reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Blair no trzymam kciuki kochana. Bedziesz brala lutke zaraz?
Ja dzis nie mam najlepszego dnia :-( leze bo brzuch mam jak kamien :-( echhh jak nie urok to...
Wczoraj moj synu mnie tak rozsmieszal kawalami ze chyba od tej beki ten brzuch mi sie stawia :-/ juz nawet smiac sie nie mozna. Caly dzisiejszy plan legl w gruzach. Dobrze ze na L4 juz jestem bo nie pojechalabym do pracy dzis tak mnie nieprzyjemnie.

Testujcie laski!!

Nie dziekuje za &&& zeby nie zapeszać ;)

Zouza a niech idzie precz na min 9 miesięcy ;)

Kornelia zdrówka ;)

Asia na razie nie bede bo chce zbadać progesteron, no i nie mam lutki... Zjadłam wszystko co miałam. Bede musiała sie wybrać do lekarza tylko nie wiem kiedy...
Ojej mam nadzieje ze szybko Ci sie poprawi :* leż, odpoczywaj i pisz z nami ;)

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk

Anula zobaczę jak się będę czuła bo tak jak pisałam kiedyś, mam objawy od razu więc test jest formalnością, czasem mogę się oszukiwać że to może to ale wtedy i test wychodzi negatywny i ja podświadomie czuję ze to nie to :p ale najszybciej pewnie jakoś 9-10dpo

Zouza progesteron jesli dobrze pamiętam bada się 7-8dpo

hmm a w ogóle to muszę w ońcu zamówić te testy na allegro, żeby nie przepłacać w sklepie/aptece. Zmówię 10-15szt może wystarczy :p

reklama
Melka kciuki trzymam za starania :-)

Zooza to jedziemy na jednym wozku kochana:-)

Blair kciuki rowniez oby bylo owocnie, kochana ja mieszkam pod wawa, ale pracuje w wawie, wiec jestem codziennie, narzeczony z wawy i jak najbardziej kawka bardzo chetnie :tak::-D

Kornelia zdrowka kochana;-)

Asia odpoczywaj

Do góry