reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Witam;-)

Jazza no szkoda ze sie nieudalo;/

Miss jak dzis plamienia?

Melka niejestes jedyna;-) moja corka dzis cos wyjatkowo wstala i 6.30

Zouza witamy;-)

Ja zaczynam niezbyt dobrze poczatek dnia:/
Chyba laptop mi padl:/
Do tego zrobilam test i jedna tlusta krecha...trudno

reklama
Ciebie córcia budzi a ja wstaje bo tak już mam. O 6 spacerowałam z pieskiem po parku :) Julia może jeszcze za szybko na drugą kreche. A jak temp?

Melka a niewidzisz mojego wykresu... ciagle sie utrzymuje na poziomie 37-37,1 wiec chyba jak przyjdzie @ to nagle bedzie spadek...bo patrzac na innych wykresy tak wygladalo...

Na tel teraz jestem więc nie widzę. Też przeglądałam te wykresy. Niby jest w nich pewna systematyczność ale jest też sporo wyjątków. Spójrz na mój. Od owulacji temp ani razu nie spadła a jak przeglądałam u innych temp raczej się zmienia trochę w góre i w dół.

hej :)

zniknęło mi się wczoraj bo w pracy urwanie głowy, a później zakupy, jedzenie i położyłam się na chwilę, aha tak mi się spać chciało że spałam do rana :p
zaraz spróbuję Was podczytac

Julia patrząc na Twój wykres aż mi się nie chce wierzyć w tą jedną kreskę! może jeszcze się pojawi :D
chyba Ty pytałaś o kieckę :) proszę oto ona
BENICARLO_B.jpg

Załączniki

• BENICARLO_B.jpg
    BENICARLO_B.jpg
    31,4 KB · Wyświetleń: 80
Blair kiedy ślub? Ja świeżo po, czeka Was niesamowity dzień :) A suknia piękna.
Julia nie testuj, temp się trzyma, @ brak, poczekaj kilka dni.

Melka 5.09.2015 chyba że pojawi się dzieciątko to wtedy pewnie wiosna 2016, a wcześniej cywilny. Kiecka kupiona przez przypadek, ale jak zobaczyłam zdjęcia to wiedziałam że to ta jedyna :) teraz się do niej odchudzam ;P

Miss jak dziś u Ciebie? przeszły plamienia?

ja sobie zrobiłam cykl ostatni bez wspomagaczy, a teraz biorę znów inofolik i kurczę już od 2 dni mnie boli jajnik dzis mam 10dc, a owu powinnam mieć za tydz, dziś zrobię na wszelki wypadek test owu :p żeby nie przegapić

Blair kochana no widzisz moze psikusa robi temp...niewiem:/
Niestety sukienka sie nie wyswietla:/ moze podaj link do niej;-)
Ten infolik noze przyspieszyc ci owu wiec ja sledz na bierzaco;-)

Melka termin @ mam za pare dni wiec... niebede testowac

reklama
Do góry