reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Hej dzialszki

Rurka
Piekniutki brzusio:-)

Zouza
Masakra z tym lapkiem. Dlatego ja meble albo drozsze rzeczy zamawiam za pobraniem i spr czy wszystko ok przy kkurierze choc ten najczesciej wyklina ze czasu nie ma.

Narobilam sie... teraz odpoczywam. A wzielam sie z prace zeby o mdlosciach nie myslec. Przyszykowalam stroik i aniolka wyczyscilam do Antosia na grobek wiec jeszcze troche i zaniose.
Jeszcze wizyta u gina dzis musze sie wykompac ogarnac tu i tam :p i jechac odebrac auto z naprawy. Obym nim dojechala do wro zeby znow sie nic nie zrypalo.

reklama
rurka śliczny brzusio :tak:

missis kciuki za wizytę ;*

a oto my P1010324.jpg :-)

Załączniki

• P1010324.jpg
    P1010324.jpg
    16,3 KB · Wyświetleń: 60
Hallo;-)

Jazza kochana to mile ze ktos za toba teskni;-) to takie mile;-)
Wiem trzeba myslec pozytywnie!;-) Ale kazda z nas ma chwile zwatpienia:-)
Ja stwierdzilam ze co bedzie to bedzie;-) jak nieuda mi sie zajsc dopuki pracuje,to trudno.... w razie czego w rodzinie pare osob ma firme to mnie zatrudnia i bedzie git;-)
To dzialaj dzialaj;-)

Kornelia napewno sie uda!!!to mialas zwariowany dzien;-)

Anuka88 to moze jednak ta owulka?;-)

Gabis trzymaj sie kochana napewno dacie rade;-)

Asiu jak sie miewasz?

Rurka brzusio piekne;-)

Zouza mam nadzieje ze szybko zostanie wyjasniona sprawa z lapkiem!!!

Miss &&&&&&&&

Ja wlasnie wracam z pracy do domu...potem szybko ogarnac bo Pan przyjedzie rolety zewnetrzne mierzyc;-)
Niemoge sie doczekac kiedy corke zobacze!!!;-)

Ostatnia edycja:
Dziewczyny piękne brzuszki - domki maluszków !! :) Ja tak samo jak melka nie umiem sobie siebie wyobrazić z takim :)

zouza mam nadzieję, że sprawa z lapkiem szybko się wyjaśni, kurczę ja też często różne rzeczy zamawiam a to zawsze jakiś stresik....

julia będzie dobrze, niedługo napewno i nam się poszczęści i zajdziemy :))

No jutro przyjezdza kurier zebym mu swistek podpisala ze jednak towar nie dotarl.

Pieprzone procedury ..

3 kawy nie musialam pic tak mi podniesli cisnienie.

Jade zobaczyc do Taty czy pomnik stoi. Eh pogadalabym sobie z nim tak jak to zawsze robilismy :(

Zouza ehhh dlatego ja zawsze takie rzeczy kupuje e sklepie, lubie zobaczyc, dotknac...;-) choc tez zdarza sie kupowac w necie;-)
Przykro mi z powodu taty...ja sobie niewyborazam byc e takiej sytuacji, ale wiem ze kiedys bedzie trzeba sie z tym zmierzyc ehhh:-( od samego myslelnia juz zle sie robi na sercu...

reklama
Heeey dziewczynki po lebkach czytam i mam pytanie progesteron na czczo czy nie na czczo?? Bo jutro planowalam podskoczyc zbadac ...

U mnie ok ale intensywnie w tej polsce :) caly dzien w biegu :)) zaraz lecimy moja babcie odwiedzic i ogladac jedna sale i znowu caly dzien w tylku ... jutro juz czwartek a w sobote w nocy powrot do niemiec :( grrrr za szybko !!!

Buziaki i kciuki za 2kreseczki dla testujacych :* muaaa

Do góry