reklama
hej dziewczyny
za mną ciężka noc :-( położyłam się po 22 i do 1 nie umiałam zasnąć, jeszcze po 12 maluch miał czkawkę i potem tak się wiercił, że się spać nie dało wstałam mężowi o 4.30 zrobić śniadanie do pracy i od tamtej pory nie śpię może udało by mi się zdrzemnąć, ale mój syn stwierdził, ze koniec spania
o 12.30 mam wizytę u ginekologa mam nadzieję, że jej tam nie usnę trzymajcie kciuki
pogoda idealna do spania
za mną ciężka noc :-( położyłam się po 22 i do 1 nie umiałam zasnąć, jeszcze po 12 maluch miał czkawkę i potem tak się wiercił, że się spać nie dało wstałam mężowi o 4.30 zrobić śniadanie do pracy i od tamtej pory nie śpię może udało by mi się zdrzemnąć, ale mój syn stwierdził, ze koniec spania
o 12.30 mam wizytę u ginekologa mam nadzieję, że jej tam nie usnę trzymajcie kciuki
pogoda idealna do spania
missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
Jazza
Wzywalam cie i sama padlam te ale jak bedziesz rodzic tonie uciekaj z porodowki ;-) :-*
Mycha
O to urwis maly nocny marek hehe.&& za wizyte :-)
Czesc laseczki :-)
Wzywalam cie i sama padlam te ale jak bedziesz rodzic tonie uciekaj z porodowki ;-) :-*
Mycha
O to urwis maly nocny marek hehe.&& za wizyte :-)
Czesc laseczki :-)
Witam;-)
Blair fajnie ze G sie opamietal;-)
U mnie niema dnia jak jest P zeby sie nieprzytulac;-) ale gdybym byla w twojej sytuacji byla to bym zwariowala:/
Jazza kochana ja mam dyzo pieprzykow malych;-) w zyciu ot tak sobie bym sobie ich nie wyciela:/ ale sytacja zmusila...niechce miec w przyszlosci raka to musialam usunac....dalo sie przezyc;-)
Melka i jak temp? W gorze??;-)
Mychunia to faktycznie ciezka noc mialas;/
&&&& za wizyte.
Tak robi ci przed biegi z tym co czeka cie jak przyjdzie na swiat;-)
Zouza ja czesto mam bole glowy:/ wspolczuje:/
Blair fajnie ze G sie opamietal;-)
U mnie niema dnia jak jest P zeby sie nieprzytulac;-) ale gdybym byla w twojej sytuacji byla to bym zwariowala:/
Jazza kochana ja mam dyzo pieprzykow malych;-) w zyciu ot tak sobie bym sobie ich nie wyciela:/ ale sytacja zmusila...niechce miec w przyszlosci raka to musialam usunac....dalo sie przezyc;-)
Melka i jak temp? W gorze??;-)
Mychunia to faktycznie ciezka noc mialas;/
&&&& za wizyte.
Tak robi ci przed biegi z tym co czeka cie jak przyjdzie na swiat;-)
Zouza ja czesto mam bole glowy:/ wspolczuje:/
reklama
Hanaśmietana
Fanka BB :)
Bry dzień
Muchunia &&&& za wizyte
Muchunia &&&& za wizyte