reklama
watpliwosci3
Fanka BB :)
Rece mi opadly ... zadzwonila jakby nigdy nic czy jej torbe z polski przywieziemy pffff....
Mam tyle pakowania,chate do ogarniecia, jakis obiad do zrobienia, Mloda musze odebrac,kanapki porobic,krolika spakowac .. ahhh dzien bedzie intensywny :O a P jeszcze wymyslil ze w nocy wyjedziemy nie o 7.. agrrrrr oszaleje
Mam tyle pakowania,chate do ogarniecia, jakis obiad do zrobienia, Mloda musze odebrac,kanapki porobic,krolika spakowac .. ahhh dzien bedzie intensywny :O a P jeszcze wymyslil ze w nocy wyjedziemy nie o 7.. agrrrrr oszaleje
missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
Melka &&&&& :-)
NO ej chodzcie ktoras na czerwcowki no!!:-)
Watpliwosci
Ale bezczelna. Ja bym tez powiedziala ze nie mam juz miejsca w aucie bo walowe duza przywieziecie i szafke jakas z pl
NO ej chodzcie ktoras na czerwcowki no!!:-)
Watpliwosci
Ale bezczelna. Ja bym tez powiedziala ze nie mam juz miejsca w aucie bo walowe duza przywieziecie i szafke jakas z pl
oj coś widzę że będzie nowa fala testowanek niedługo trzeba będzie naszą Anulę poprosić o ogłoszenie narodowego i oby wszystkie zobaczyły podwójne krechy
zaraz zwiewam z pracy, szefostwa nie ma to sobie zrobię małe wagary ;-)
zaraz zwiewam z pracy, szefostwa nie ma to sobie zrobię małe wagary ;-)
reklama
missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
Blair
Korzystaj korzystaj
Ja porcje fluidkow jeszcze zapodam ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ na chlopczyka i dziewczynke ;-)
Korzystaj korzystaj
Ja porcje fluidkow jeszcze zapodam ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ na chlopczyka i dziewczynke ;-)