reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Brrr85, no u mnie chyba tez nic z tego, zaczęłam dzisiaj plamić, a wiec czekam aż cholerna @ sie rozkręci :(

cos mi dzisiaj strasznie wolno bb chodzi, strona mi si ładuje kilka minut

Ostatnia edycja:
iwo, agniecha tak mi przykro :(... oby kolejny cykl był wasz!
mychunia a co ćwiczyłaś? ja do niedawna ćwiczyłam z chodakowską skalpel i od czasu do czasu killer ale nie wiem czy jakby czasem udalo się zafasolkować to czy można nadal to ćwiczyć? jak sądzicie?

Starające się: 23
II kreseczki: IV'14=>7, V'14=>17,VI'14=>13,VII'14=>12,VIII'14=>9,IX'14=>4

Październik 2014:

Cyntia85,agamemnon

Czekamy na potwierdzenie:

Styczeń

agniecha83 - @31.01

Luty
asik 87 - @2.02
Lisica. - @3.02
Aschlee25 - @ 4.02
ana0808 - @5.02
Kraolina - @5.02

doska1 - @ 6.02
Nachtigall - @ 6.02
Domka12 - @6.02
Monarti - @ 7.02
Olusia7982 - @ 9.02
jołasia - @11.02
gabis - @12.02
Anulka1988 - @ 14.02
Blair87 -@14.02
Bezdzietna - @16.02
mligocka - @18.02
AsiaSz - @21.02
Agaawa - @23.02
watpliwosc - @25.02
CzekaCudu - @28.02
Marzec
JustynaU - @ 25.03
Kwiecień
mychunia - @6.04 6

Poczekalnia
anuszka,karotka00,Arcala,mimmoo,tamagu czi,melponea, nadzieja210,wandzia_ 23,aina110,celta,susel,

malena100,Mississ1301,fox,Leemonca,Pati, Conti,Piaska,Anka10222,Anna223,Dominika_89,ewelink a_shn,czarna2532,karolina859,MotylkowaOna,wera86,m umminka,m-s,kalisia

Olka, zrób lepiej betę. Tak jak mychunia piszę mogłoby to być również jajeczko. Kiedyś czytałam o podobnej sytuacji i okazało się, że kobieta była w ciąży nie widziała i poroniła. &&&&&& aby było po Twojej myśli.

iwo, nie mogłabym Was od tak zostawić :* Kochana, przykro mi :(:* Mam nadzieje, że w końcu Wam się uda :*

Dziewczyny, wykończona jestem. Cały czas mieszkania szukamy i jakoś nic ciekawego teraz nie ma. Mam nadzieje, że szybko się uda nam coś znaleźć. Pieniążki już mamy :)

Dominika, gratuluję :* I przykro mi, że musiałaś stracić pracę. Ja idę na prawko na pewno w lutym, ale daty jeszcze nie ustaliłam. Fajnie masz, że za I razem zdałaś. Ja się boje ;/

Anulka, grzej się Kochana :* Ja dzisiaj byłam u mamy, to zmarzłam. Moja mama mieszka na stancji w pokoju (w domku mieszka 10 osób) i u niej w pokoju tylko 13 stopni było, a tak nie powinno być ;/ Cały czas z siostrami mówimy żeby zmieniła na inną stancję, a ona nie chce. Eh.. i weź bądź dobry.

agniecha, jak tam Mateuszek si czuje? &&&&&& aby @ się nie rozkręciła :*

Gochson, nie poddawaj się Kochana :* Musi być dobrze :*

brr wracaj do nas szybko ze szczęśliwą nowiną :tak:

Kraoilna nie mogę ćwiczyć z Chodakowską, bo tam jest za duże obciążenie na kolana, a ja jestem po rehabilitacji kolana. W sumie od kilku dni z powodu bólu znowu musiałam wrócić do ćwiczeń z rehabilitacji :-( oprócz tego brzuszki, kocie grzbiety rozciągania :tak:

Malusiolka super, że pieniążki już są. Oby teraz szybko udało się coś znaleźć :-D

a na uspokojenie i kłopoty ze snem kupiłam sobie meliskę i właśnie popijam....

Ostatnia edycja:
hej Zmarzluchy, też się grzeję herbatką bo zmarzłam jak próbowaliśmy odpalić moje autko

Maluś czasem warto poczekać chwilę dłużej, nie kupować na siłę, mam nadzieję że coś szybko znajdziecie ciekawego :) super że pieniążki już są

Kraolina myślę że te lżejsze programy, rozciągające można ćwiczyć, ale np killer bym nie zrobił jeśli byłabym w ciąży

kiedyś też ćwiczyłam chodakowską, ma na prawdę super programy treningowe, po 2 tyg killera było widać efekty. Teraz miałam znów zacząć ale jakoś nie mogę się zebrać

zaraz będę jadła pizze :tak: no taki mnie dziś smak naszedł na pizze z oliwkami że musiałam zrobić :p

reklama
Maluś, dziękuję, że pytasz :) Mati czuje się już lepiej, troche jeszcze ma katarku ale powoli zdrowieje. A co do @ to juz nadziei nie mam, nawet byłam dzisiaj w rossmanie i chcialam test kupić i jak stałam przy tej półce to stwierdziłam po co kasę marnować jak i tak wyjdzie jedna i odłożyłam na półkę..., buźka

Do góry