reklama
Blair no trzymam kciuki kochana. Bedziesz brala lutke zaraz?
Ja dzis nie mam najlepszego dnia :-( leze bo brzuch mam jak kamien :-( echhh jak nie urok to...
Wczoraj moj synu mnie tak rozsmieszal kawalami ze chyba od tej beki ten brzuch mi sie stawia :-/ juz nawet smiac sie nie mozna. Caly dzisiejszy plan legl w gruzach. Dobrze ze na L4 juz jestem bo nie pojechalabym do pracy dzis tak mnie nieprzyjemnie.
Testujcie laski!!
Ja dzis nie mam najlepszego dnia :-( leze bo brzuch mam jak kamien :-( echhh jak nie urok to...
Wczoraj moj synu mnie tak rozsmieszal kawalami ze chyba od tej beki ten brzuch mi sie stawia :-/ juz nawet smiac sie nie mozna. Caly dzisiejszy plan legl w gruzach. Dobrze ze na L4 juz jestem bo nie pojechalabym do pracy dzis tak mnie nieprzyjemnie.
Testujcie laski!!
Nie dziekuje za &&& zeby nie zapeszać
Zouza a niech idzie precz na min 9 miesięcy
Kornelia zdrówka
Asia na razie nie bede bo chce zbadać progesteron, no i nie mam lutki... Zjadłam wszystko co miałam. Bede musiała sie wybrać do lekarza tylko nie wiem kiedy...
Ojej mam nadzieje ze szybko Ci sie poprawi :* leż, odpoczywaj i pisz z nami
Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
Zouza a niech idzie precz na min 9 miesięcy
Kornelia zdrówka
Asia na razie nie bede bo chce zbadać progesteron, no i nie mam lutki... Zjadłam wszystko co miałam. Bede musiała sie wybrać do lekarza tylko nie wiem kiedy...
Ojej mam nadzieje ze szybko Ci sie poprawi :* leż, odpoczywaj i pisz z nami
Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
Anula zobaczę jak się będę czuła bo tak jak pisałam kiedyś, mam objawy od razu więc test jest formalnością, czasem mogę się oszukiwać że to może to ale wtedy i test wychodzi negatywny i ja podświadomie czuję ze to nie to ale najszybciej pewnie jakoś 9-10dpo
Zouza progesteron jesli dobrze pamiętam bada się 7-8dpo
hmm a w ogóle to muszę w ońcu zamówić te testy na allegro, żeby nie przepłacać w sklepie/aptece. Zmówię 10-15szt może wystarczy
Zouza progesteron jesli dobrze pamiętam bada się 7-8dpo
hmm a w ogóle to muszę w ońcu zamówić te testy na allegro, żeby nie przepłacać w sklepie/aptece. Zmówię 10-15szt może wystarczy
watpliwosci3
Fanka BB :)
W niemczech najtanszy test w aptece jaki dorwalam raz byl za 4euro ...
a taka normalna cena to 5.95 :O
na ebayu za 50 testow placilam chyba7albo 8euro ...
a taka normalna cena to 5.95 :O
na ebayu za 50 testow placilam chyba7albo 8euro ...
reklama
jazza
Fanka BB :)
Melka kciuki trzymam za starania :-)
Zooza to jedziemy na jednym wozku kochana:-)
Blair kciuki rowniez oby bylo owocnie, kochana ja mieszkam pod wawa, ale pracuje w wawie, wiec jestem codziennie, narzeczony z wawy i jak najbardziej kawka bardzo chetnie
Kornelia zdrowka kochana;-)
Asia odpoczywaj
Zooza to jedziemy na jednym wozku kochana:-)
Blair kciuki rowniez oby bylo owocnie, kochana ja mieszkam pod wawa, ale pracuje w wawie, wiec jestem codziennie, narzeczony z wawy i jak najbardziej kawka bardzo chetnie
Kornelia zdrowka kochana;-)
Asia odpoczywaj