglo byc przyczyna pustego jaja?

A propos pustego jaja, mógł to być przypadek.
8. Badanie nasienia, również może okazać się przydatne. Nie tylko podczas diagnozowania niepłodności, ale również podczas utraty ciąży. Ma to szczególne znaczenie, jeżeli przyczyną poronienia było tzw. puste jajo płodowe. Może to wynikać z obecności bakterii w nasieniu partnera.
ze strony lista badań - Poronienie.pl Strona SRpP | Poronienie.pl Strona SRpP

W internecie jest dużo informacji na temat TSH podczas starań i ciąży.

TSH-z jakim wynikiem udało się wam zajść w ciążę? - Forum OvuFriend

W ciąży i tak TSH rośnie.

Cyntia az sie przestraszyłam może Maz faktycznie powinuen zbadac nasienie ale kekarz powiedzial ze najczęściej puste jajo jest przypadkiem, takim figlem splatanym przez los... nie wyobrażam sobie znowu przeżywać tego samego od początku...

Anulka, tak jestem fryzjerka :-) i osobiscie polecam keratyne, ale wpierw musialabym zobaczyc wlosy. Jesli sie kwalifikuja to bardzo polecam ;-) tylko wazne zeby byla to dobra jeratyna bo gowien pelno w salonach a potem placz i wypadajace wlosy.

Ja mam tsh 1,4 jupiiii

jołasia ja na zatoki choruję już 11 lat...

Anula ja kocham moje kręcone włosy i bardzo chciałabym żeby przy rozczesywaniu moje loki się nie prostowały....

brrr ja mam rosołek i wątróbkę drobiową :tak:

u mnie się właśnie serniczek piecze mniam :-D

reklama
Mychunia : też się ciesze , martwi mnie tylko ta duża dawka ... 225 gonalu :szok: do czwartku to pęcherzyki będa chyba meeega dziś już miały po 9 mm

Do góry