reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Bezdzietna i jak kotek?

Anula chętnie dołączę do Was na fb :) grupa zamknięta?

Cyntia dzięki wielkie za radę! nie zdawałam sobie z tego sprawy! koniec z żelami!
czasem jak przeglądałam fora to dziewczyny w ciąży które miały torbiel dodatkowo, pisały że mają plamienia ale w dużej większości przypadków była to właśnie ta torbiel

Mychunia czas, czas i jeszcze raz czas, ściskam

Asiu czekam na relację z zastosowania żelu :-p

Olka ja bym na Twoim miejscu poszła na betę, wtedy miałabyś pewność czy ciąża czy nie

Gochson a może idź do innego lekarza na inny sprzęt?
trochę dziwne zlecają zabieg, a beta pięknie przyrasta

Anna witaj :)

I Kochane tak jak pisałam z naszych planów marcowego starania jako startu nic nie wyszło :) bo wczoraj jak dorwałam G to nie puściłam, ale nie miał nic przeciwko ;p no i było serduszkowanie pierwsze starankowe, niezłe wyczucie bo zwykle miewam owulację ok 18dc, a wczoraj właśnie był 18dc :) chociaż piersi mam nabrzmiałe już od jakiś 2-3 dni więc owu mogła być, z resztą nie spodziewam się że zaskoczymy od razu za pierwszym cyklem... ale fajnie by było jakby fasolka nam zrobiła prezent na walentynki w postaci II kreseczek :D

A u mnie te plamienie bylo i nic więcej poki co. Myslalam ze będzie sie rozkrecac okres a tu cisza przed... moze to faktycznie plamienie implantacyjne... wypadaloby gdyby mial byc rowny cukl to w 28 dniu... jak @ sie nie pojawi przrz tydzien to bede testowac chyba

Witam, dawno mnie tu nie było :(
Znów jestem bezrobotna, trafiłam do takiej firmy gdzie po mcu zwalniają ludzi i zatrudniają nowych, ale czy im się to opłaca to nie wiem. Myślałam, że Panie przede mną dłużej pracowały, a tu się okazuje że mi podziękowano przy podpisywaniu umowy i w tym samym dniu na podpisanie umowy przyszła inna pani na moje miejsce...to samo jest na innych stanowiskach...
Postaram się nadrobić zaległości, a teraz lecę bawić się z synkiem ;)
Staranka znowu odkładają się w czasie...
Dziś zdałam egzamin na prawko, za pierwszym razem ;)
Miłego dnia.

Dominika gratuluję prawka :) Za pierwszym razem to naprawdę super :tak: a co do pracy to też niekiedy nie mogę pojąć polityki firm, które w ten sposób postępują z pracownikami, ale oby udało Ci się szybko znaleźć jeszcze lepszą pracę w normalnej firmie ;)

Nie wkleiło mi wiadomości, grrrr :wściekła/y:

Właśnie obsikałam test owulacyjny:D Wysyłam Wam jego zdjęcie, i proszę o analizę. Czy mogę uznać wynik za pozytywny?

Link do zdjecia:
http://www.fotoszok.pl/show.php/1878231_20140130-161555.jpg.html

Nie wiem dlaczego wyskoczyla mi tam taka plamka, ale nie powtarzalam testu bo jesy dosyc wyrazny. Po przechyleniu monitora do tylu, widac dokladnie takie kolory jak w rzeczywistosci:)

Anna z tego co widze jest to test Lh. Sprawdz czy dobry test zrobilas. Mysle ze powinnas powtorzyc bo ta plamka moze byc wada testu. Jak dla mnie to pozytyw

Ostatnia edycja:
Dominika - witaj w klubie - mam to samo nie mogę znaleźć stałej pracy a jak coś znajdę to też potrzymają miesiąc góra 3 na umowę zlecenie a później wypad. Jak już człowiek wpadnie w rytm się wdroży i przyzwyczai to oni biorą innych - co za głupia polityka:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. A później się dziwią że ludzie doświadczenia nie mają.

Co do tabletek anty to już w życiu ich nie wezmę nawet jakbym miała 7 urodzić - prze to świństwo teraz mam problemy z zajściem w ciąże moje jajniki się rozleniwiły i teraz nie chcą podjąć normalnej pracy. PCOS pełno niedojrzałych pęcherzyków i żaden nie zdolny do zapłodnienia.:no::no::no:

reklama
Asia, fakt, nie pomyslalam o tym. W takim razie, wieczorem powtorze test:) Juz sie martwilam, ze w ogole mi nie wykryje owulacji.
Gdzies wyczytalam, ze wynik trzeba odczytac po 10-15 min, nie pozniej? To prawda? Bo ja zdjecie zrobilam w tym czasie, a teraz widze jak ta kreseczka z kolejnymi minutami blednie :O
Pierwszy raz stosuje te testy, wiec przepraszam jesli moje pytania sa glupie;P

Do góry