reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
No niby 3 ale taki prawdziwy to 2 :tak:

Czytałam wczoraj że po 2 latach starań (bezowocnych) powinno iść po pomoc do specjalistów ...
Przecież to się można psychicznie dozdoopczyć :/

Ja również.
Rozmawiałam ost ze swoją znajomą i to samo gdzieśtam radziła ..
Ona z pierwszą zaszła po pół roku - jak odpuściła ;)
a z drugą .. przez przypadek gdy sobie chorowała ..

no ale jak odpuścić jak w tyle głowy wciąż siedzi ..

Cześć dziewczyny!!

Zostałam przekierowana do Was z wątku w którym udzielam się już bardzo długo.
Chciałabym się dowiedzieć coś na temat inofolicu.
Czytałam duzo w internecie i wszyscy sobie chwalą.
Czy któraś z Was może go piła? Jak długo i po jakim czasie zaszłyście w ciążę?
U mnie jest tak,że staram się ponad rok, cykle od ostatniego poronienia bardzo mi się
pomieszały. Mam @ różnie nawet do 70 dni cyklu doszło! Mam dużo pęcherzyków na jajnikach.
Do 10, na jednym i na drugim, lecz badania w kierunku PCO mam w normie.
Więc chcę spróbować tego cudu :-)))

sysiq nie piłam więc nie pomogę
jeśli w tym cyklu się nie uda to zakupuję za miesiąc :)

kurde herbatę sobie zrobiłam
zapomniałam ze od 14 mam nie pić
no jasny gwint :rofl2:

Sisiq ja pilam. 1 miesiac. 11 cykli starań i ten z Inofolikiem owocny. 2 saszetki dziennie rano bo wieczorem zawsze zapominalam. Ja polecam. Ale wiem ze nie u kazdej dziewczyny dziala tak szybko. Powodzenia.

Sisiq
Ja tez w pierwszym cyklu z inofoliciem plus clo i glucophage. Ale tych reszte lekow jadlam duzo wczesniej. Wiec tez u mnie inofolic zadzialal. :-) powodzenia!:-)

Zouza
:-D ty pijaczka jestes :p oczywiscie nie o alkohol mi chodzi. mialas nie pic nic hehe ;-)

reklama
Do góry