reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Rurka, Mychunia cudne brzusie !

Miss kciukasy i czekam na pozytywne wiesci...

Jula ovu to raczej nie ... bo sluz nie ten ... jest mega kremowy ... dzis to w ogóle czuje się jakbym @ tak mi tam dziwnie ... nie wiem ... i jajniki szaleja na zmianę ....

reklama
hej :) ja tylko na chwile... 38mm moj szkrabek ma i widzialam jak sie rusza :)
jestem wlasnie na l4 takie mam mdlosci ale od pon do pracy znow...

szef wie juz przyjal to dobrze ale zle przyjal informacje ze od listopada chce isc na l4 i wrecz powiedzial ze ciaza to nie choroba i zeby nie przesadzac i zebym niewystawila go czasem do wiatru tylko normalnie pracowala ... bo jakos jego zona w 9mscu firanki wieszala i ze w ogole uwaza ze te l4 w ciazy powinny byc zakazane...

:/ ale jak bede sie zle czula to nie bede patrzec na niego i pojde na l4!
jak mu mowilam ze mdlosci i wymioty mam calodobowe to tak jakbym go sciemniala tak dal mi do zrozumienia.

ja mu powiedzialam ze od grudnia pojde na l4 juz a jesli bede sie zle czula to i wczesniej jesli bedzie lekarz mi kazal bo kazda ciaza jest inna... tym bardziej ze czasem brzuch mnie pobolewa...

nie bede patrzec na to jak ON sadzi ze ja sie czuje ale jak ja sie czuje :)

Anula mimo to trzymam kciuki;-)

Watpliwosci kochana tak sadzilas ze jestes tu zalatana

AnnaMaria super wiesci!!! A co do szefa bez komentarza:/ typowy facet:/

Miss &&&&& jestes teraz na kozetce i napewno piekne wiesci nam przyniesiesz;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Kurcze i rizpadalo sie grr ... szybe w oknie nam wymienili ... musze ogarnąć chaciore ale nie chce mi sie ... zupka zaraz będzie ..hurra ... chodzila za mna ;-) ...

Kurcze Miss juz pewnie wraca ;-)

Do góry