reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Anula no jak leze jest ok a jak polaze plamienie sie zaczyna na nowo:-(mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze.

No mozliwe to tylko jej wyliczenia bo lekarz podobno nic nie mowil

Taaaak ja juz jutro sie pakuje <juuuupi>
dzisiaj kupilam P perfum na dzien faceta hihi bo wczoraj w nocy mnie oswiecilo dopiero ;)
Jeszcze jezdzilam za transporterkiem dla mojego kundzia malego dzisiaj .. denerwuje sie jak droge zniesie w ogole eh ... dolaczam zdjecie mojego dzidzka :)

Załączniki

• 1412185845269.jpg
    1412185845269.jpg
    38 KB · Wyświetleń: 43
miississ ja bym zmienila termmin wizytu u twego gina na pozniejszy - to roznica 2 dni nie koniecznie bedzie serducho :( i dalej sie bedziesz stresowac,
u mnie nigdy w 6 tc nie bylo widac ani zarodka ani tym bardziej serducha :) ale tez fakt ze cialko zolte bylo ladne dobrze rokowalo :)
najwczesniej serduszko widzialam 6t4d

reklama
Do góry