reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
No niby 3 ale taki prawdziwy to 2 :tak:

Czytałam wczoraj że po 2 latach starań (bezowocnych) powinno iść po pomoc do specjalistów ...
Przecież to się można psychicznie dozdoopczyć :/

Ja również.
Rozmawiałam ost ze swoją znajomą i to samo gdzieśtam radziła ..
Ona z pierwszą zaszła po pół roku - jak odpuściła ;)
a z drugą .. przez przypadek gdy sobie chorowała ..

no ale jak odpuścić jak w tyle głowy wciąż siedzi ..

Cześć dziewczyny!!

Zostałam przekierowana do Was z wątku w którym udzielam się już bardzo długo.
Chciałabym się dowiedzieć coś na temat inofolicu.
Czytałam duzo w internecie i wszyscy sobie chwalą.
Czy któraś z Was może go piła? Jak długo i po jakim czasie zaszłyście w ciążę?
U mnie jest tak,że staram się ponad rok, cykle od ostatniego poronienia bardzo mi się
pomieszały. Mam @ różnie nawet do 70 dni cyklu doszło! Mam dużo pęcherzyków na jajnikach.
Do 10, na jednym i na drugim, lecz badania w kierunku PCO mam w normie.
Więc chcę spróbować tego cudu :-)))

sysiq nie piłam więc nie pomogę
jeśli w tym cyklu się nie uda to zakupuję za miesiąc :)

kurde herbatę sobie zrobiłam
zapomniałam ze od 14 mam nie pić
no jasny gwint :rofl2:

Sisiq ja pilam. 1 miesiac. 11 cykli starań i ten z Inofolikiem owocny. 2 saszetki dziennie rano bo wieczorem zawsze zapominalam. Ja polecam. Ale wiem ze nie u kazdej dziewczyny dziala tak szybko. Powodzenia.

Sisiq
Ja tez w pierwszym cyklu z inofoliciem plus clo i glucophage. Ale tych reszte lekow jadlam duzo wczesniej. Wiec tez u mnie inofolic zadzialal. :-) powodzenia!:-)

Zouza
:-D ty pijaczka jestes :p oczywiscie nie o alkohol mi chodzi. mialas nie pic nic hehe ;-)

reklama
Do góry