reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Rurka, mychunia piekne brzusie :-)

Missiiss przecudowne wiesci kochana :-D wiedzialam ze tak bedzie :-D

AnnaMaria cudne wiesci kochana :-)

A ja jestem dzis podminowana... dzis nienawidze mojej pracy.. i szefowej tez.. podniesli mi dzis cisnienie, ze nie mam ochoty juz tam wracac..

Dobrnaoc kochane

reklama
Witam sie z rana;-)

Miss super wiesci ;-) a ty znow znajdujesz sobie powod do zmartwien nu nu!!!!
A c
Dlaczego tata sie nie cieszy?

Jazza a co sie stalo ze tak sie zdenerwowalas?

Ja juz lece do pracy i zycze Wam milego dnia;-)

Dzien dobry
Zgarzałam sie w nocy jak ruski parowóz, jeszcze brakuje grożenia rozwodem bez powodu i PMS w pelni :)

Cholera :p

Robie kawe i jestem przez brak kiero dzis mega spokojna ..

julia, podziękowałam Twój post zamiast melki :p
nie wiem jak się to cofa ;)

melka, no niby idzie w góre ale to nie jest dla mnie do końca miarodajne
w zeszłym cyklu miałam identycznie
temp do 37 wbijała do ostatniego dnia, a potem na łeb na szyje w dół :/

To jest mój pierwszy cykl na ovu
Wcześniej robiłam sobie notatki w aplikacji womanslog, w sumie dalej robie ;)

Tylko tak na prawde to pierwszy cykl gdzie temp. mierze o stałej porze, wcześniej miałam różnice 1-2h

A no ok. Tak czy siak na razie wykres ładnie wygląda. Tak jak przeglądałam wykresy to często ten spadek temp kilka dni po ovu jest mylący. Bo często występuje a @ i tak przychodzi. Muszę poczytać czym taki spadek może być spowodowany kiedy nie ma zagnieżdżenia. U mnie spadku nie było w ogóle stąd też m.in. zakładałam że @ przyjdzie. Bo wykresów ciążowych gdzie spadku temp nie ma jest niewiele, także taki spadek to już dobry znak.

reklama
melka, czytałam o tym troche i w sumie nie ma jednoznacznej informacji
bo może to być zagnieżdżenie, ale nie musi :)

zobacze przy następnym cyklu jak to się bedzie kształtować

a póki co kiero przyszła, no ja nie moge ..

meditate.gif

Załączniki

• meditate.gif
    meditate.gif
    923 bajtów · Wyświetleń: 82
Do góry