reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Melka to przyjde do ciebie na nauki;-) teraz postaram sie byc cierpliwa!;-)

Paulina niepomoge bo jestem na kom, ale z testami owulacyjnymi jestem na bakier heh

reklama
Miss może to głupie ale ja po prostu czuję że to nie to. Ale jak się @ nie zjawi to w pon pójdę na betę.
Julia zapraszam :-) Ja ogólnie jestem w gorącej wodzie kąpana ale tłumaczę to sobie tak że nerwy szkodzą i mojej głowie i jakby co fasolce, więc trzeba cierpliwie czekać. Ja tylko nie mogę bezczynnie siedzieć, bo wtedy głowa pełna myśli itd. Dziś np po pracy jadę na grzyby. Uwielbiam spacerować z psiakiem po lesie.

paulina, z testami to nie pomoge bo się nie znam
ale wykres to Ty powinnas jednak regularnie prowadzić ;)
bo i temp nie o tej samej porze, i zamiast po @ zacząć mierzyć to gdzieś przy końcu dopiero ..

ciężko wyczuć co i jak

Melka mam identycznie jak o czym sobie z mezem rozmawiamy i mowimy np. Ze kupimy za 2 miesiace to ja Chce Juz teraz;-) wiec rowniez w gotacej wodzie jestem kąpana.

Miss noga niejest zle, troszke boli jak chodze, jest znosnie ale zobaczymy po 8 godz. Ciaglego chodzenia:/

Miss jest taka sprawa...mierze sobie temp w tym cyklu i o 4 rano mierze bo to najlepsza pora alr jak jeden tydzien pojde na nocke to bede.musiala mierzyc pare godz po polozeniu sie spac czyli kolo 12 w poludnie, czy to jest sens?

zakupy internetowe zrobione :tak: wszystkie rzeczy do porodu dla siebie mam zamówione i kosmetyki oraz środki higieniczne dla małego :tak: oprócz chusteczek nawilźanych do pupy i pieluch, bo to w biedronce kupię :-D

a dziś jedziemy po kocyki, beciki, wózek + wszystkie akcesoria do niego oraz łóżeczko + wszystkie akcesoria do niego :-D

Julia
Srednio ma to sens. Moze i bedziesz widziec owu ale bedziesz miala ciagle zaburzona tempke bedzie to malo miarodajne. Jak ci sie chce to sprobuj ale w sumie chyba mysle sobie ze jak ci potwierdzi gin owu powie mniej wiecej kiedy owu to ja bym odpuscila. Po co pozniej przezywac pozniej lekkie spadki czy wzrosty :-) takie moje zdanie ale zrobisz jak bedziesz uwazala ja jestem z kazda twoja decyzja :-)

Mychunia
Ale super :-) ja narazie kompletnie nie czuje tego ze bede wszystko kupowac... nie wiem czemu . Martwie sie narazie jak podziele ta milosc... no i chcialabym corke :p

reklama
Do góry