reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Witam sie porannie kochane :-)

Julia ciesze sie z twoich dobrych wiesci kochana :tak:

Majdaczek kochana przytulam i z calego serca zycze Ci tego wszystkiego o czym tylko marzysz &&&&&&&&&&&&&&&

Melka super to teraz dzialaj kochana :-)

Mychunia zaciskamy kciuki za was z calych sil:tak:

Missiiss dbaj o Was kochana:tak:

Motylkowa kciuki, aby maluszek jeszcze posiedzial w brzuszku

Ledwo dzis zyje.. wczoraj bylam pod stadionem narodowym, bo stamtd odjezdza mi autobus do domu, dzialo sie tam, tlumy, a moj autobus nie przyjechal.. masakra.. :no::confused:musialam jechac inaczej.. mojego M sciagac po mnie.. bylam w domu o 22 hehehe:shocked2:

Padam dzis na ryjek i cycki tez:cool2:
Glowa mnie boli ze hej za duzo mysle chyba ;-)
Ogolnie mam kryzys jakis taki ;-)

Milego dnia :-)

jazza, Request__Ixlovexdogs_by_krissi001.gif

zaserwowałam %^%$$^%&^$% koleżance z rana i tak jakoś nie chce mi sie tutaj siedzieć
co najgorsza siedzimy twarzami do siebie
no nie wyrobie ..

Załączniki

• Request__Ixlovexdogs_by_krissi001.gif
    Request__Ixlovexdogs_by_krissi001.gif
    5,2 KB · Wyświetleń: 74
Witam sie;-)

Hana trzymam &&& by nieprzyszla....
To duza rozbieznosc w wadze dzieci mialad...a niby jest 500g

Anulka dzis raczej szans niema ale wierze ze moze jednak owu bedzie w wekeend;-)

Jazza no to z autobusem nieciekawa sprawa:/ jutro bedzie lepiej;-)

Zouza no to ale masz teraz tam atmosfere ze hej;-)

Miss co tam?

Blair? Halo;-)

anula, lepsze pytanie to czym ja sie nie zajmuje ;)

szukam klientów, robię oferty, podpisuje umowy
dbam o kontakt i relacje z klientami
stronę internetowa firmy prowadzę i wszystkie działania marketingowe
kalendarze, gifty, prezenty, gadżety
przetargi i inne pierdoły :)

reklama
Do góry