reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Zouza koleżanka właśnie mówiła w pracy że film dobry. Chyba muszę w końcu obejrzeć.

Julia &&& za jutrzejszą wizytę i weekendową owulkę ;)

Miss fasolka najważniejsza...

Padam na pysk... Zrobiłam całkowitą reorganizacje kuchni, wymylam i wyszorowalam kady kat w szafkach, pozmieniałam ułożenie na polkach, było trochę tego. Troszkę jeszcze zostało, ale zrobiłam sobie chwilkę przerwy...

Watpliwości no to faktycznie zapuszczone było

Julka ja tez sie wściekłam ale jak poszłam z G to okazało sie ze jak wysechł to tej rysy tak nie widać i G mowi ze da sie to spolerować, ale nie ma co przezywać bo mocno nie widać. Ja jestem przewrażliwiona bo samochód kupiony za moje własne pierwsze zarobione pieniądze i mimo ze rocznik 98 to ma pierwszy lakier, bo poprzedni właściciel traktował je jak dziecko ;)
Super ze szwy ściągnięte i ze wyniki dobre ;)
Szybkiej i bezproblemowej nocki :)

Miss a czy Tato nie moze pojechac z kimś innym? Albo sam taxowka? Życzę Ci jak najlepiej ale dziewczyny maja racje, nikt Ci pomnika nie postawi a zeby pozniej płaczu nie było. Pamietam jak ja robiłam a to trzeba bylo do pracy, to samochód zaholowac, to cos tam bo przecież ciąża to nie choroba, a pozniej siedziałam i ryczalam bo moze to ja zawiniłem bo moze Ren samochod, moze o jedno wyjście za duzo.
Zrób sobie listę hierarchii co jest dla Ciebie najważniejsze...

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk

Ostatnia edycja:
Witam;-)

Ja wracam do domu;-)

Dalam rade;-) ciekawe kiedy najdzie kryzys...niestety dowiedzialam sie ze za 3 tyg. Mamy miec 6 nocek:-:)'(

Blair no to dobrze ze niebedzie tak widac rys!!

Milego dni kochane i czekam na tescioszki pozytywne;-)

Blair temp w górę ci poszła, czyli była owulacja i było serduszkowanie :-) Super!!!!!!!!

Kornelia ty nie choruj tylko męża wykorzystuj ;-)

Ostatnia edycja:
Hej
Wiem.... dzis postanowilam ze nie wracam juz do pracy. Jutro gina przemagluje od czego to moze byc i prosze na jutro o kciuki bo noc bylaa ciezka ...

Blair
Taxowka do wrocka? To jest 60 pare kilometrow. Nie da rady. A z rodziny wszyscy w pracy. Pojade bo nie mam wyjscia najwyzej jak bedzie cos nie tak zajade na ip...

reklama
Hej
Zbieram sie do pracy i zebrać nie moge, wczoraj utknęłam w tej kuchni i dzis mi sie zaspało trochę...

Julka współczuje tych nocek :/ ale moze pozniej bedziesz miała ich mniej jak wyrobisz te 6?
Lżej mi sie zrobiło jak zobaczyłam ze tak mocno tego jednak nie widać ;p

Kornelia duzo duzo zdrówka ;)

Melka tak poszła ;) tez sie ucieszyłam ;) wczoraj sluz juz nie był płodny wiec witam w koncu druga fazę ;) oby trwała 9 miesięcy ;)

Miss trzymam kciuki

Miłego dnia

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk

Do góry