reklama
jazza
Fanka BB :)
Zouza nie daj sie kochana i wytrzymaj do domu.. pamietaj dobry gospodarz do domu wiezie...zawsze
missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
Zouza
wytrzymaj ciutke :-) a co do inofolicu to ja pilam caly czas w sumie od konca cyklu i nowy cykl pilabym caly a pilam do chyba dzien po owu bo mi sie skonczyly i juz nie zamawialam. A i pilam jak asia 2x1. To nie zaszkodzi tam jest tylko kwas foliowy i drugi skl to reguluje poziom cukru we krwi co np przy pco jest bardzo pomocne. Na moje pco sam inofolik by nie pomogl wiec ja sie dodatkowo wspomagalam ale fakt jest taki ze 3 cykl z clo i 1 z inofolikiem i zaskoczylo :-)
Jazza
Haha a tego to nie slyszalam dobre ;-)
Boze dziewczyny zachodzcie mi tu hurtowo to ja podziele moje mdlosci na was wszystkie bo mam ich dosc juz. Niedlugo zaczne piane toczyc z ust tak mi sie slina zbiera :-\ a brzuch wyglada jak w 5 miesiacu....
wytrzymaj ciutke :-) a co do inofolicu to ja pilam caly czas w sumie od konca cyklu i nowy cykl pilabym caly a pilam do chyba dzien po owu bo mi sie skonczyly i juz nie zamawialam. A i pilam jak asia 2x1. To nie zaszkodzi tam jest tylko kwas foliowy i drugi skl to reguluje poziom cukru we krwi co np przy pco jest bardzo pomocne. Na moje pco sam inofolik by nie pomogl wiec ja sie dodatkowo wspomagalam ale fakt jest taki ze 3 cykl z clo i 1 z inofolikiem i zaskoczylo :-)
Jazza
Haha a tego to nie slyszalam dobre ;-)
Boze dziewczyny zachodzcie mi tu hurtowo to ja podziele moje mdlosci na was wszystkie bo mam ich dosc juz. Niedlugo zaczne piane toczyc z ust tak mi sie slina zbiera :-\ a brzuch wyglada jak w 5 miesiacu....
kornelia1802
Fanka BB :)
Mississ chętnie bym przygarnęła trochę, aby tylko zaskoczyło i zaciążyło u nas
Melka niby co 2dni, ale ja czytałam tez ze im cześciej tym lepszej jakości jest nasienie
Obyś miała piękny prezent
Sysiq ja tez zaszłam w pierwszym cyklu brania inofoliku po kilku wcześniejszych bezowocnych, 1saszetke dziennie bralam. Niestety nie utrzymałam, pozniej zrobiłam sobie przerwe i od tego cyklu znów biorę i mam nadzieje ze szcześliwie
Duzo dziewczyn zaszło w pierwszym cyklu
Zouza pijesz cały cykl, tzn ja za zaczynam od ok 6-7dc i jak wiem ze cykl stracony to odstawiam
Miss ja za mdłości dziekuje, juz mnie nad ranem męczyły
Nieee ja mdłości mam, ja poproszę tylko ciaze
Mówiłam ze jestem pomylona, wczorajsze "objawy" ktore mi sie wydawały dzis przeszły w większości, wiec penie nadejdzie w pon @
Testy chyba przyszły!!!! Jest awizo, pozniej pojadę na pocztę
Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
Obyś miała piękny prezent
Sysiq ja tez zaszłam w pierwszym cyklu brania inofoliku po kilku wcześniejszych bezowocnych, 1saszetke dziennie bralam. Niestety nie utrzymałam, pozniej zrobiłam sobie przerwe i od tego cyklu znów biorę i mam nadzieje ze szcześliwie
Duzo dziewczyn zaszło w pierwszym cyklu
Zouza pijesz cały cykl, tzn ja za zaczynam od ok 6-7dc i jak wiem ze cykl stracony to odstawiam
Miss ja za mdłości dziekuje, juz mnie nad ranem męczyły
Nieee ja mdłości mam, ja poproszę tylko ciaze
Mówiłam ze jestem pomylona, wczorajsze "objawy" ktore mi sie wydawały dzis przeszły w większości, wiec penie nadejdzie w pon @
Testy chyba przyszły!!!! Jest awizo, pozniej pojadę na pocztę
Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
Blair
Kciukasy trzymam :-)
Macie troche mdlosci :-O:'",/,*&,':""'",*(*,,''"
I fluidkow ~~~~~~~~~~~~~~~~♡♥♡ :-)
Kciukasy trzymam :-)
Macie troche mdlosci :-O:'",/,*&,':""'",*(*,,''"
I fluidkow ~~~~~~~~~~~~~~~~♡♥♡ :-)
missiiss1301