reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

cyntia moj pecherzyk w 5 tyg mial ok 8 mm ale u Ciebie wszystko sie moglo przesunac wiec spokojnie. A lekarz co mowil na wielkosc pecherzyka i czy widac juz zarodek?

reklama
Dziewczyny mam do Was pytanie. Jak juz wczoraj Wam pisalam wczoraj zauwazylam rozowe plamienie potem ustalo i w ciagu dnia znow troche a teraz zauwazylam ogromna ilość bardzo gestego rozciagliwego sluzu. Myślicie ze to plamienie bylo oznaka jajeczkowania skoro pojawil sie sluz czy moze taka zapowiedz pierwszego okresu po poronieniu?

Ewelinka - jak najbardziej może wystąpić lekkie plamienie w okresie okoloowulacyjnym :-) Działajcie :-) A który to dzień cyklu? Czujesz pobolewanie w którymś jajniku?

Lekarz nic nie mówił na wielkość, w sensie, ze to powód do zmartwienia. Stwierdził, ze wygląda jakby owulacja była parę dni później. Strzelił, ze 10 stycznia. A faktycznie ovufriend wskazał na 11 stycznia. Wczoraj miałam 5 tydzień (równo tydzień po terminie @), ale w sumie trzeba by odjąć te 4 dni przez późną owulację. Chciałbym, by się udało teraz :-)

Zrobiłam test owu, dalej negatywny. Może jutro. Czasami zdawało mi się, że owulację miałam ok 14, 16 dc, teraz robię testy to się okaże co i jak. Odłożyliśmy sex-ika by plemniczki na jutro były lepsze.

hej dziewczyny :tak:

ja już w pracy, bo mąż musiał na 6 przyjść, a jeździmy razem do pracy

nie wiem jak to będzie dziś z pisaniem, bo forum mi się co chwilę wiesza, ale będę próbować

gochson cały czas myślę o Tobie i mam nadzieję, że będzie dobrze :tak:

Maluś trzymam kciuki za tą pożyczkę i żebyś w końcu zaznała spokoju od teściowej wyprowadzając się :-D

taki okres to ja mogę mieć zawsze jeden dzień bólu i czyszczenia i święty spokój :-)

witam z rana
strasznie u nas wieje, aż nie chce sie z domu wychodzić :no:

Ja dotrwałam do terminu @, cycochy zmiękły i nie mam już żadnych objawów (te wczorajsze to ze zmęczenia), czuje w kościach ze kończy się moja przygoda z Wami. Jak ten szał u mnie się skończy to będe do Was zaglądać ,bo strasznie Wam kibicuje.

Centka - czyli Twoja owu była pózniej niż wyznaczył test owu? pamiętam jak do nas zajrzałaś że wyszedł i szalejecie:tak:

Malusia - juz się martwiłam że może sobie poszłaś bez słowa...........

Mychunia - ty ranny ptaszku, dobrze że @ przyszła i się normuje organizm

Miłego dzionka dziewczynki.

reklama
Do góry