reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Gochson oby bylo lepiej. Umieram z ciekawosci o co chodzi. Trzymam kciuki.
Jolasia u nas tez slaba pogoda. Wieje okropnie.
Motylku hej ;-)
Cyntia a ty jak sie czujesz? Plamisz dalej?

Gochson - owu i przytulanko 10 stycznia. W 36 dniu cyklu, czyli 18 dni po owulacji, pęcherzyk ciążowy miał 3,5 mm. 12 dni po owu - beta 110,40 mIU/ml, 17 dpo - 1244. Właśnie czekam na kolejną betę. Wynik może być w każdej chwili.

Miewam kropeczki beżowego plamienia. Liczę, że to przez tę torbiel.

EDIT: Progesteron (pewno dzięki luteinie dopochwowej) bardzo wysoki - 38 ng/ml. Z betą gorzej. 2655 mIU/ml. Wcześniej wzrost dwudniowy wyniósł 165%. Teraz zwolniło - 65 % co 2 dni. Powinno wzrastać w podobnym tepmie :/ Powtórzę jutro samą betę....

Ostatnia edycja:
hej :)

o rany co za dzień!!! najpierw mi auto nie zapaliło [mam nadzieję że to tylko brak paliwa, a nie jakieś uszkodzenie], później 30km do pracy jechałam [samochodem G] 1,5h bo albo drogi pozamykane przez zaspy, albo gigantyczne korki. A w labie miałam doświadczenie nastawione na konkretną godzinę...
Ale przynajmniej mi doświadczenie wczorajsze poszło świetnie i mm dobre wyniki, mam nadzieję że passa będzie trwała :)

a z innej beczki to plany starankowe marcowe poszły w las...

idę Was czytać :) bo dorwałam w końcu chwilkę

Cyntia jest pecherzyk i beta wzrasta. Nie zawsze wysoki wzrost mowi o prawidlowosci. U mnie wzrost duzy i nic nie ma.
Trzymam kciuki za Ciebie. Bedzie dobrze.

Czy przygarniecie do swojego grona kolejna staraczkę?:tak:
Anna, 25 lat, śląsk i pierwszy cykl starań -zaraz po odstawieniu tabletek antykoncepcyjnych. (Po ostatniej przerwie stosowalam je przez 2-3 miesiace)
Dziś mam 19dc i ciągle czekam na pozytywny wynik testu owulacyjnego. Poki co, same bladziochy mi wychodzą.
Czy to mozliwe, ze moge miec owulacje tak pozno? Zwykle cykle bez tabletek trwaly ok 28-31 dni.

Czesc Dziewczyny:-) Rety jakieś osłabienie mnie dopadło..przespałam prawie całe dwa dni :confused:. Dziś od rana czytam Was, żeby choć trochę nadrobić. W dodatku od rana strasznie bolą mnie cycochy (są 3 cm większe niż normalnie) i nie wiem czy to na @(tfu tfu oby nie) czy nie...
Anna witaj :) rozumiem Twoje zniecierpliwienie... Ciągle się zastanawiam czy już lecieć po test czy poczekac do dnia @ ale wytrzymać już nie moge.Tak bym chciała nasiurać i zobaczyć te dwie kreseczki:tak:. W dodatku sąsiad z góry jakiś remont urządził i od rana wierci Masakra!

reklama
Do góry