reklama
Hanaśmietana
Fanka BB :)
chyba nie ma znaczenia,ale ekspertem nie jestemHeeey dziewczynki po lebkach czytam i mam pytanie progesteron na czczo czy nie na czczo?? Bo jutro planowalam podskoczyc zbadac ...
niech spada na drzewo, jak sie zle czujesz to idz na to l4, haftujaca caly dzien i tak na niewiele sie mu przydasz,a wieszanie firanek to nie praca na pelny etat czy chociazby półetatu;-)hej ja tylko na chwile... 38mm moj szkrabek ma i widzialam jak sie rusza
jestem wlasnie na l4 takie mam mdlosci ale od pon do pracy znow...
szef wie juz przyjal to dobrze ale zle przyjal informacje ze od listopada chce isc na l4 i wrecz powiedzial ze ciaza to nie choroba i zeby nie przesadzac i zebym niewystawila go czasem do wiatru tylko normalnie pracowala ... bo jakos jego zona w 9mscu firanki wieszala i ze w ogole uwaza ze te l4 w ciazy powinny byc zakazane...
:/ ale jak bede sie zle czula to nie bede patrzec na niego i pojde na l4!
jak mu mowilam ze mdlosci i wymioty mam calodobowe to tak jakbym go sciemniala tak dal mi do zrozumienia.
ja mu powiedzialam ze od grudnia pojde na l4 juz a jesli bede sie zle czula to i wczesniej jesli bedzie lekarz mi kazal bo kazda ciaza jest inna... tym bardziej ze czasem brzuch mnie pobolewa...
nie bede patrzec na to jak ON sadzi ze ja sie czuje ale jak ja sie czuje
ja tam trzymam &&&&&&;-)Jula ovu to raczej nie ... bo sluz nie ten ... jest mega kremowy ... dzis to w ogóle czuje się jakbym @ tak mi tam dziwnie ... nie wiem ... i jajniki szaleja na zmianę ....
Miss czekam...
Mychuniu buziaki dla brzusia
Miss hop hop
Watpliwosci sa dwie szkoly. Moja gin mowi ze nie trzeba tylko morfologia i tarczyca na czczo a hormony nie. Natomiast kiedys pobieralam krew i te mowily ze lepiej na czczo bo tak sa normy robione
Miss hop hop
Watpliwosci sa dwie szkoly. Moja gin mowi ze nie trzeba tylko morfologia i tarczyca na czczo a hormony nie. Natomiast kiedys pobieralam krew i te mowily ze lepiej na czczo bo tak sa normy robione
reklama