reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Watpliwosci
Moj byl pofdobny :-) piekny kroliczek :-)

Babydust
I tak zrobie mama tez mi tak radzi :-) jutro odwolam wizyte piatkowa i zapisze sie na srode :-)

Anulcia
A co bedziesz ogladac :-)

reklama
Watpliwosci piekny kroliczek;-) mialam kiedys...

Anula88 zouza ma ten sam dc co ty;-)
A na co czekasz? Jaki serial?

Kurde jak sciagna mi szwy biore sie za chodakowska bo te slodycze zaczynaja bokami wychodzic:/ wrrr

AnnaMaria 5 kg zjechalas? Niezle;-) ja wlasnie teraz tyle waze ci ty 56,5 i nieczuje sie musialabym tak z 1,5 kg zjechac...chyba znow wezme sie troche w obroty!!!!

Zouza to pewnie to;-) mi jak jajeczko peklo to czulam klucia w podbrzuszu usg tylko potwierdzilo te teorie:-)

A tak Anula masz racje;-) jedziecie na tym samym wozku;-) watpliwosci tez miala dni plodne przed chwila;-) teraz czekamy na efekty;-)

Kornelia co tam porabiasz?

Chyba do G dotarło ze mi smutno za wczoraj bo jak przyszedł z pracy to jest mega kochany ;) zobaczymy jak z wieczorem ;P

Miss nie ma co sie trzymać gin jak Ci nie pasuje, chodząc prywatnie mamy ten komfort ze możemy przebierać ;D
Tak jak dziewczyny radzą, moze poczekaj do przyszłego tyg z wizyta ;) bedzie wiecej widać

Anula88 mnie przy inofoliku tez bolał brzuch ale owu była w normalnym terminie

Julia dobrze ze z noga jest dobrze ;)

Watpliwości fajny ten Twój zwierz, tez miałam takiego ale musiałam oddać jak zamieszkałam z G :( moja jak z nią do weta jeździłam to strasznie źle to znosiła, cała drżała ze strachu, jeździłam jak juz naprawdę musiałam i powolutku

Tak tak ja tez dzis 14dc ale jeszcze przed ovu chyba ;)

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk

reklama
Missiiss jestem jestem kochana, ale spoznilam sie widze, bo nikogo juz nie ma ;-), nie dalam rady wczesniej wejsc... M mnie zatrzymal :-D obiecuje poprawe kochana ;-) a tak poza tym :* super, ze zmienilas date wizyty, bede trzymac mega kciuki :*

Julia oby szybko przestalo bolec po zabiegu :tak: ja tez mam pieperzyki, ale malutkie :-) i nigdy ich nie wytne, bo nie lubie zabiegow.. boje sie igly i znieczulenia, najchetniej ucieklabym wtedy z tej lezanki :-D

Blait super, ze Twoj G Cie zaskoczyl ;-) faceci juz tacy sa.. czasem ciezko ich zrozumiec.. hmm a podobno to nas kobiety nie da sie zrozumiec haha a zrozum tu faceta :-D kosmici jak nic :-D

Uciekam spac dobranoc :-)

Do góry