reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
dzięki z miłe słowa odnośnie sukni :*
jak ją zmierzyłam to Rodzice mięli łzy w oczach :D [wisi u Rodziców w domku, żeby G nie widział :p]
nam już też dzwoni ja 27, G 28lat a razem 10, ale że zegar biologiczny tyka to ciąża ma pierwszeństwo :p

Julia testy kłamią w dwie str, a dodatkowo pamiętam przypadek naszej Ewelinki, też tak miała, temp wysoko koło 11 czy 12dpo Jej chyba negatyw wyszedł, a tu się okazało że owu jednak później była. Więc póki nie ma @ to jest nadzieja, bo temp jes piękna :)

Zouza w czwartek ślub brałaś? ;) świeża żonka :D

Mychunia u nas też już grzeją i dobrze bo G ciągle zmarznięty chodzi :p a robotników współczuję, może pogadać z tym szefem a jak nie to po 22 policje wezwać za zakłócanie ciszy i tyle
suknia b. ładna :)

Miss a plamienia przeszły?

Anula u nas tez sloneczko swieci;-)
Dzis biore sie zs porzadki by niemyslec!
Laptopa zawiozlam do naprawy...
Wiesz juz sama niewierze ze bedzie jeszcze cos z tego

Blair kochana ja wiem kiedy mialam owu bo bylam na monitoringu...

Blair kiecka boska:tak:

Mychunia Twoja kiecka tez piekna.Slicznie wygladalas:tak:

Julia trzymam kciuki zeby jednak w terminie @ pojawila sie druga kreska.Kiedy masz termin @ bo ja to zaawansowana skleroze mam:-D...a z testami tez roznie bywa ze wychodza dopiero w terminie @ lub nawet po wiec ja wierze ze 2 kreseczka sie pojawi u Ciebie:tak:

Ostatnia edycja:
Julia kochana no dobrze owu moze wtedy byla ale test moze po prostu jeszcze nie wykryl...Mimo wszystko trzymam kciuki...Ja tez wiem mniej wiecej kiedy mialam owu a test w terminie @ wcale nie byl nie wiadomo jak mocny tylko dopiero tydzien pozniej.Super ze sie nie nastawiasz nie wiadomo jak bo w razie co rozczarowanie nie bedzie bolalo ale jeszcze nie wszystko stracone.Nie ma @ jest nadzieja:tak:

Ja czuje sie tak sobie staram sie duzo odpoczywac bo brzusio boli jak dluzej chodze...W srode wizyta boje sie jak diabli ale i niemoge doczekac:tak:

reklama
hej
Dzisiaj w 27dc dostałam @ podczas brania duphatsonu...a niby mialam dostac po odstawieniu...jestem załamana...mąż wybiera się na badanie nasienia...ja znikam...odezwę się jakoś w listopadzie ten cykl odpuszczam calkowicie wolę się zabezpieczać i dostać @ niż czekac i mieć złudną nadzieje...ehh..
Trzymam za Was wszystkie kciuki ;-)

Do góry