reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Bezdzietna - to koniecznie biegiem do weterynarza :-( Nie można pozwolić przecież, by zwierzę cierpiało :-(

Blair:
Co do żeli intymnych, to większość żeli intymnych jest odradzana kobietom starającym się. Sporo zawiera substancje niesprzyjające plemnikom. Podobnie niekorzystnie działa ślina (enzymy trawienne). W zeszłym roku dziewczyny polecały żel, który jest dedykowany parom starającym się o dziecko. Wspomaga plemniki. Poszukajcie sobie w google.

Teraz znalazłam taki: http://www.conceive.pl/ Pamiętam, że wtedy ktoś pisał nawet o droższym żelu.

O, i taki też znalazłam teraz: http://drogeriazdrowie.pl/Pre_seed_zel_nawilzajacy
W każdym razie przy staraniu się o dziecko nie cudujcie z Durexami i innymi pospolitymi żelami.

Ostatnia edycja:
reklama
Kinia, tak. Ale jeszcze nie wiem kiedy. na pewno długo tutaj nie wytrzymam :):*

ewelinka, to też Twoja teściowa nie jest fajna. I współczuje Tobie, że musiałaś słuchać głupiego komentarza na temat poronienia. Powinna ugryźć się w język, a nie takie głupoty gadać. Kobieta, która nie poroniła nie wie jaki przechodzimy ból ;/

Co do zeli to ja mialam kiedys truskawkowy z Durexa ale sie strasznie po nim wszystko kleilo i mnie to denerwowalo i zniechecilo do probowania innych zeli.

A tak apropo tskich rzeczy to kiedys mialam w domu durex play (prezent na ktores urodziny od zwariowanych psiapsiol) i dorwala opakowanie moja Chrzesniaczka otworzyła i kliknela a to zaczelo wibrowac a ona na to : bedzie super masaz dla mojego chomiczka ;)) śmiechu bylo ;))

Dziewczyny a jak ten ovufriend ustala tą owu? Jak juz jest po czy jak? Bo ja pierwszy cykl z tego korzystam i mam wpisane dwa razy pozytywny test, ból owu, rozciagliwy sluz, dzis temp skoczyla do 36.8 (wczesniejsze temp 36.0-36.65) ale owu sie nie zaznaczyla. Co myślicie?

Gabis - ovufriend zaznaczy Ci owulację po 3 (a może 4? :p ) wyższych temperaturach :)

Jutro zrobię znowu betę. Raczej nie plamie, choć śluz jest delikatnie podbarwiony na jasny beż. Z pracy miałam dziś 9 telefonów. Zastanawia mnie czy wielkość pęcherzyka ciążowego jest dobra. 5 tydzień wczoraj się zaczynał, ale owu była trochę później. Pęcherzyk miał 3,5 mm.

Ostatnia edycja:
Czesc :)
Malusiolka - życzę ci aby Wam się szybko ułożyło. Co swoje - inacze - co osobno to osobno. :)

ewelinka_sh
n - a ja uwielbiam jak to używamy :) Jest przefajne :)

Aha - Malusiolka wpisz mnie na 28@ - niechciana!! ;p

Ja po relaksującej kąpieli :) posiedzę jeszcze chwilkę i skoro nie mogę męzusia wykorzystac, pewno pójdę poczytac i spac :)

Starające się: 24
II kreseczki: IV'14=>7, V'14=>17,VI'14=>13,VII'14=>12,VIII'14=>9,IX'14=>4

Październik 2014:

Cyntia85,agamemnon

Czekamy na potwierdzenie:

Styczeń

iwo:) - @ 30.01
agniecha83 - @31.01

Luty
asik 87 - @2.02
Lisica. - @3.02
Aschlee25 - @ 4.02
ana0808 - @5.02
Kraolina - @5.02

doska1 - @ 6.02
Nachtigall - @ 6.02
Domka12 - @6.02
Monarti - @ 7.02
Olusia7982 - @ 9.02
jołasia - @11.02
gabis - @12.02
Anulka1988 - @ 14.02
Blair87 -@14.02
Bezdzietna - @16.02
mligocka - @18.02
AsiaSz - @21.02
Agaawa - @23.02
watpliwosc - @25.02
CzekaCudu - @28.02
Marzec
JustynaU - @ 25.03
Kwiecień
mychunia - @6.04 6

Poczekalnia
anuszka,karotka00,Arcala,mimmoo,tamagu czi,melponea, nadzieja210,wandzia_ 23,aina110,celta,susel,

malena100,Mississ1301,fox,Leemonca,Pati, Conti,Piaska,Anka10222,Anna223,Dominika_89,ewelink a_shn,czarna2532,karolina859,MotylkowaOna,wera86,m umminka,m-s,kalisia

CzekaCudu, przepisałam Ciebie. Oby teraz nie przyszła @ :*

Moje córeczki już śpią i teraz pozostało mi tylko czekać na M. Na razie nie ma zasięgu, więc to oznacza, że jeszcze pracuje. Oby szybko przyjechał do domu, bo smutno mi tak samej :(

reklama
Dziewczynki i jak tu Was nie kochać!!!
Ale się uśmiałam:-D z tego olusiowego pająka, o matko :-D:-D

Anulka- dzisiaj jest ok, idę jutro do pracy. Nastawiam budzik na 6 rano i jazda. Może i dobrze. W domu zaczynał brać mnie jakiś świr:szok:

Gochson- myślę o Tobie.

Ściskam każdą z osobna.

Do góry