reklama
Julka na razie nie, ale nie wiem jak bedzie pozniej, bo moze zrobię tak ze niebede wchodziła do labu i bedzie z mnie robić moja prawa ręka, a ja tylko nadzorować i zbierać wyniki. W każdym razie nie zrobię nic co mogło by fasolkowi (jesli jest) zaszkodzić! To moj największy skarb! Kochana ten test trochę przeklamany ;p
Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
E tam nie gadaj ze przeklamany. Moje tez takie byly ... stracilam juz nadzieje a tu bach beta 7,2
Zrobilam dzis te wyniki na zespol antyfosfolipidowy i bylam pewna ze beda na jutri a to do dwoch tygodni musze czekac... ale jutro do gina biore stare wyniki zeby ni ewentualnie wlaczyl clexane jak zdecyduje zobaczymy.
Zrobilam dzis te wyniki na zespol antyfosfolipidowy i bylam pewna ze beda na jutri a to do dwoch tygodni musze czekac... ale jutro do gina biore stare wyniki zeby ni ewentualnie wlaczyl clexane jak zdecyduje zobaczymy.
Ostatnia edycja:
missiiss1301
No ale jak mokre to zawsze kiepsko widac. Ja blair trzymam mocno kciukasy !:-)
missiiss1301
Przy takich akcjach to wskazane ;-)
To ja moge dla rownowagi brzucha pokazac jak kto chce. Chyba ze nie to pozniej pokaze
To ja moge dla rownowagi brzucha pokazac jak kto chce. Chyba ze nie to pozniej pokaze
missiiss1301
Wiecej moich flakow ale w drugiej ciazy tez mialam zawsze wiekszy o pare tygodni i kazdy sie mnie pytal czy mam blizniaki czy wielowodzie naszczescie ani jedno ani drugie. Ale od jakiegos czasu kazdy mowi ooo chrzciny beda wiec postanowilam go upamietnic :-) w ogole moje dzieci sa wygodnickie bo takie male chrupki a zamiast m1 to sobie wielkie domy buduja ;-) antos jedynie skromny byl bo taki bembzol to mialam w 24 tc z nim.
Załączniki
reklama
Miss pamietam Twoja akcje z betą
Ja sie wymęczyłam ..
Bo chłop z przepukliną sie nie nadwyręża za bardzo
W ogole zadzwonil do mnie jakis typ pyta czy zastal anne (tu pada moje nowe nazwisko) a ja ze .. eee nie znam
Oh god please help me...
----
Miss fajowy
Ja sie wymęczyłam ..
Bo chłop z przepukliną sie nie nadwyręża za bardzo
W ogole zadzwonil do mnie jakis typ pyta czy zastal anne (tu pada moje nowe nazwisko) a ja ze .. eee nie znam
Oh god please help me...
----
Miss fajowy