reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Ale ci sie ulozyl cwaniaczek. No to spoko to ne bedziesz sie meczyc. Ale faktycznie malenstwo z niego ojejuuuu. Wazne ze zdrowy, urosnie jeszcze do takich rozmiarow ze bedzie wyzszy od ciebie. Jak moj mlody ;-) trzymam kciuki za was Motylku!!!

Miss co do dawkowania, to e czwartek bede wiedziec, pytalam sie mu dlaczego tak wczesnie biore i mi odpowiedzial ze zawsze zaczyna brac sie szybciej...zeby zobaczyc jak reaguje organizm czy cos takiego...

Motylkowa no to ty takze w szpitalu ehh trzymajcie sie!;-)

Melka super wiesci dzialajcie;-)

Kornelia wspolczuje kanalowki:/

Anula88 @ przyssla? Hana a jak u Ciebie?

Barbarka zrobic tak zeby sef byl zadowolony? Hmm on napewno niechcialby zebysmy w ciaze zachodzily...a oni robia zebysmy my byly zadowolone? Troszke ciezka sprawa;/
Ja uwazam jesli kobieta niedaje rady to niema co patrzec na szefostwo....

Zouza i zobacz pracodawca dba o Nas?;-)
Zajebiste wyczucie u Ciebie miala...

Miss kurde no masz ciezki orzech :/ mam nadzieje ze jednak wszystko dobrze sie ulozy...;-)
A ja mam nadzieje ze jutro pecherzyk nie peknie bo czapa bedzie...

Nic zbieram sie do pracy:/

Rurka a ty jak sie czujesz? Wiecie co bedziecie miec?;-)

Ostatnia edycja:
Motylku zaciskaj nóżki ;-)

Jula a dziękuję ze pytasz. .. nie nie @ nie ma ... ale dzis jakos 28dc ... cyc nawala ... czuje ze go mam ...w nocy to nie wiem czy mi się śniło ze boli czy na prawdę bolal .. wiec @ pewnie blisko ...

Ale ciszaaa;-)

Ja mam przerwe trzymie sie jakos;-)

Anula czas pokaze co z Wami;-)

No u mnie to niema szans zeby sie maz zjawil dzis...trudno, moze w piatek sie uda...;-)

reklama
Julka moze utraficie&&&&
Melka dzialajcie&&&&&&&&&&
Mychunia zaciskaj nogi &&&
Majdaczku trzymaj sie kochana
Miss oszczedzaj sie ile sie da
Motylkowa z tymi wymiarami różnie bywa, moje dzieci mialy szacowana wage na 2300 as urodzily sie 3900:-)
Julia u mnie nic ciekawego ,wczoraj odstawilam luteine i czekam na @

Do góry