reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

majdaczku, bardzo mi przykro ..

Ja jeszcze mialam nadzieje na ludzkie odruchy mojej kiero do czasu az zmarl moj Tato. Dzien po pogrzebie napisala kiedy bede bo mnie potrzebuje, ze nie ma co sie zalamywac tylko zyc dalej .. Myslalam ze padne trupem po tym smsie. Od tamtej pory nie mam skrupulow ..

Melka, super wiesci :)))

reklama
Z ostatniej chwili info od mychuni

"Zostaje w szpitalu :-| porod zagrazajacy , szyjka sie nieznacznie skrocila, zrobila sie miekka :-| na ktg brzuch sie 2 razy postawil :-| dostaje luteine 3x1, magnez 3x1, ktg 2 razy dziennie i zobaczymy jak sie to wszystko rozwinie...."

&&&&&&&& trzymamy !!

Julia melka
Super ze wizyty udane

Julcia
&&&& za owocny weekend :-) i dalej kazal ci prac tylko 4 dni od 2 dc?

Majdaczku
Kochana masz racje ogromna racje.... trzymaj sie tam ciagle mysle o tobie!:* tak jak asia napisala aniolek bedzie zawsze z wami jak ze mna moj antos aniolek!

Blair
No plamienia sa.... jeszcze dzisiaj all day na nogach .:-\ czekam w tej poczekalni na tate juz 2 godzine...

Mychunia
Dobrze ze pojechalas na ip &&& zeby malenstwo jeszcze posiedzialo w brzuszku troszke :-)

A mnie dzis strasznie szyjka kula przez pol godziny. Myslalam ze oszaleje bo jechalam wtedy autem. Pojde jutro do ginki niech mi da l4 do poniedzialku albo konca tygodnia i pojde do pracy zobacze jak sie bede czula. Jezeli plamienia sie powtorza bo narazie ustaly od poludnoa ale dzisiaj byly tez to juz kategorycznie pojdena l4. Bo moj kiero kkumpel dzisiaj mi mowil ze wniosek o przedluzenie mojej umowy jest juz zaakceptowany przez dyrektora ale musze pracowac. Nie chce sobie pozniej nic zarzucic... ale jak pojde na l4 i poronie to nie bede miala pracy a mam kredyt na glowie :-( i to mnie martwi bardzo....

Julka mam nadzieje ze Mąż cos wykombinuje i bedzie z Tobą w weekend ;)

Majdaczek przykro mi ze u Ciebie sie tak ułożyło, mam nadzieje ze wyjdzie u Was niedługo słońce :* (*)

Melka super wieści ;) to do roboty ;)

Miss spróbuj sie oszczedzac, jak plamisz to powinnaś jak najwiecej leżeć

Ale z Mychunia numer, mam nadzieje ze Maluch posiedzi do terminu bez dalszych problemów...

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk

o rany ja tu wchodzę a tu takie info o mychuni... a wktórym ona jest teraz tc? oby wszystko było ok..

edit//: już doczytałam... 32t 6d

Julcia!!!! kciukasy za owocne bzykanko!!!!!!!!!!!!! ściągaj chłopa i do roboty :-D

Ostatnia edycja:
No i niestety chyba nic z tego jutro nieda rady zjechac;/

Mychunia mam nadzieje ze sie uspokoi i dzidzia w brzuszku bedzie siedziala....

Ide jeszcze na drzemke...ehhh niewyspana jestem

Mychunia trzymaj się dzielnie a Dzidziuś niech siedzi bo w brzuszku u mamy najlepiej, a na świecie teraz zimno i ciemno :p

Miss no współczuję trudnych wyborów, ale staraj się jak najbardziej dbać o Was!

Melka, julia - gratulacje dobrych wieści - do roboty! :) My też działamy kiedy możemy, kiedyś coś z tego się w końcu wykluje :-):-)

Ja poszłam do dentysty z lekkim bólem, a tu kanałówka ;/ no i niedawno wróciłam, ząbek zatruty a za 2 tyg będzie dalsze leczenie, boję się że jak już wtedy bym mogła być w ciąży to czy nie zaszkodzi to na samiuśkim początku zarodkowi??

reklama
Czesc dziewczyny.
widze ze chyba niebawem wszystkie ciezarowki sie posypiemy :)

Mychunia trzymam kciuki i dopinguje ze szpitalnego loza :) u nas od wczoraj skurcze , czekalam cala noc az przejdzie ale niestety i dzis rano trafilam na oddzial.wczoraj nie chcialam jechac bo moj chlop goraczke mial i trzeba bylo pilnowac zeby nie umarl.:-)

Do góry