reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Anula, nie wiem co zrobię wyprowadzając się, ale na pewno nie powiem do widzenia ;) Miałam dobry humor, a jak zwykle musiała mi go sp******ć. Dzisiaj, albo jutro córeczka jej z dziećmi przyjeżdża i wielkie porządki robi. Nawet u nich w pokoju kurze pościerała, podłogi poodkurzała i pomyła i do mnie żebym łazienkę posprzątała. A ja do niej "Nie będę tego robić pod kogoś. Chce mama niech sprząta". Ona myśli, że jak jej córeczka przyjeżdża to będę skakać i sprzątać. Znowu nie będę mogła iść na dół z dziećmi do kuchni, bo szwagierki starszy syn będzie Oliwkę bić i oni będą na nią gadać. Nawet sobie nie wyobrażacie jak ja nie mam ochoty patrzeć na ryj szwagierki, a bardziej jej głupiego męża. Plusem jest to, że nie ma u rodziców internetu i pajac będzie musiał w końcu pomóc :D Z naszego nie skorzysta przez WiFi, bo mamy blokadę :D

jeśli chodzi o żele to też myślałam o tym podwójnym durexa, ale cena mnie zmiotła, to wolę te "zwykłe" durexy rozgrzewające, chłodzące, truskawkowe itd

Maluś dobrze że udaje się Wam unikać teściowej, straszna kobieta! oby z kredytem wszystko poszło gładko :)
o to widzę że córeczka się w mamusię wdała, szczerze współczuję wizyty

Karolina heh 100% anty jest szklanka wody zamiast ;P ale rozumiem że to w grę nie wchodzi :p

Mychunia Rodzice mają różne podejścia, z podejściem moich Rodziców długo walczyłam, w końcu i Oni i ja trochę odpuściliśmy, żeby żyło się lepiej ;)
&&& za nową pracę

Cześć dziewczyny wpadłam do Was trochę fluidków Wam przesłać ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Maluś kochana widzę, że szykuje się wyprowadzka?

Olusia ​trzymam kciuki w lutym :)

kiniazostaw duzo fluidkow :)

malusiolka ja Ciebie podziwiam. Ja bym juz nie wytrzymala i ostro wybuchla. I mnie z Tesciowa yo jest tak ze przy mnie udaje najlepsza na swiecir i doslownie wchodzi w tylek za to za plecami obgaduje. Nawet w dniu slubu nie mogla sie powstrzymac przed obrobieniem mi tylka. A na wiadomość o yym że poronilam powiedziała uwaga: moze dobrze ze tak sie stalo !

brak slow. Na szczęście nie musze z nią mieszkac a jedynie widuje co jakis czas na niedzielnych obiadkach...

reklama
Lalka- poszukaj koniecznie tego wyniku!

Blair- Maluś- mnie tez kiedyś strasznie piekło po tym żelu i już nie używam więcej. Blair wiesz, że mamy grupe na FB? Nie chcesz się przyłączyć?

Do góry