reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
No jak tam Dziewczynki?

U mnie tak zimnooo w domku. Mieszkam praktycznie na odludziu i wiatr mi wywiewa całe ciepło z domku. Siedzę pod kocem w grubym swetrze, spodniach i skarpetach i chustce na szyi. Zrobilam sobie gorace picie i zastanawiam się czy rękawiczek nie ubrać :no:

Gochson- Dzidziolek walczy! To najważniejsze! NIe poddajemy się! :tak:

hej sloneczka ja na chwilke
wpisałam się z listy (Maluś ciebie tez proszę)
tylko patrzeć jak @ się rozkręci, nie wiem czemu wszystko jak w zegarku a ciąży brak
muszę zdusić w sobie to pragnienie i tyle

bede do Was zaglądać ale już nie tak często
BUZIAKI JESTEŚCIE SILNE I WSPANIAŁE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hej Anulka. Grzej sie grzej. W kominku napal ;-)
Iwo trzymaj sie. Mam nadzieje ze nie bedziesz nas zaniedbywac. No i zycze ci fasolki w pierwszym cyklu poza lista ;-) buziaki

Witam się szybciutko i pozdrawiam.
Pisze z pracy, mało czasu, zagonienie totalne, ale z racji uzależnienia od Was musiałam kuknąć:-)
Buziaczki.

Cześć dziewczynki :* Melduję się wieczorową porą :-) Witam nowe dziewczyny , nadrobić Was w czytaniu nie idzie :p produkcja pełną parą :p
Anusia ja podobnie jak Ty mam w domku zimica też mam na sobie sweter i koc ale dalej zimno chyba pójdę się wygrzać do gorącej wody..
Pozdrawiam Was moje kochane Maluś, motylkowaOna,Mligocka,Ivo,Olusia,Mychunia,Cyntia,Asieńka i cała reszta zajebistych babek trzymam za Was %%%%%%%%

Rany teraz czytam chyba styczeń będzie owocny bo tyle babeczek ma objawy i wogóle ciekawa jestem ile będzie zaciążonych ..

Ostatnia edycja:
Hej Karolka. Grzej dupcie grzej :) To samo Anula. Wy zmarzluchy. Cholera przecież ja nie lepsza, wełniane babcine skarpetki, golf etc i dalej włażę na parapet, pod którym jest grzejnik. To nie dawniejsze kobiety co ogrzały sześciu chłopów HA! :)))

reklama
Anula współczuje zimna...

iwo życzę szybkiego zafasolkowania. Wracaj do na szybko z dobrymi wiadomościami :-D

a co tu taka cisza?

a ja właśnie wcinam naleśniczki z serem :-D

wczoraj stwierdziłam, że pora się zabrać za siebie i trochę poćwiczyłam i mam zakwasy :sorry2:

Ostatnia edycja:
Do góry