reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

lalka witaj w klubie... a tak ciężko sobie odmówić słodyczy... już i tak żadnych cukierków, ciastek, wafelków, czekolady i coli nie kupujemy... jemy tylko to co upiekę (z reguły piekę ciasta bez mas, jedyny wyjątek to sernik, ale czy go można masą nazwać?), dużo więcej warzy i owoców... nie pijemy kawy, a herbatę przestaliśmy słodzić....ale siedzący tryb życia nie pozwala schudnąć :wściekła/y: a ćwiczyć mi się nie chce :wściekła/y: zresztą nie wszystkie ćwiczenia mogę wykonywać....

reklama
Witajcie Dziewczynki wieczorową porą!

Asiu- ja używam od lat z rossmana farby L'oreal recilital preference i jestem baaardzo zadowolona. Z racji, że mam jasny blond, to jest duże ryzyko żółtych włosów, a po niej tak nie mam. I już duuużo osób pytało, gdzie farbuje włosy i jakim kolorem. A ja sama w domku sobie farbuje, hihi. Musiałam się nauczyć jak po raz któryś wychodziłam od fryzjera z płaczem, bo dostałam taki kolor o jaki NIE prosiłam... :-(

Maluś- Łeeee... a ja myślałam, że Ty tak długo się nie odzywasz, bo po prostu jesteś zajęta przeprowadzką :-D No, ale trudno wytrzymamy z Tobą jeszcze te kilka dni z niepoważną teściową. Ja to bym na "do widzenia" chyba jeszcze faka pokazała za to wszystko co Ci zrobiła... :wściekła/y:

Gochson- bardzo mocno Ci kibicuje, wierze, że jeszcze beta podskoczy, aż tu nasz wszystkie zaaaskoczy. Trzymaj się Dzielna! :tak:

Olusia- ja też tak boje się pająków. Ostatnio jak przyszedł z tarasu do domu taki wielki i gruby zadzwoniłam po M., bo był w pobliżu, aby przyszedł i go zabił, a ja czekałam stojąc na krześle, hihi. Straaasznie się boje pająków, baaa..., ja się na wet MUCH boję. Kiedys tak nie miałam, a teraz aż strach pomyśleć :szok:

Gabis- ja również dziekuje za link! Przydatne info o śluzie :-)

CzekaCudu- ja też dopiero od kilku dni używam Ovu Friend, ale już w większości wszystko ogarnęłam i nawet fajnie się z nim wspólpracuje. I tak jak dzisiaj już wspominałam ustalił mi dokładnie taki dzień jak mi ginka na podstawie monitoringu wyznaczyła, wiec jest naprawdę godny polecenia.

Mychunia- szybko uda Ci się zdobyć inna prace. Skoro w tej nie jesteś doceniana, to olej ich! W innej na pewno Cie docenia.

Lalka- a Ty nie pracujesz?

Mligocka- jak tam się czujesz?

Mychunia :Tak jak wspomniałam jakiś czas temu ja do najszuplejszych nie należałam i nie należe ale od listopada z 20 kg przytyłam żeby tylko :dry: tyle że ja nie słodze , dla mnie kawy może nie być , jem tyle co zawsze , słodycze od czasu do czasu , papierosy pale nadal , alko z 2 tyg temu wino sporadycznie . I ćwiczyłam 3 tyg tyle że nic to nie daje i niewiem co jest grane wciąż czuje że brzuch mam nabrzmiały czy jakoś opuchnieta cała jestem . Doktorek wczoraj też zauważył że przytyłam ....Może to od tabletek czy cosik . Niemam pojęcia bo swoich nawyków nie zmieniłam na fast foody :eek:

Anula :Nie pracuje . Złożyłam ost listopada wypowiedzenie bo nie dostałam pieniedzy a babka tłumaczyła się że powinnam ją zrozumieć że niema pieniedzy i wogóle ze względu na atmosfere jaka panowała .

Anula1988 to masz tak samo jak ja.... strasznie sie boje robakow, pajakow, os, pszczol itp.... :-) najlepiej zeby nie istanialy, jak dla mnie.... boje sieeee:szok: moj m mowi ze troszke za bardzo sie boje.... tez bym stala na krzesle gdyby taki pajak chodzil po mieszkaniu.... albo bym dostala zawalu od razu i moj musial by mnie reanimowac....

Mychunia oby wszystko bylo po twojej mysli i zebyscie w koncu zamieszkali w mieszkanku i cieszyli sie soba...:-)

Gochson- i jak sytuacja u ciebie?

Ja poki co stoje miejscu z waga chociaz mysle ze ostatnio przybralam kg... ale mam to gdzies.... lubie jesc i jem.... he he :tak:

reklama
Lalka- a badałaś sobie kiedyś tarczyce? Przy niedoczynności jest kłopot z ciągłym przybieraniem na wadze, mimo pilnowania diety i dużej aktywności fizycznej. Ja sama mam niedoczynność tarczycy i baaardzo musze się pilnować. Ja mimo diety ostatnio schudłam zaledwie 1 kg w miesiąc, bo niestety taka jest uroda tej choroby... Strasznie zwolniony metabolizm...

Do góry